Admin Yönetim Kurulu Kayıt 5 Eylül 2004 Mesaj 1.741 Tepki 2.976 25 Temmuz 2007 #21 doğum gününüz kutlu olsun.sağlıklı mutlu başarılı ömürler dilerim. Tepkiler: Tugfox
T Tugfox Forum Bağımlısı Kayıt 14 Mart 2006 Mesaj 1.089 Tepki 1.115 Şehir Goztepe/Istanbul 25 Temmuz 2007 #22 @özgüç @Murat KILIÇ Tesekkur ederim sagolun. Konunun alakasiz tarihlerde hortlamasini onlemek icin yoneticilerimiz tarafindan kilitlenmesini rica ediyorum. Bugun bu konuyu takip ederken nasil bir sevinc yasadigimi anlatamam. Bu anlamda konuyu acan Recep'e ve cevap yazip beni mutlu eden herkese cok cok tesekkur ediyorum Bana layik gordugunuz guzel dileklerin sizlerin icin de gecerli olmasini diliyorum. Tesekkurler Tepkiler: Hasan Hakan Koç
@özgüç @Murat KILIÇ Tesekkur ederim sagolun. Konunun alakasiz tarihlerde hortlamasini onlemek icin yoneticilerimiz tarafindan kilitlenmesini rica ediyorum. Bugun bu konuyu takip ederken nasil bir sevinc yasadigimi anlatamam. Bu anlamda konuyu acan Recep'e ve cevap yazip beni mutlu eden herkese cok cok tesekkur ediyorum Bana layik gordugunuz guzel dileklerin sizlerin icin de gecerli olmasini diliyorum. Tesekkurler
B behcetatinc Forum Bağımlısı Kayıt 18 Eylül 2004 Mesaj 1.359 Tepki 1.253 Şehir İstanbul 25 Temmuz 2007 #23 @Tugberk Tezel Nice senelere Tuğberk.