Scudo Sports

Dış giyimde yardım

Tepki
48
En kısa vakitte kendime yağmurluk/rüzgarlık tarzı bir şey arıyorum, bisikleti yağmurda kullanmayı düşünmüyorum fakat üstüme giydiğim termal atlet + termal tşhort'ün soğuk havalarda yeterli olmayacağı kanaatindeyim ve üstüne hem soğuklardan hem de yelden koruyacak bir giysi arıyorum. Vereceğim linklerden hangisini tercih edeceğime karar veremedim. (link)

(link)

Bunların dışında tavsiye edebileceğiniz markalar var mı? fiyat olarak (taksitli alabileceğim) maksimum 120-130 tl verebilirim. Ve yahut boşver bunları şöyle de giyinsen olur da diyebilirsiniz, her şeye açığım, maksat sporumuzu verimli ve zevkle yapalım:)

Scudo
hafif serin havalar için şu anda tchibo larda satılan rüzgarlığı (içi mavi dışı siyah) daha soğuk havalar için ise beşiktaş kanyon outdoor da satılan içi polarlı windbreaker ıtavsiye ederim

@frustrated

Teşekkür ederim, tchibodaki ürünün siparişini verdim fakat kanyondaki ürünün tam olarak hangisi olduğunu bulamadım, olmadı kendim bizzat gider karar veririm kanyona.

@Can Erdoğan

ben de alalı bir iki sene oldu hala üretiyorlar mı bilmem ama en azından benzer bir ürünün mutlaka olacağını tahmin ediyorum..

Yağmurlu havalarda sürmeyeceksen yağmurluk almanı tavsiye etmem, yağmurluk tarzı giysilerin nefes alma özelliği daha az oluyor, nefes alma özelliği olan windstopper alman senin için daha iyi olur. Ben craft marka windstopper kullanıyorum gayet memnunum- 150TL civarına almıştım, fiyatı biraz pahalı ama unutmamak lazım ne kadar ekmek o kadar köfte..

@kkazim

+1 Yağmur için az yer kaplayan bir yağmurluk taşınabilir. İyi bir rüzgar kesici kesici ve kaliteli içlik kesinlikle yeterli kuru hava için.

• Beğen
Tepkiler: Can Erdoğan
@kkazim

Evet ne kadar ekmek o kadar köfte fakat sundukları şeyin pahalığı köfteden değil ekmekten kaynaklanıyor:) Yani bu gibi ürünler çoğunlukla ithal olduğu için çok pahalı. Ben şimdilik koşu için üretilen rüzgarlık aldım hem hafif olur hem de teri dışarı atar, en uygun zamanda da bir tane şu pahalı ekmekli köftelerden ben de alacağım:) İyi günlerde kullanalım

Yaşadığınız kent neresi bilemiyorum ancak,

kışın ortalama sıcaklık 0 derecenin altında değilse, kaliteli bir bisiklet çeketini içinize atlet bile giymeden ve terleyip üşümeden yılarca kullanabilirsiniz. Üst üste giyilen giysiler kalp atış hızı ortalamayı geçtiğinde her ne olursa olsun terletir. Kışın terlemek hastalanma riski demektir. Yerinizse olsam 300 tl civarında bir kışlık mont alırdım. Yağmurluk arkadaşlarında belirttiği gibi çok hatalı olur. Yağmurluğu yağmursuz havalarda giymekle, yağmurlu havalarda giymemek farklı olmaz, ciddi ölçüde terletir/ıslatır.

arkadaşlar yeni konu açmaktansa buradan sormayı uygun buldum bende şu iki ürün arasında kararsız kaldım acaba kullanan veya eminim bilgisi olan arkadaşlar vardır yardımcı olursanız sevinirim (link) (link) yorumlarınızı bekliyorum

@eskici83

Bence bunların yerine yurtdışındaki seçenekleri de değerlendirin. Fiyat/performans oranı daha iyi ürünler var.

(link)

Altura Night Vision Jacket'ı ben kullanıyorum ve çok memnunum. Kampanya döneminde daha ucuza almıştım.

Kış bisiklet giyiminde en rahat güzel kışlık bir içlik ( paraya kıyarım derseniz merino yünü bir içlik ) üzerine windstopper bir ceket giymektir bana göre. Fakat bisiklete özgü yapılmış bir ceket çok çok daha rahat olacaktır. Bu tip ceketlerin genelde sadece ön kısımları windstopper özelliklik kumaştan arka tarafları ise daha havadar ve esnek bir kumaştan yapılır.
Bu arada elimde satılık L beden Nike ACG windstopper ceket var. Buradan bakabilirsiniz ;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=74930

evet gayet kaliteli gözüküyor ve kargoda 5 sterlin gibi bir ücret alıyorlar ancak orada ki fiyatların buradan pek farkı yok gibi ama kalite olarak belki daha iyidir ancak gelen ceket beden olarak uygun olmazsa geri gönderme gibi bir şansımız yok sanırım onun için yurtiçinden almak daha makul olacak benim için çünkü ilk alacağım rüzgar önleyici ceket olacak ve malumunuz beden farkı normal ceketlerle çok farkediyor acaba verdiğim iki marka arasında sizce tercihim hangisi olmalı

hatta verdiğim ilk linkteki shoftshellin daha ucuzunuda buldum aynı marka (link)

yarın tchibonun kayak festivali teması başlıyor. çok güzel termal içlikler üst katmanlar eldiven bere termal çorap gibi bisiklet içinde çok uygun ürünler var. kışlık giyim arayanlar bir baksın derim

Geri