Scudo Sports

Diyarbakır

@machinerun

Eğer bi terslik olmazsa bende eylülün sonun akadar DİYARBAKIR dayım.
Mutlaka görüşelim.

Scudo
Herkese merhaba,

Bu işin çömeziyim. Bisikletimi daha bu akşam üzeri aldım, Beldeyama markalı, pek iyi olmasa da şimdilik işimi görür bir bisiklet. Çocukluktan kalma ukteydi içimde, yaşıma başıma bakmadan aldım bugün :) Dicle nehri kenarında o kadar çok dolandım ki, bacağım, sırtım, kollarım kopacak gibi ağrıyor şimdi.

Diyarbakır'da kondüsyonumun yeteceği mesafelerde yapılacak organizasyonlara katılmak isterim. Elazığ'a iki gün sürecek bir gezi düzenlenebilir ya da Cuma'dan Pazartesi'ye Diyarbakır-Mardin-Batman-Diyarbakır turu yapılabilir. Ya da 1.5-2 gün sürecek Diyarbakır-Hasankeyf o da olmazsa Diyarbakır-Silvan yapılabilir... Önerileri geliştirebiliriz sanıyorum.

hoş geldiniz kerem bey aramıza. inşallah ilerleyen zamanlarda tanışırız. diyarbakırdan selamlar...

@Ugur Sever

Öyle görünüyorki bende buralardayım uzun bi müddet.
Bisikletim bayramda geliyor :) bayramdan sonra şu tek KRON u da görmek isterim.
Gerçi geçen akşam diclekent parkorman civarında beyaz bi tane kron gördüm ama o mu bilmiyorum.
Ya bu arada ben bisikleti kasksız hiç sürmüyorum DİYARBAKRI da nasıl karşılanır bilemiyorum. Ankara gibi bi yerde bile insanlar daha alışamamış burda nasıl olur bilemiyorum ama ben kasksız da çıkmam. ÖNCE GÜVENLİK...

@önder

tamam bekliyorum gelip gelemeyeceğini cuma akşamına kadar haber verirsen sevinirim.

Kusura bakma biraz geç oldu ama anca toparlayabildim işlerimi.
Cumartesi saat 15:00 de migros önünde buluşmak dileğiyle.
Gaziantep işi otobüs bulursam pazar sabahına kaldı artık.

Yanlız bırakmıyayım seni:) :)

tek başına da olsa başla dostum gerisi gelir umudunu yitirme

Daha önce de söylediğim gibi seni yanlız bırakmıyacağım.
Bekle beni geliyoruuummm....:)

Biraz geç vede az oldu ama tur fotoğrafları.
Silvan yolundan üniversiteye giderken...

Çağatay
http://img188.imageshack.us/img188/2365/dscn9553web.jpg
By (link) at 2009-10-04
Ve ben
http://img188.imageshack.us/img188/1866/dscn9554web.jpg
By (link) at 2009-10-04

• Beğen
Tepkiler: bikermiker
arkadaşlar tekrar merhebalar görüşmeyeli iyisiniz umarım:) d.bakırda bulunan arkadaşlarla bi akşam üstü toplanalım ve kış tamamiyle gelmeden ufak organizasyonlar düzenliyelim...

Valla bana da uyar:) .
Zaten elimden galdiğince çıkıp dolaşıyorum ben.
3-4 defa üniversite yaptım bi harika oldu.
Gerçi yanlız çay içmek pek zevk vermiyor ama yinede iyi geliyor.

Bu hafta olursa iyi olur.
Hafatya 15-20 günlüğüne buralarda olmayabilirim.

Bro dogunun parisi malatyada bile mal gibi bakıyorlar kasklı adama diyarbakırda molotof sallarlar dikkat et :D

@Hempel

Dostum bir ay kadar gezdim kasklı eldivenli filan ama sadece turist sanıp selam verenler oldu.
Bi kere kendini bilmez birkaç züppe (özür dilerim ama ben onlara bu sıfatı yakıştırıyorum) lise genci laf attılar ben duymamışım da arkadaşlarına hava atacaklar sözde ama durup onlara doğru yöneldiğimde özür dilediler.

Hepsi bu yani.

Bu aralar il dışına çıkmamk zorunda olduğum için gezemiyorum ama döndüğümde gezmeye devam

Ha şu paris olayını da bilemiyorum orasımı yoksa diyarbakırmı :) :)

Geri