Merhaba. Geçtiğimiz Aralık ayında benim de benzer bir şikayetim oldu. Soğukta (Aşırı soğuk) uzun mesafe sürüşleri gerçekleştirdiğimiz sıralarda başladı bu ağrı. İlk başlarda o kadar önemsemedim. Çünkü bir önceki sene de aşağı yukarı benzer tarihlerde aynı sorunu yaşamıştım. Fakat bu durum biraz farklıydı. Çünkü üzerinde koca 60 gün geçmesine rağmen ağrılarım azalmadı. Aksine arttı. Yere çömeldiğimde zaman ayağa kalkmakta zorlanacak duruma geldim. Fizik tedavi doktoruna gittim ve bana kas yorgunluğu dedi. Elbette bu tatmin edici bir cevap olmadı. Ne yapalım yani kaslar dinlensin diye yataktan hiç çıkmayalım mı? Ben de son çareyi MR çektirmekte buldum. Çekilen MR sonucunda sağ bacağımın diz kapağımın hemen üzerinde bulunan ana kas gruplarının diz kapağının altına doğru giderken Tendom' a dönüştüğü noktada yüksek miktarda Ödem' e raslandı. Doktor birtakım ilaç ve krem verdi. 2 - 3 hafa sonra iyileşmeye başladı. Çözüm olmasaydı doğrudan ödemin üzerine iğne yapacaktı. Havaların ısınması ile birlikte ağrılarım son buldu. Yani kısacası Doktora gidin bir an önce..