Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Tarım bakanlığı tohum bankası kapatıldığında orda çalışan arkadaşım bir kaç tohum saklayabilmiş. Şimdi kurulan banka muhtemelen hibrit israil tohumları içindir diye tahmin ediyorum.

Scudo
Muasır medeniyetler zirvesini geçtim, normal medeniyetler seviyesine ulaşsak, o da olumlu..
Resmen ortadoğu denen bok çukurunun merkezinde yer alıyoruz.
Yazık bu ülkeye.. .

soner yalçın ın saklı seçilmişlerini okumayan varsa, okuyuversin bir zahmet. boşuna üzülmeyin, gezin tozun, hayatın tadını çıkarın.

Artık bisiklet alamamak, bisiklete başlayamamak, model yükseltememeyi geçtim, hali hazırda altımdaki bisiklete binmeye korkar oldum. Bisikletin pert olması sürüş esnasında an meselesi. En ufak bir kalıcı hasarda bisikletsiz kaldık demektir. En iyisi trainer arkadaşlar. Bir trainer kaç dolar bilen var mı bu arada :(

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Kerem Özbayrak

İstanbul trafiğinde bisiklete binen biri olarak, mesela geçen yıllarda yaşamadığım bu endişeyi bu sene çok yaşar oldum. Çok sık bisiklet sürmediğim halde, her binişimde aklım sürekli birileri çarpar da makineye zarar gelir mi diye döndürüp duruyor kafamda.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Erdoğanlar bisiklet yapmış en az %20 zammı, ne yapsın? Karbon yol bisikleti hayal oldu..

5.17 oldu ya şu deliliği birisi durdursun !

Euro 5.98.

@Rocketman Ben de bir kaç hafta önce İstanbul trafiğinde ışıklarda beklerken hatalı davranıp ışıklarda bir kamyonun sağında yeşili bekledim. Yeşil yandığında kamyon ani bir sağ dönüş yaptı sinyal vermeden. O kadar üstüme geldi ki tamam dedim bu sefer alta giriyorum. Arka tekerden dürtmesiyle durması bir oldu. Daha da fark etmese bisikleti ve belki de beni de altına alarak devam edecekti. Arka jantta hafif bir kayma oldu sadece. Çok şanslıydım ancak bir korku geldi bana da.

@Mehmet Metin Levent Bakacağım hocam. Şaka bir yana evde de sürme ihtiyacı duyuyorum artık. Hem zamansızlıktan hem de trafiğin/insanın yoğun olduğu zamanlarda dışarı çıkamamaktan.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
yıl sonu 7 olmaz ise iyidir...

bu başlık versiyon tutmaz.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
"Maalesef dolar 5 üstü" olsun konu başlığı 6 ya kadar bu başlıktan devam ederik

• Beğen
Tepkiler: kerem E
5.19a koşuyor.....

Geri