Scudo Sports

Diyarbakır

Scudo
Belli bir yeriniz ya da whatsapp grubunuz var mı? Facebook kullanmıyorum.

İşine, bisikleti ile gidip; evine bisikleti ile dönen var mı aranızda arkadaşlar ¿

Merhabalar arkadaşlar . Ben malatyada öğrenciyim . yaşım 27 adım adar. Bu sene okulum bitiyor . Bu yaz diyarbakıra geri dönüş yapıyorum. Üniversite hayatım boyunca bisiklet almak istedim ama alamadım malum öğrencilik zor geçti biraz :) . Memlekete geldiğimde sizlerle tanışmak isterim .Grubunuzda siyasete yer vermemeniz bence çok iyi bir seçim olmuş. Şimdilik ne alacağımı bilmiyorum . Hibrit var aklımda . Hibrit kullanarak ileride ne seçeceğime karar vermem daha mantıklı olur gibi .

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
diyarbakır'da da güzel olur he paf-küf vuracan sonra çıkacan tura sonra bir daha kuf-kuf.

Hiç şaşırmadım. Bir bankada çalışan Diyarbakırlı olmayan bayana bile birlikte çalıştıkları iş arkadaşları, bayan siyasi bir yaklaşımda hiç bulunmamışken bile, aşırı milliyetçi bir yaklaşımla siyasi baskı yapabiliyor Diyarbakır'da bazı insanlar. Hatta bu siyasi baskı terbiyesizliğe ve tehdite kadar varabiliyor. Üzüldüm bir bisiklet ekibinde bile bu tarz bir yaklaşımın söz konusu olduğuna...Eskidenmiş bu şehrin tamamının güzel ve misafirperver olduğu zamanlar.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Merhaba @FReeDoMSpY(Adar Kardeşim).
Hayırlısı ile mezun olun, gelin. Bisiklet de alırsınız. Alacak yer konusunda yardımcı da oluruz ! Hibrit iyi fikir ! Başlarsınız sonra iyi bir karar ile iyi bir bisiklet alabilsiniz !
Facebooktan bize ulaşabilirsiniz. Diyarbakır Pedal olarak aratırsanız bulursunuz !

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
@Holiganguc

@Holiganguc,
Merhaba öncelikle. O bazı insanlar kesiminden, Diyarbakır'ın bir yerlisi olarak ben de çok rahatsızım. yaptıkları terbiyesizliği kendilerine gayet güzel şekilde yakıştırabilen insanlar bunlar! Maalesef !
Bizim şimdiki bisiklet ekibimizde kesinlikle herhangi bir siyasi yaklaşım bulunmayıp, aramızda özel harekatçısından askerine kadar bir çok arkadaşımız bulunmaktadır. Bizim ekibimiz tamamen spor amaçlı, gezi amaçlı, eğlenme temalı bir ekiptir. İnanın ki bu şehirde hala güzel ve misafirperver insanlar mevcut ! Hatta fırsatınız olursa sizi buralara bekleriz gelin misafirimiz olun ! Çok mutlu oluruz.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: FReeDoMSpY
Bisiklet forum ailesine Diyarbakır'dan selamlar!
Konuyu hortlatmak istedim.Diyarbakır ve Güneydoğu! Son günlerde çok fazla olumsuz istenmeyecek şeyler yaşıyoruz! Ama hep kötüyle anılacak değiliz ya!
Çok iyi bisiklet yollarımız ve birbirinden renkli bisiklet klüplerimiz var!Belediyenin bisiklet yolları üzerinden birçok projesi de mevcut durumda! Bütün gruplarda da bir o kadar bilgi dolu,tecrübeli bisikletçiler mevcut!Şehrimizde son yıllarda da bisiklet ve bisiklet sporuna olan ilgiyle beraber bisikletçilerde oldukça artmış bulunmakta.Yaşanan olayların minimize olduğu dönemlerde şehirimize gelebilir,gelmeden önce de size seve seve yardımcı olacak gruplarla iletişim kurabilirsiniz!

Birkaç fotoğrafla da anlattıklarımı resmetmek istedim.Teşekkürler!

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

@Engin ATAL
Hocam sizden rica ediyorum detaylara girmeyelim!Ülkemizde her belediye toplum amaçlı çalışmalar yürütüyor bundan emin olalım!Belediyenin bisiklet yolu yapmış olması ilginizi çekmiş olabilir ama asıl değinmek istediğim forumda Diyarbakır'da var, bizlerde forumdayız ve bisikletseverlerin yanındayız!Ortak paydaşlar bizleri biraraya getirmeli!Eskişehire'e selamlar.Oraları görmeyi çok isterim.
@Battutaettanci bizdende selamlar kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
insanların dağlarda değilde bisikletler üstünde toplanması tabii ki güzel bir şey ancak yine de grup logoları türkçe olmalı diye düşünüyorum.tabii ki böyle bir yasa yok bi şey yok ama insan farklı bir dil görünce kutuplaşma hissediyor.ilerleyen yaşlarımda yolum oralara düşerse umarım şehrinizi gezmeme eşlik edersiniz.iyi forumlar..

Diyarbakır ve Diyarbakırlı bisikletçi dostlara sevgiler ve huzurlu, sağlıklı pedallamalar.

Kulüp logosu güzel olmuş. Dil de her ne kadar bilmesem de farklı gibi düşünmedim. Kürtçe de çünkü bu toprakların dili. Konuşmuyorsak, farklı görüyor, iletişim kuramıyor ve birbirimizi anlamıyorsak sorun belki de hepimizde. Bisikletten çok daha fazla ortak paydamız var. Hep birlikte pedallamak, güzelliklerde buluşmak dileğiyle...

@Observer
@Üye Adı selamlar hocam.
@Observer Hocam kutuplaşma konusunda size saygı duyuyorum ama ben renklilik olarak görüyorum.Kesinlikle size eşlik etmek,misafir etmek isterim hocam.Saygılar.

@Ahmetgitar
Aynen hocam birçok paydamız var.Umarım güzel ülkemiz ve güzel insanlarımız el ele verip aşacak bu sorunları.

@cahitakin Diyarbakır'dan da selam olsun.Bende açıkçası çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri