Ömer KARAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.646
- İsim
- Ömer KARAN
- Bisiklet
- Bisan
Herkese iyi forumlar. Acer 5750g modeli dizüstü bir bilgisayarım var. Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve gayet te memnunum. Genel olarak bilgisayarımı özenli bir şekilde kullanırım. Bu güne kadar pek bir ısınma sorunu yaşamazdım sadece oyunlarda ve biraz zorladığım zamanlarda ısınıyordu. Ama son 3 4 aydır baya ısınmaya başladığını farkettim. Sizce sorunun kaynağı nedir ve yapmam gereken nedir? Başlıkta da belirtmeye çalıştım ancak konu sadece benim bilgisayarım için değil genel olarak devam ettirilirse daha faydalı olur kanaatindeyim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bir bilgisayar zamanla neden ısınma problemi yapmaya başlar, bunu önlemenin yolları nelerdir, Bilgisayarın daha verimli çalışması için günlük yapılabilecek ufak tefek bakım sayılabilecek uygulamalar nelerdir. Nelere dikkat edilmelidir vs bilgiler verirlerse konu forumda bir kaynak vazifesi görür herkesin işine yarar bence. Konuyu açmak benden devamı bilgisi olanlardan. şimdiden herkese vereceği bilgilerden dolayı teşekkür ederim..