Scudo Sports

Diyarbakır

ben d.bakır erganide öğretmenim. biraz kilo sorunum var. karar vermişde değilim ama acaba bisikletle okula gidip gelsem faydası olur mu.

sorun şu ki boyum 1 80 ve kilom da 130. yani bu kilo ile beni çekecek bi bisiklet bulabilirmiyim. okul ev yaklaşık 4 kilometre. çekinme utanma gibi sorunlarım yok.

usta arkadaşlardan yardım istiyorum.

Scudo
şu geziden sonra 1 kere bile binmedim bisiklete. hem bisikletin hem de benim pasımın silinme zamanı geldi de geçiyor. hem de yeni aldığım silick lastikleri deneme fırsatı bulurum. du bakalım ayarlayalım bi tur daha. önder sen nerelerdesin napıyosun diyarbakırda mısın?

hocam çekinecek bişey yok. ben de diyarbakır merkezde öğretmenim. geçen sene 1 sene boyunca okula bisikletle gidip geldim. bi problem olmadı. bu sene evim yakın o yüzden yürüyorum. bisiklet almakla çok iyi edersiniz, hatta yapacağınız en mantıklı, en öncelikli hareket bisiklet almak olmalı. kilonuz bayağı bir problem gibi görünüyor. bisiklet aldıktan sonra trainer da alarak evde bisikletinizi kondüsyon bisikleti olarak da kullanabilirsiniz. sağlam bir dağ bisikleti size uygun olur. bir çok marka var hocam. forumda bisiklet satan firmaların reklamları mevcut. biraz araştırın, takıldığınız yerde foruma yazın herkes yardımcı olacaktır.

@Çağlar Akkoyun

Ben o geziden sonra havanın güzel olduğu hemen hemen hergün çıkıp dolaştım. Her ne kadar tekbaşıma olsada :D
Ya ankaraya geri döndüm şubat ortası gibi. Diyarbakır dosyasına uzun bi süreliğine ara vermek zorunda kaldım, artık burda devam ediyorum ama 10 günlüğünü filan gelebilirsem yaza doğru DİYARBAKIRa mutlaka getririm bisikleti dolaşırız.

Merhaba Arkadaşlar Ben Diyarbakır'dan Ömer Çelik Foruma Yeni Katıldım Umarım Forumda İyi Vakit Geçiririm.

SELAM ÇAĞLAR SANA G mailden de mesaj atmıştım eğer diyarbakırdaysan görüşebiliriz MUHAMMET

Arkadaşlar ben bu aralar Diyarbakırdayım.
Varsa bi tur planı memnuniyetle katılırım.
Bayramdan 1 hafta sonra bi arkadaşımla kısa bi 6-7 günlük doğu turuna çıkmayı planlıyoruz.
Onun için de antreman olur.
Bayramdan sonra başlıyorum antremanlara.
Katılmak isteyen varsa burdan ulaşabilirsiniz bana.

(Antremanlarımın ilk ayağı şu an endüstri stajı için ergani yolu 14. km deki TEMSAN a gidip gelerek yapmayı düşünüyorum. Ama isteyen olursa bu hafta sonu gündüz saatlerinde veya hafta içleri akşamlar kısa turlar yapabiliriz.)

benim tayinim çıktı artık kuşadasındayım. burası çok aşırı yokuş bisiklete fazla binemiyorum. motosiklet aldım kendime. diyarbakıra selamlar. düzlüğün kıymetini bilin :p

• Beğen
Tepkiler: onder
@Çağlar Akkoyun

Sevinidim senin adına ama diyarbakır adına üzüldüm bir bisikletçi kaybetti diye :)
Motorsikletin de hayırlı olsun.
Umarım bisikleti satmamışsındır:)
Yollar ne kadar yokuş olsada gezilecek yerler çoktur oralarda.

Yeni çalışma yerinde başarılar.

Arkadaşlar Diyarbakırda bildiğiniz iyi bir bisiklet tamircisi var mı? Varsa lütfen adres ya da tlf verebilir misiniz.

NURULLAH TİCARET
ADres =2 AKKOYUNLU SOK. NURYUVA APT. ALTI NO:6/A / Diyarbakır
TEL= 0412 223 82 80

Diyarbakırdan Hazar Gölüne Bi Bisiklet turu düzenlemeyi planlıyorum. Aslında Tek gitmeyi Düşünüyordum ama,Yol arkadası olursa daha zevkli olacagını düşündüm. Hazar gölünde tanıdıkı olan arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar Ayrıntıları konusalım anlasalım. Şimdiden Teşekkürler.

Geri