Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Vay be :snzdglsn:

Şaka maka artık Doların gelecekteki olası seyri için tutarlı tahminlerde bulunabiliyoruz. Tırmanacağı yönünde hemfikirdik, hatta ben de 5'i geçişinin birkaç gün içinde gerçekleşmesini beklediğimi yazmıştım. (dün yazdım :D)
Artık doların düşmesi ümidimizi (sabit kalsa razıyım yemin ederim!) tabiki yitirdik, ama yeni meziyetler kazandık bence. Tahmin ediyoruz :D
"Şimdi mi dış lastik alsaaam, yoksa yeni sezonda mı alırım, hmm yeni sezon dediğimiz şubat-mart, eh o zamana kadar dolarda 5.50 - 5.70'lerdan bahsediyor olacağız, o halde şimdi alayım ve %10 kar edeyim!"
Olay budur :harika:

Dolar hızlı tırmanmaya devam edecek arkadaşlar. 4'ü resmen pas geçti bildiğiniz gibi. 5'i de öyle geçecek. Çok alıştırmayın yani kendinizi 5'e. Birkaç ay sonra doların 6'ya dayandığını konuşuyor olacağız bu başlık altında :snzdglsn: (Malesef, malesef...)

Araştırdığım kadarıyla ekonomi uzmanlarının bazıları (evet çok fazla var gerekli-(link)) doların yakın geleceği için 7.5 - 8 lirayı belirtiyor çünkü. Çok kötü bir durum ama ben hazırım. 7'ye de hazırım!

Aynen öyle, istikrarın iyisi kötüsü olmaz. İstikrar sürekliliktir! Dibe doğru yaklaşıyor olsanız bile, battıkça batmak da bir istikrardır! Hatta daha hızlı batmaya başlamak yükselişte olan bir istikrarı işaret eder ve takdir edilesidir. :bsmagryr:

Oooo forum'a girdim bir de ne göreyim, Dolar Update olmuş 5.0'a yükselmiş. Neydi o öyle V4.97, oldukça sorunlu bir versiyondu. Bence V5.0 ile sorunlar çözülür. Eskiden 7 dolar kaç tl dediklerinde 4.97 ile çarpmak çok zordu. Devlet büyüklerimiz ülkenin matematikteki geriliğini de hesaba katıp doları yuvarlamışlar. Zaten çarpım tablosunda da en kolay ezberlenen 10'lar ve 5'ler değil midir. 7 dolar ka... demeden hoop cevap 35tl..

Yukadaki kısa yorumumda ülkede olan olumlu şeyleri yazmaya çalıştım yani tamamen saçmaladım. Ülkede olumlu bir şey yok arkadaşlar. Bundan sonra da beklemeyin güzel bir şey. Artık olası tek olumlu gelişme, ülkenin ve bizlerin başına gelecek kötülüklerin daha yavaş gelmesinden ötürü kötünün iyisi sevineceğimiz kısa anlar olacaktır. Ha bu arada dolardaki versiyon yükselmeleri çok daha çabuk yansıyacak ve bugünkü V5.0 aklımıza geldiğinde keşke o jant setini o kur'dayken alaymışım diyeceksiniz. Çünkü "5" 10'dan küçüktür.

Kısa not: Kimseyi kötülemedim biraz önce. Sadece saçmaladım :) Her şey güzel olacak. Amarikanın 1 doları varsa bizim 5 TL'miz var. "5" "1"den fazladır ve "1"i döver..

Harcamaları tamamen kısalım. Popülizmden uzaklaşalım. Ele geçen her birikimle döviz stoğu yapalım. Zira, tedbirli olmak mağdur olmaktan iyidir.

Not: Kısa bir süre içinde Amerikan rahibinin salıverildiğini göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Kerem Özbayrak

Oo bir dakikaa! Mükemmel bir slogan bu! Kesinlikle bunu kullanmalı her Türk insanı!

"Onların her 1 dolarına karşılık bizim 5 liramız var hüleaynn!!!" Aman Allah'ım bu ne güçtür, bu ne kudrettir ya rab! Kendimi acayip güçlü hissettim ha!

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
90'lı yıllarda dolar yükseldimi hemen DEVALÜASYON naraları atılırdı şimdi dolar uçuşta hani nereye gitti bu DEVALÜASYON :krnz:

@Serkan Mıstınoğlu
@Serkan Mıstınoğlu
Amcalarımız, dayılarımız küçükken kandırırdı ya “ Bak daha çok paran oldu” diye. Aynı hesap :D

@Satı Doksanlarda onurlu siyasetçiler ve insanı kazığa oturtabilen bir medya vardı. Şimdi bu geçtiğimiz dönem halkın çoğu nazarında “büyük dava” olarak kabullenilmiş halde.

Arkadaşlar size tavsiyem mosso bisiklet almanız. Neden derseniz mayıs ayında 4.07deyken bisiklet almıştım fiyatı hala aynı nedense aldığım bisikletin :D dolardan etkilenmeme sebebi anlaşılan tamamen yerli olarak dizildiği için tamamı ithal olsa da :D Belki de ellerindekini bitirip yeni kadrolarla birlikte kazık fiyattan bisiklet satabilirler :D

@Serkan Mıstınoğlu bence tutarli tahmin zamani geçti. Ulkenin genel ekonomik verilerine bakarak tahmin yapmak cok zor. Mesela size gore 7-8 gormesi cok buyuk bir rakamken ben de diyorum ki zaman gelecek dolarin bir fiyati olmayacak. Afrikada ve ortasyada olduğu gibi. Bu batış hic bir batışa benzemeyecek. Elde satacak bir varlığımız kalmadı. Sistematik olarak turizm, tarım, hayvancılık, sanayi ve özellikle egitim bitirildi. Dolar 70-80-100 olursa şaşırmayin derim ben.

167726 dosyayı görüntüle Çare Finlandiya, gözünü seveyim Finlandiya'nın, Finlandiya böyle mi ya, mis gibi Finlandiya, şeker şeker!

Not: İran'da 1 Dolar 10000 Tümen seviyesinde şu sıralar, daha yolumuz çok yani, "Durmak yok, yola devam!"

"Dolsa ne olur dolmasa ne olur" demişti bir büyüğümüz (Şakacı şey). Dolar ne zaman yükselse bu sözü hatırlıyor ve emin ellerde olduğumuzu bir kez daha ikrar ediyorum. Bize ne ki dolardan. Biz ithalatı da ihracatı da TL ile yapmıyor muyuz? Durun!!! Yoksa...

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Geri