Arkadaşlar farkettirmeden gelsede bu foruma çok emeği geçen bir arkadaşımızın doğum gununu en içten dileklerimle kutlarım iyiki doğdun tuğberk tezel sizlerinde ona bu mutlu gününde eşlik etmesinden çok sevinirim....
Forumdan tanıdığım ve bir yıla yakın olacak tanışıklığın getirdiği paylaşımlarımızın getirdiği dostluğu,kardeşliği ile "forum iyi ki varmış ki böyle insanlarla tanışmışım" dedirten insanlardan biridir kendisi temiz kalbi,güler yüzü,hiçbir zaman taviz vermediği saygılı tavırları ile bizlere kendini çok sevdiren sevgili Tuğberk kardeşimizin doğumgünü kutlu olsun,mutluluklar hep onunla olsun,gülen yüzü yeni yaşında daha da gülsün
Cok tesekkurler kardesim dusunmen bile cok mutlu etti beni
@xcangel
Cok tesekkur ediyorum sagolun
@semrta
Insan ne diyecegini sasiriyormus boyle guzel seyler okuyunca Cookk cok cok tesekkurler Semra cok sevindim mesajini okuyunca Bu forum sayesinde tanidigim o kadar iyi insanlar var ki. Iyiki varsin(iz)
@noexit
Abimsin Bu guzel dileklerin hepimiz icin gecerli olsun Cok cok cok tesekkurler
bi söz duymuştum... ne kadar yaşarsan yaşa sevildiğin kadardır ömrün... senin sevenin çok demekki sen çokkkk uzun ve güzel yaşayacaksın.... doğum günün kutlu olsun... nice güzel günlere.....
Boyle guzel seyleri duyabilmek muthis bir duygu fakat bu guzelliklere layik olabilmek gercekten cok zor Kalbinizin isiltisi mesajlariniza yansiyor. Cok tesekkur ediyorum bu guzel dilekleriniz icin
vee şimdi sıra bendeBir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Koptum Cok cok tesekkurler Daha nice serbest surusler yapip nice dususler yapicaz Cok tesekkur ettım harika olmus pastam Elinde pastasi olan freeride'ci