Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Motorlu botla Yunanistan'a kaçacağım benimle gelmeyi düşünen varsa 500 dolar koysun cebine valizlerini çantasını hazırlasın yarın sabah 09:00 gibi çeşme sahilinden motorlu botla kaçıyoruz.

Scudo
Kamu personeliyim. Bir bisiklet almak için 40 defa düşünüyorum. Alacağım bisiklet 300 EURO gel gör ki elimizde o kadar para yok. Bisiklet için gümrük vergisini niye artırırsın zaten dolar kuru yüksek anlamak çok zor. 5 yıl önce 2000 liraya aldığım PC şuan 6000 lira 5 yıl önce aldığım 13250 liraya opel corsa araç suan 24 000 bu siaysilerin Allah belasını versin. Beton ile ekonomi plani yapıp kendi yandaşlarına peskes cektiler koca ulkeyi. Bunu söylersek de hain oluyoruz.

@Guanzo şimdi gelip Yunanistan ve İtalya bizden beter muhabbeti yapacaklar. Gidiyorsan sessiz git.
Unutmuyorum yıllardan 2010 olması lazım, 2009 da olabilir. Maaşı çektim, gittim Ortaköy trek'e, aldım bir trek 4500. Deore setliydi, 470 dolardı. 700 kusure tekabül ediyor idi. Vaayy be.
(link)
Bu da burda dura.
Londra'da milleti çağırıp salak sepet konuşmuştu zaten zat.

@Guanzo

Sen git bi hatun ayarla o sekil aldir bizi oraya 1000 dolar cepde . 1000 dolarla 2 kuş vuralım :ssrtcbya:

Amerikanın ufosu varsa, bizim de Benjaminimiz var. Kıskanmasınlar bizi.

Nereye arkadaşlar suriyeliler gibi nereye kaçıyorsunuz biz türkler bu memleketi Kimseye yedirmeyiz en azından atalarımız bize bunu öğretti düzelecek inşallah

Yaşım genç ama Türkiye' nin bir cok sehrinde çalıştım. Çok insan tanıdım. Valla da billa da sağcısı da solcusu da Alevisi de sünni side Türkü cerkezi lazı kürdü de ülkenin daha güzel yere gelmesini istiyor. Arada ki fark birbirlerini dinlenmemeleri kendi fikirlerinin doğru olduğunu söyleyip dayatmaya çalışmaları eğer biz insanlara kitap okumayı öğretirsek sorgulayıcı bir beyin olur. Bugün ki ekonomik krizin sebeblerini biliyor olurduk. Ama herkes hak ettiği gibi yönetilir. Ne yazık ki ayrıştık.Bir bütün olamıyoruz

Suçluyu arayacak zaman kalmamış gibi görünüyor her gün %1 civarında değer kazanan dolar artık geceleri de boş geçmez oldu. Bugün öğlen açılan başlık gün içi en yüksek nokta olan 4.66 ismiyle açıldı 12 saat geçmeden 4.82 ye gelmesi öyle şakayla makayla olacak iş değil. İnkar ederek falan bu gemi daha fazla yüzmez, hepimiz dibi boylarız.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
Dün belediye binasında Atatürk'ün bir sözünü okudum bir türlü hatırlayamadım, hatırlayan varsa düzeltsin: "Sürekli karar veren değil icraat yapan kazanır." gibisinden. İşte bu sözü gördükten sonra bu ve bu tip konularda herkesin aslında ne kadar boş konuştuğunun farkına vardım. Hepimiz (ben dahil) sadece konuşuyoruz hede hede hödö hödö. Düzeltilmesi gereken birşey olunca İsa bekliyoruz gökten ki zamanında yaşarken M. Kemal onu insan yerine koyup başarılarını takdir edip iyi yanlarını örnek almak varken Kemalizm ve Putatürkçülük (Atatürkçülük öyle olmaz) gibi şeylerle yüceleştirmişiz. Atatürkün istediği fikirlerinin alınıp yaşatılması ve mümkünse bu fikirlerin geliştirilmesi, evrilmesi bu sayede kendinden daha iyi liderlerin hatta kendinden daha iyi olabilecek toplumların yetişmesi olurdu, kendinin sonsuza kadar anılması ve koyduğu kurallar sabitmiş gibi sonsuza kadar tapılması değil...

İşte bu yüzden bu ülkede ne sağcı ne solcu ne Atatürkçü nede diğerlerini, kimseyi sevmiyorum. Kendimide sevmiyorum çünkü tüm bu yanlışlara göğüs gerip icraate koyulmuyorum, bende herkes gibi konuşuyorum, yazıyorum. Hede hede, hödö hödö...

Birbirimize laf edip dakikaları, günleri, ayları, seneleri yok ederken afedersiniz ama kendi pisliğimizde boğulacağız. Boğuluyoruz zaten...

Gece 4.81'den dönmüş..

Neyse Avrupa bizi kıskanıyor adamlar 800 euro kazanıp çarpansız harcıyor ancak bizim ülkede 800 eurolari 5.59 ile çarpılıyor bu sebepten ötürü bizi kıskanıyorlar

Dolar ve euro'daki artış keşke sadece hobilerimizi etkilese ama kurdaki artışın etkileri ne yazık ki daha derin oluyor.

(link)
kanada-dan-kırmızı-mercimek-ithal-etmek_1682417_m.jpg

Geri