T tayfun0029 Aktif Üye Kayıt 23 Nisan 2008 Mesaj 153 Tepki 27 Şehir istanbul-sultanbeyli 6 Aralık 2008 #1 arka disk öne olurmu? nasıl olabilir?birde göbeğin centerlock olduğu nasıl anlaşılır?disk adaptörününerden nasıl temin edebilirm? buralarda yok
arka disk öne olurmu? nasıl olabilir?birde göbeğin centerlock olduğu nasıl anlaşılır?disk adaptörününerden nasıl temin edebilirm? buralarda yok
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 6 Aralık 2008 #2 Arka disk fren kaliperi adaptörle (Post Mount baglantili masalara direk olarak) takilabilir. Daha fazla bilgi icin, imzamdaki "Frenler" konusunu okursan sanirim oldukca bilgi edinmis olacaksin.
Arka disk fren kaliperi adaptörle (Post Mount baglantili masalara direk olarak) takilabilir. Daha fazla bilgi icin, imzamdaki "Frenler" konusunu okursan sanirim oldukca bilgi edinmis olacaksin.
Hüsnü Deniz Kalaycı Forum Bağımlısı Kayıt 25 Haziran 2007 Mesaj 656 Tepki 184 Yaş 32 Şehir Konya İsim Hüsnü Deniz Kalaycı Bisiklet Scott 7 Aralık 2008 #3 Arkadaşımız sanırım centerlock adaptörünün nerden temin edilebileceğini sormuş yani en azından ben bunu merak ediyorum
Arkadaşımız sanırım centerlock adaptörünün nerden temin edilebileceğini sormuş yani en azından ben bunu merak ediyorum