Scudo Sports

Dolar 8 Plus

@Mustafa Zeybek
Bu arada kulaklığı araştırıp 36' ya buldum ve aldım. Ben aldıktan sonra satıcı fiyatı 44' e "güncelledi"

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Scudo
Yazacak o kadar şey var ki neyse gece gece vatan haini olmayayım Allah'tan bizim market hala tl ile satış yapıyor ve okulumuzun tabelasına fen takısı eklendi...[emoji34]

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Şuanlık dolar "Ya Erdoğan gidecek ya ben yükselmeye devam edeceğim" modunda.

(link)

Simit zamlanıyormuş. Susam ithal olduğu için son bir yılda yüzde 70ten fazla zam görmüş. Yüz gramlık bir simitte 20 gram susam kullanılıyormuş.

Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, eskiden simidin üzerindeki susamlar dolu dolu tane tane olurdu. Şimdi susamlar içi boş toz parçaları gibi.

Güne 4.92'den başladık hayırlısı. Bu gün ufak bir deneme yapmasını bekliyorum dolar beyin :snzdglsn:

dollar.png

Resimde görülen kağıt parçasını 492 lira ödeyerek satın alabiliyoruz an itibariyle :acpsnr:

Japon Yeni son 10 yılda dolar karşısında yüzde 10 değer KAZANMIŞ arkadaşlar, buyrun çalışan üreten milletler çatır çatır malını da satıyor, kaliteli de yaşıyor, bir maaşı ile bmw alıyor, karbon bisiklet falan sizin carraro parasına geliyor ona.

Biz anca dedikodu üretelim, adam sokalım araya, torpille bir yerleri kapalım diğerlerine eziyet edelim, alavere dalavereci bir milletiz, topumuzu alt alta toplayınca bu çıkıyor ortaya. Anca adam kazıklarız, şu dünyaya sattığımız ne var? Elin adamı üretsin biz yiyelim oldu, dolar 5 lira şimdi alın bakalım dura aceleri.

4.92’de satılıyor hep. 92 yi aşarsa işler sakat

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Bu gunler iyi gunlerimiz. Hala dolar alıp satabiliyoruz. Böyle giderse doların karaborsa oldugu, 100 dolarla bir çuval Türk Lirası alacağımız günler yakın. Bu konuyuda kapamayalım lutfen gun gelir bakariz vay be Türk Lirasi ne kıymetliymiş deriz.

• Beğen
Tepkiler: rodya
Hep 50 liralık dolar alıyorum hiç etkilenmiyorum :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Gkgoko
Dün buraya gelip herkese hakaret eden, "ülkemizi kötü göstermek için böyle yazıyorsunuz" diyen, bisiklet forumunda dolar kuru konuşmakla ülkenin kötü görüneceğini, zor duruma düşeceğini zannedebilecek kadar pırıl pırıl kafalı arkadaşın mesajını acaba kaldırmasa mıydınız? Güzel malzeme olurdu şimdi :D

kök soruna inmeyi eğiyim sistemimiz maalesef öğretmek ile pek uğraşmak istemiyor. haliyle, sebebini bilmeden sonuç üzerinde tartışmalar köpürtüyoruz.
borçlandırılmış insanın imali diye incecik bir kitap var.
(link)

bu kitabı aldığımda, kredi kartı sahibiydim. aldığım maaşın önemli bir kesmi kredi kartına gidiyordu. harcamalarımı, gelecekte kazanacağım para üzerinden yapar olmuştum. bu kitaptan sonra, kredi kartını attım gitti. para biriktirmeye bile başladım. kredi kartım varken, ihtiyacım olmadığı halde, istediğimi 9 takside kadar alabiliyordum. hatta bazı aldığım ürünler 4 ay sonra çöpe gidiyor bana da 5 ay daha rahmetlinin borcunu ödemek kalıyordu.

borçla köleleştirme düzeni uygulanan. borçlu olan adama istediğini yaptırırsın. iş yerinde mobbing yaparsın, istemediği işleri yaptırırsın; ek iş yaptırırsın; günde 16 saat çalıştırırsın.

@Rocketman
Ülkeyi burada dolar kuru yükseldi diye yorum yapanların kötü gösteremeyeceğini, ülke durumunun zaten içler acısı olduğunu görememiş ve anlayamamış arkadaş herhalde. Sanırım ver mehteri diyen tv kanalını izliyor sürekli, zira o kanalda ülke dünyada en gelişmiş en iyi ekonomiye sahip olan hatta Amerika vs gibi ülkelere borç veriyor gibi gösteriliyor.

Rahip Brunson üzerinden doları tü kaka göstermeyen çalışan bir algı ve bu algının esiri olmuş bir millet.. Bütün kanallarda konu bu.. Biz aslında çok güçlüyüz bizi Rahip üzerinden köşeye sıkıştırıyorlar.. Doları yükseltmeye çalışıyorlar.. Şimdiki sığınak bu.. Yersen diyeceğim ama yiyoruz

Rahip Brunson üzerinden doları tü kaka göstermeyen çalışan bir algı ve bu algının esiri olmuş bir millet.. Bütün kanallarda konu bu.. Biz aslında çok güçlüyüz bizi Rahip üzerinden köşeye sıkıştırıyorlar.. Doları yükseltmeye çalışıyorlar.. Şimdiki sığınak bu.. Yersen diyeceğim ama yiyoruz

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
5 .00 i geçtiğinde gündüz havai fişek atılsın. Kim mi atacak ? Gündüz havai fişek atan tek bir ekip var memlekette. Yine onlar atar. Yine kandırırlar milleti.

Sanırım konu başlığı güncellenecek yukarı doğru. 5.02+ gibi.

Geri