Scudo Sports

Doğum günün kutlu olsun kardeşim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

torres_9

Daimi Üye
Tepki
160
Arkadaşlar farkettirmeden gelsede bu foruma çok emeği geçen bir arkadaşımızın doğum gununu en içten dileklerimle kutlarım iyiki doğdun tuğberk tezel sizlerinde ona bu mutlu gününde eşlik etmesinden çok sevinirim....

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Scudo
:) Doğum günü kutlu olsun.Nice saglıklı mutlu ve bolll şanslı yıllar dilerim.

Etmez miyiz :)

Forumdan tanıdığım ve bir yıla yakın olacak tanışıklığın getirdiği paylaşımlarımızın getirdiği dostluğu,kardeşliği ile "forum iyi ki varmış ki böyle insanlarla tanışmışım" dedirten insanlardan biridir kendisi :) temiz kalbi,güler yüzü,hiçbir zaman taviz vermediği saygılı tavırları ile bizlere kendini çok sevdiren :) sevgili Tuğberk kardeşimizin doğumgünü kutlu olsun,mutluluklar hep onunla olsun,gülen yüzü yeni yaşında daha da gülsün :)

sevgiler :60: :)

• Beğen
nice seneler kardeşim..kardeşim diyorum o biliyor...

sevgi, mutluluk, başarı, para hep seninle olsun...

• Beğen
Nice mutlu yıllara,
Sağlıklı,mutlu ve bisikletli nice yıllara,iyiki doğdun...

• Beğen
Mutlu yıllar sevgili kardeşim,
herşey gönlünce olsun...

http://img325.imageshack.us/img325/3160/pasta3ok.jpg

• Beğen
@torres_9

Cok tesekkurler kardesim dusunmen bile cok mutlu etti beni :)

@xcangel

Cok tesekkur ediyorum sagolun :)

@semrta

Insan ne diyecegini sasiriyormus boyle guzel seyler okuyunca :eek: :p :D :D :D Cookk cok cok tesekkurler Semra cok sevindim mesajini okuyunca :) Bu forum sayesinde tanidigim o kadar iyi insanlar var ki. Iyiki varsin(iz) :) ;)

@noexit

Abimsin :) Bu guzel dileklerin hepimiz icin gecerli olsun :) Cok cok cok tesekkurler :)

@mehmet_svm

Cok tesekkurler Mehmet :) Iyi dileklerinin icinde bisikletin de olmasi guzel olmus :) Bisikletli hepberaber gecsin yillarimiz :)

@Lütfü Çolak

Oooo pastam da geldi :D

Cok tesekkur ediyorum abim yillarimiz birlikte pedallayarak gecsin :) ;)

Cok tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: sniper
bi söz duymuştum... ne kadar yaşarsan yaşa sevildiğin kadardır ömrün... senin sevenin çok demekki sen çokkkk uzun ve güzel yaşayacaksın....:):):) doğum günün kutlu olsun... nice güzel günlere.....

• Beğen
@Tuğrul

Tesekkur ederim Tugrul abi :)

@sniper

Boyle guzel seyleri duyabilmek muthis bir duygu fakat bu guzelliklere layik olabilmek gercekten cok zor :) Kalbinizin isiltisi mesajlariniza yansiyor. Cok tesekkur ediyorum bu guzel dilekleriniz icin:)

@sinto

Tesekkurler Sinan'cim :)

vee şimdi sıra bende:D:DBir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

• Beğen
@torres_9

Oy oy oy kardesime bak dokturmus :D Guzel dileklerin icincok cok cok cok cok tesekkurler :)

Mesajlari okuyunca ne kadar mutlu oldum anlatamam. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
@obsolate

Koptum :D Cok cok tesekkurler :) Daha nice serbest surusler yapip nice dususler yapicaz :D Cok tesekkur ettım harika olmus pastam :D Elinde pastasi olan freeride'ci :D

@Un0

Tesekkur ederim :)

@muratevgin

Tesekkur ederim :)

• Beğen
Tepkiler: torres_9
her ne kadar seni tanımasamda doğum günün kutlu olsun...

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri