2008 senesinden beri yapılan kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşlerde,yapılan hataları irdeledim ve konuya meraklı olanlara mesajlarımı eksik etmedim,foruma ocak 2009 da kayıt oldum,antremana aç karnına gelenleri uyardım, sabah kahvaltısı ayak üstü oldu,tabi bu hatadır ,arkadaşı kontrol ettim ,şekeri düşecek ,inişte mazallah kaza yapacak idi,yemek üstüne zari süratli pedal basılmaz,antremandan 1 saat önce kahvaltı yapılır 4 yumurta tam yağlı peynir ile omlet olur yanına yeşil çay (aktarlardan) ve siyah zeytin,kaymak iyi gelir kahvaltıda,1 gün öncesinden 5 tabak kıymalı makarnayı yoğurt ile yerim,tabi sarmısaklı, hafta içi daha çok haşlanmış kuzu eti,ve sebze yemekleri,zeytinyağ ve tereyağdan şaşmam .
açıkça şunuda söylemeden edemiyeceğim köylerde yapılan tereyağ başkadır ,inekten elde edilen sütün anında kaynatıp içilmesi başka ,marketten aldığınız ne idüğü belirsiz süt başka, günümüz market kültüründe çok dikkat edeceğiz, e-serisi katkılara,renklendirici yok sitrik asitti vs vs, bunları fazla tüketmiyeceğiz ,şekerlemelerden uzak durulacak,dondurma aman aman fazla yenmeyecek,beyaz helvaya bakıyorsun yok e bilmem ne, katkıda katkı ,metabolizmaya aşırı derecede kimyasal almıyacağız ,45 günlük tavuktan hayır gelmez ,bu nedenle bütün tavuk almaktan vazgeçtim,
evet kıssadan hisse hepimiz bu marketlere girdiğimizde alacağımız mamülün içindekiler kısmını okuyarak alalım zati yüzde 95 mal çöpe gider.