@Gurkan Genc
Sevgili Gürkan
Ahmet'ten aldım haberlerini.. Dediğin gibi gidecek yol belli.. Ayrıca bu rota benim beş yıllık bir hayalimdi. Bu nedenle tüm rotayı da çalıştım defalarca

ee meslek te haritacı olunca bilirsin işte rotaların ayrıntıları zevk veriyor insana..

)) bende iphone telefon var google earth yüklü ama turlarda Türkiye sınırından çıkar çıkmaz kapatıyorum telefonu.. taa sınırdan içeri girinceye kadar da açmamacasına... Yine de teşekkürler... Umarım GPA da görüşürüz..
Sevgili dostlar
Beş yıldır hayalini kurduğumuz bisiklet turumuzun başlaması için artık son 48 saate girdik..Heyecan dorukta..Hazırlıklarımız tamam.. Evdeki hesaplar biliyoruz ki yine uymayacak çarşıya ve yolun, yolculuğun sürprizleri kucaklayacak bizi rotada.. Kim bilir ? Belki de o sürprizler ve o sürprizlerin oluşturduğu yeni durumlara anında çözümler üretme çabalarıdır bizleri yollarda olmaya iten bir neden...
Her yolculuk öncesi içimizi kıpır kıpır eden duygular tur saati yaklaştığında biraz buruk bir hüzne dönüşse de, pedal basmaya başladığımız o ilk anda hüzün bulutları dağılarak yerini keşif duygusuyla coşkuya bırakıyor... Sonra köyler, kentlerin mimari dokuları, doğa, kokular, farklı kültürler,farklı tatlar ve insanlar masalsı bir serüvene dönüştürüyor turumuzu aniden..
Bu kez yolumuz uzun dostlar... Bu kez hasret ve özlem daha derin hissedilecek yüreklerimizde.. Yoldaşım Ahmet Mumcu'yla ay ışığı altında kuracağımız kamplardaki yorgun gecelerimizde memleket türküleri söylerken çınlatacağız kulaklarınızı...
Çünkü o bilmediğimiz topraklara dostlarımızı da götüreceğiz yüreklerimizde..
Rotada ne sıklıkta internet bağlantısı buluruz? Ne sıklıkta haberleşiriz ? bunlar şu an için bir muamma.. Fakat gerek buradan gerek bloğumdan destekleriniz bize yol boyu ışık olacaktır..
Yolda olmak, yolcu olmak her şeye rağmen çok güzel.. Sevgiyle kalın dostlar.. Yolcu yolunda gerek…)))
(link)