Scudo Sports

"Diriliş" 1969 Le Taureau klasiği

Scudo
Bakır rengi guzel durmuş abi. Yılına uygun bir renk midir bilemem ama havalı olmuş;)

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Basladigim bir konuyu bitirmek icin, bisiklet toplandikca fotograflari yüklemek istiyorum. Belki bir evlilik veya serbest kürsü bisiklet haric baska hersey forumuna yakisan konu degil ama yinede actigim bisiklet konusu icin özür dilemek istiorum. Foruma uygun olmadigini biliyorum ve kurallara uymayan bir konuysa yöneticiler silebilir.

Artik rica ediyorum konuyla ilgilenen bir kac arkadas haric yorum yazmasin ve begeni de atmasin. Ben bitdikce fotograflarini eklerim, size fotograflarina bakmak da yeter ki onada zaten bakmiyorsunuz.

1 (1).JPG1 (2).JPG2.JPG4 (1).JPG4 (2).JPG4 (3).JPG4 (4).JPG4 (5).JPG4 (6).JPG5.JPG

Jant seti hakkinda soru sormak isteyenler icin, siz zahmet etmeyin be yazayim. Jant seti komple sökülecek veen ufak noktasina kadar temizlenip polisaj yapilacak, sonra da yeniden toplanacak ve takilacak.

Basladigim bir konuyu bitirmek icin, bisiklet toplandikca fotograflari yüklemek istiyorum. Belki bir evlilik veya serbest kürsü bisiklet haric baska hersey forumuna yakisan konu degil ama yinede actigim bisiklet konusu icin özür dilemek istiorum. Foruma uygun olmadigini biliyorum ve kurallara uymayan bir konuysa yöneticiler silebilir.

Artik rica ediyorum konuyla ilgilenen bir kac arkadas haric yorum yazmasin ve begeni de atmasin. Ben bitdikce fotograflarini eklerim, size fotograflarina bakmak da yeter ki onada zaten bakmiyorsunuz.

278380 dosyayı görüntüle278381 dosyayı görüntüle278382 dosyayı görüntüle278383 dosyayı görüntüle278384 dosyayı görüntüle278385 dosyayı görüntüle278386 dosyayı görüntüle278387 dosyayı görüntüle278388 dosyayı görüntüle278389 dosyayı görüntüle

Jant seti hakkinda soru sormak isteyenler icin, siz zahmet etmeyin be yazayim. Jant seti komple sökülecek veen ufak noktasina kadar temizlenip polisaj yapilacak, sonra da yeniden toplanacak ve takilacak.
Anadolu tabiriyle diyeyim sana Abi."İşine bak delikanlı, elin konuşsun. Cümlesini gömersin". 😍 :harika:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Oyunun sonuna geldik, sadece jantlari temizlemek ve parlatip lastikleri takmak kaldi. Konu benm tarafimdan kapanmistir, Latikleri takilinca bir fotograf koyarmiyim bilmiyorum ama lastikli halini d pek merak eden olmaz herhalde.
278643 dosyayı görüntüle278644 dosyayı görüntüle278645 dosyayı görüntüle278646 dosyayı görüntüle278647 dosyayı görüntüle278648 dosyayı görüntüle278649 dosyayı görüntüle278650 dosyayı görüntüle
8,79 lastik yetmez , pedallı ağırlığını da merak ediyorum. İki katına yakın ağırlıkta bisiklet kullanıyorum. :)

Bugün Jant setini komple söktüm ve göbeklerin ve Rublenin bakimlarini yaptiim, Jantlari da Polisaj yaptim artik toplamasi kaldi.
IMG_E1934.JPGIMG_E1935.JPGIMG_E1937.JPG

8,79 lastik yetmez , pedallı ağırlığını da merak ediyorum. İki katına yakın ağırlıkta bisiklet kullanıyorum. :)
Pedal ve lastik ile beraber Agirligi ortalama 700g daha artar.

Maşallah çok güzel olmuş

Geri