Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo

Şu videoya mutlaka göz atın,direkt eleştirmemiş ama etrafından dolaşmış,güzel de olmuş.En bilmeyen kişi için bile Atik Ali kıvamında özetliyor durumu.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
hamdolsun ekonomi çok iyi gidiyor durmak yok istikrara devam..

yakında 6 yıda görcek

Dolar ve faiz lobisi. Dolarda arttı faizde. İkisi de gayet memnunlar durumdan. Buna halk neden oldu. Halk faiz ve dolar lobisini çok seviyor. Kıskananlar çatlıyor. Halk zevk ve sefa içinde yaşıyor. Masal yazarlığı çok zor bir iştir.

neden rahatsız oldunuz ki? ayrıca bu mesajımdan başka küfürlü konuştuğumu nerde gördünüz? beni tanıyor musunuz? nasıl bir insan olduğumu biliyor musunuz?

@esenturk başka mesaja bakmaya gerek var mı sence? Küfürleri kusunca otomatik olarak haklı mı oluyorsun? Kural en iyi kim küfür ederse o kazanır mı? Ben de sizin gibilere karşı dümdüz gitmeye başlayayım mı?

mtsemiz, terbiye sınırınızı aşmayın isterseniz. ben size küfür mü ettim siz de bana dümdüz gideceksiniz?

• Beğen
Tepkiler: Darrow-21**
Emin olun ki forumun %90'ı, bu zeka seviyesini ölçmeye kalksanız sonuç alamayacağınız, 6 oy hakkı bulunduğunu söyleyen şahsiyete içinden felaket sövdü. @esenturk hocam biraz dışa vurmuş bu durumu. Ama tabi ki yanlış bir şey. Neyse, ben zaten içi dışı bir insanları severim. Bana çok samimi gelirler.

@dodurgalı_06 bende sizin zihniyetinizde olan bu videoda ki gibi malların videosunu paylaşıp zihniyetinize mi söveyim? iyice b.kunu çıkardınız işin. içinizdeki kini gidin başka yerde kusun

@sirrunu

Kin kustuğum, sövdüğüm yok benim. Kusarsam da içime kusarım, ki öyle yaptım. Burda kin kusmanın da yanlış olduğunu belirttim:
@dodurgalı_06

Ama seni de sevdim, Türkçeyi bile doğru düzgün konuşamazken bana zihniyetine sövülecek bir mal diyebilecek kadar samimi bir insansın. İçi dışı bir insanları samimi bulduğumu önceki mesajda söyledim. Madem böylesine samimiyiz, içimden size de felaket sövdüğümü söylemeden geçemem.

Bugün çeyrek aldim valide güne girmiş. 330 lira maaşı aldığım gün alsaydım 300 liraydı.

Geriye sayım başladı...Konuyu kişiselleştirip, fuzuli gerginlikler nedeniyle kapattıracaksınız.
"TÜRKÜM, DOĞRUYUM, FENA HALDE DOLUYUM..." da birbirimizle didişmek kafamızı boşaltmamıza yetmiyor..
Bence çıkıp biraz kadans yapmak en iyisi:kötü:

Ülke ne biçim bi hale geldi kim neye inanıyorsa gerisine kızıyor nefret ediyor ama bunun sorumlusu baştaki zat sürekli insanları ayrıştırıyor birbirine kutuplaştırıyor yarın birgün güzel ülkemiz suriye gibi ikiye bölünürse bunun sorumlusu bellidir

Siyasilerden (bi kaç haftadır beklediğim ve bir türlü gelmeyen) yastık altındakileri bozdurun bu oyun bozulsun minvalinde açıklamalar geldi ama bu işten azıcık anlayanlar yastık altındaki ile dolar düşürmenin taş ile deniz taşırmaya benzediğini bilecektir. Ama şundan da emin olun seçimlerden önce hatırı sayılır düşüş olacaktır yakın zaman önce de benzer bi durum yaşandı. (Bu düşüşün kaynağı yastık altı olmayacaktır elbette) Bu yüzden varsa yastık altında, bozdurup dipten almak (kesinlikle aynı fiyatlara geri gelecektir) akıllıca olacaktır. Tamamen kendi yorumumdur ytd.

• Beğen
Tepkiler: sağlıkçı44
@esenturk

Diyarbakır mitingini unutmayalım. Megri megri diyen timsah göz yaşlarını dökenleri...

@esenturk

Diyarbakır mitingini unutmayalım. Megri megri diyen timsah göz yaşlarını dökenleri...

@karanbatu

Sanmıyorum artık direksiyon ellerinde değil ne yazık ki Prf. Dr. Özgür Demirtaş var onun sözü ''piyasa cansız varlıktır. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz. '' o yuzden Allah daha iyi gunler gösterir.

Geri