Scudo Sports

Doğru trainer kullanımı

Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu

o olmadan maalesef olmayacaktır yenisini alabilirsiniz

yerli mağaza : (link)

yabancı mağaza : (link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Ben de Tacx Blue Motion almayı planlıyorum. Balkonda bineceğim, temiz hava sorunu yok yani. Manzara da var. Gürültü rahatsız etmez sanırım. Tek düşündüğüm lastik eskimesi. Her defasında sök tak zor gelir. Yeni bir jant, ruble ve trainer lastiği alayım diye düşündüm. Ona da maliyet yüzünden kafam yatmadı tam. Normal bir lastik ne süreyle dayanıyor acaba?

Tacx mandalıda maaşallah :D 50 lira ney yav bi mandal için...

@Kazuya Bana pek güvenli gibi gelmedi kolay açılıyor sanki. Ben olsam değiştirirdim.

• Beğen
@Kazuya

yok yok çıkılıyor hiç bir sıkıntı yok ben kullanıyorum dışarıda da :)

• Beğen
@Oğuzhan Y. şimdi biraz araştırdım, güvenli ama yol için daha ağır diyorlar. Yani kısa sürüşler için değil ama uzun tur yapılcaksa değiştirmek mantıklı sanırım.

konu hortlatması olacak ama..
Yeni trainer aldım ve bu trainer lastiği alınması şart mı ?
Alınmaz normal lastik ile yapılırsa durum ne olur ?
Trainer lastiği ücretlerine baktım biraz tuzlu gibi geldi 130 tl vs..
Aldığım trainer Tacx Satori.

@Razsagal3
Tamam , ben yarın satıyorum trainer'ı . teşekkür ederim !

@hakanemrez dostum selam:)
trainer lastiğinin özelliği hamurundan mütevellit cabuk deforme olmuyor.
elbette almak zorunlu değil fakat almassan, trainer lastiği yerine kendi lastiğin deforme olur.

Eğer çok yoğun kullanmayacaksan almayabilirsin, cunku ikinci bir arka lastiğin yoksa tak-cıkar eziyet. Dahası yaz geldi, artık cogu sürüş dısarda olacak.
ama ben gönül verdim evde hergün bi 50km yaparım diyorsan ve bisiklette kullandığın lastık kaliteli, yani kıyamayacağın bir lastikse alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Kazuya
Selamlar da benden dostum :)..

Bakıyorum trainer lastiği. sanırım alıcam.
zira bazen erkenden ünv. ye gitmek zorunda kalıyorum. derken 1 saat hemen egzersiz yapıp kondisyonumu da yerinde tutmak istiyorum.
Ben neden kışın almadım trainer orası da ayrı bir muamma :)
gayet sevdim trainer olayını. :)

• Beğen
@hakanemrez trainer lastik illaki şart değil ama olursa iyi olur bende askerden gelince aldım trainer hem kilo verme aşısından hem kondüsonu toplama açısından faydalı oldu trainer lastiğide almıştım swalbe marka hatta daha yeni sattım 75 tl'ye sıfır gibi en fazla 10 kere kullandım :) tavsiyem ilk sürüşlerde test et ondan sonra kesin karar verirsin bence alıcaksın çünkü lastiği çok eskitiyor

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@Melih Çolak
Keşke senden alsaydim Trainer lastiğini.
Sen neden sattin dostum ?
Test ettim . Ayağa kalkıp sprint modunda olunca bazen lastik kayıyor . Gerçi sertlik ayarını arttırınca lastik kaymiyor. Ama yine de Trainer lastiği şart gibi

merhabalar. elite fluid trainer kullanıyorum. daha düzenli antrenman yapmak için my e training uygulamasını kullanmak istiyorum bunun için elite misuro b+ cihazının olması gerekliymiş. daha önce bu uygulamayı veya sensörü kullananlar yardımcı olabilir mi? misuro nun yanında kadans ve hız sensörü gerekli mi ?

@amoush00 merhaba. elite my training uygulaması hız ve kadans sensörümü görüyor ama nabız sensörümü görmüyor. acaba bir nuans mı var tanıtmak için. diğer uygulamalarda nabız sensörüm .alıştı elite de çalşmıyor. yardımcı olur musunuz?

Dosyalar

• Screen Shot 2015-08-12 at 1.00.23 PM.png
    Screen Shot 2015-08-12 at 1.00.23 PM.png
    46,5 KB · Okunma: 57
@Ata Barsbay Özelden yazdım.. Hem de Elite'in kendi sensörünü tanımaması gibi bir durum olmamalı.. Pil zayıflamış olabilir diyeceğim de diğer uygulamalar görüyor demişsin.. Özelden nasıl bir yol izleyeceğini yazdım. Gerçi sen de iyi kötü keşfetmişsindir.. Başka bir yol bilmiyorum ama Elite İtalia iyi bir firma ben özel ne e-mail yazdıysam karşılık verdiler. İngilizce veya İtalyanca varsa yaz derim.. Yada google çeviri ile ne kadar olursa.. Kesinlikle dönüyorlar..

Geri