Scudo Sports

Doğru yolu buldum... KTM Strada 3500

Scudo
Bende 57'si var. Çok üzüldüm. İstanbul'da olsam aramaya çıkacakmışım gibi bir his doğdu içime. Umarım bulunur.

Çok geçmiş olsun.

Bisiklet dikkat cekici duruyo INSALLAH bulunur

Geçmiş olsun. İnşallah bulunur. Nasıl oldu acaba bize de ders olması sebebi ile sormak istedim.

Geçmiş olsun inşallah raslarım çalan şerefsize.

@efeballi Geçmiş olsun, bugün Gökhan Kutluer in twitterda kayıp diye resmini koyduğu bisiklet sizinkiydi demek, o resimdeki jantlar karbon olmayınca (eski halinin resmi vardı) bir iki gün önce burada gördüğüm bisikletmiydi diye düşünmüştüm.

Ultegra jantlarla gitti zaten, karbonlar yatıyor evde

Geçmiş olsun. Nasıl çalındı? Bisikleti kilitleyip bıraktım demeyin sakın :(

@efeballi hayırlı olsun. Tekrar gecmiş olsun Nasıl bir yol izlediniz. Paylaşır misiniz. Benim de bisikletim çalınmıştı gecen sene

@efeballi hocam geç farkettim geçmiş olsun. Geçmiş de zaten. Gözünüz aydın.

Ayrıca bisikletiniz çok güzel. İnşaallah hasarsız çiziksiz bulunmuştur.

Son olarak; son haliyle ağırlığı ne kadar acaba?

çok sevindim geçmiş olsun demin weight weenies de gördüm karakolun önüne bırakmışlar galiba

Merhabalar,
Çok geçmiş olsun hocam. Çalınınca izlediğiniz yolu ve bulunma maceranızı bizimle paylaşırsanız ileride bize yol gösterici olacaktır. umarım bir daha başınıza böyle tatsız bir olay gelmez.
Saygılar...

Merhabalar, sizin konunuzu okudum bende strada 4000imi aldım. Kadro açıları hafiflik rijitlik çok güzel mavic aksium jant taktım benim için gayet yeterli şuan. KTM hakkında bi bilgi eksiksizliği var internette insanlar marka bisiklet hastası olmuş. Canavarın fotoğrafını da koyayım :D

Dosyalar

• IMG-20161216-WA0009.jpg
    IMG-20161216-WA0009.jpg
    105,3 KB · Okunma: 82
@Ozan k.
İkinci el olarak aldım. Bisiklet cok temiz idi yaklaşık 300kmdeydi. Sahibindende ilanı görmüşsünüzdür belki

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Geri