Scudo Sports

Dış lastik

Scudo
@atasoyserdar conti yi ve michelin i kullanmadım. arazi kullanmayacaksan almanı tavsiye etmem. rubena flash ın 1.75 olanından alabilirsin kalın lastik seviyorsan. sporcupazarında fiyatı baya ucuzdu.

yada rubena nın dişli lastiklerinden alabilirsin

@Angel bu sayı büyüdükçe lastik tabanı kalınlaşıyo de mi. Yoksa onun başka bi hesabı mı var. İlgili yazılara baktım da hiçbişey anlamadım :) yani 700.35 gibi şeyleri hiç anlamıyorum. Eski bisikletimde 26x1.95 lastik var çok küçük ve dar duruyo benim için. Yenisinde 2.10 var onlar iyi mesela. Daha küçük olmasın yani

@atasoyserdar vallahi o biraz karışık. 26,28(622,700 lastikler deki karşılığı) bunlar jantın çapını yada uzunluğunu belirten rakamlar. yol ve şehir serisinde 23c,25c,28c,32c,35c bunlarda lastiğin yerle temas bölgesinin genişliği. lastiğin hacmi farklı yada aynı olabiliyor ama yere temas eden yüzeyin genişliği değişiyor. ben olsam 1.50 alırdım. yol bisikleti kullanan çok olduğundan mıdır bilmiyorum o lastikleri görmekten benim 1.50 kullandığım lastik bana kalın gelmeye başladı.

@Angel teşekkürler. Ben dediğim gibi ince yol lastiği istemiyorum. 2.10 veya 2.20 alırım heralde

Geri