Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.620
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Son düzenleme:
Abi sen bir bisiklete başlayınca güzel olacakmı diye değil acaba nasıl olacak diye bekliyorum sadece
Mustafa artik nasil olacagini 1-2 haftaya kadar hep beraber görecegiz.Abi sen bir bisiklete başlayınca güzel olacakmı diye değil acaba nasıl olacak diye bekliyorum sadece
Bekliyorum abi şimdiden eline emeğine sağlık 🙂Mustafa artik nasil olacagini 1-2 haftaya kadar hep beraber görecegiz.![]()
Evet Selcuk aynen dedigin gibi bu is tamamen zevk meselesi. Bende kendi imkanlarim cercevesinde birseyler yapmaya calisiyorum. Güzel yorumun icin tesekkür ederim.Maşallah abi. Seni hayranlıkla takip ediyorum. Kiminin imkanı olur estetik zevki olmaz, kimi de senin gibi harikalar ortaya çıkarır.
EnfesMerhaba arkadaslar,
1-2 hafta dedikten sonra araya corona vs girdi ve 1-2 haftadan 4-5 ay oldu ama sonucta krom islemide bitti.
Fotograflarda tam anlami ile Krom yapilmadan önce polisaj yapilmasinin faydalarini göre bilirsiniz. Parlak yerler polisaj yapilmis yerler ve mat pürüzlü görünen yerler polisaj yapilmayan yerler, oralar boyanacagi icin prüzlü ve mat kalmasi boyaninca boyanin tutmasini sagliyor.
244854 dosyayı görüntüle244855 dosyayı görüntüle244856 dosyayı görüntüle244857 dosyayı görüntüle244858 dosyayı görüntüle244859 dosyayı görüntüle
Merhaba arkadaslar,
1-2 hafta dedikten sonra araya corona vs girdi ve 1-2 haftadan 4-5 ay oldu ama sonucta krom islemide bitti.
Fotograflarda tam anlami ile Krom yapilmadan önce polisaj yapilmasinin faydalarini göre bilirsiniz. Parlak yerler polisaj yapilmis yerler ve mat pürüzlü görünen yerler polisaj yapilmayan yerler, oralar boyanacagi icin prüzlü ve mat kalmasi boyaninca boyanin tutmasini sagliyor.
244854 dosyayı görüntüle244855 dosyayı görüntüle244856 dosyayı görüntüle244857 dosyayı görüntüle244858 dosyayı görüntüle244859 dosyayı görüntüle
Enfes
Abi maşallah şahane görünüyor, ben uğraşıyo olsaydım sanırım bu halde bırakırdım kadroyu. Korozyonu önlemek için mat vernik. Kadronun bu haliyle luglardaki eskitme görüntüsüne bayıldım valla.
@Murat Cömez Resmen şiir yazmışsın gardaşım mükemmel bir şiir hem de helal olsun sana
Hepinize ayri ayri tesekkür ederim arkadaslar. Allah sizlere daha iyi restorasyonlar nasip etsin.Super maryo bunu beğendi
Bianco rengi de güzel görünüyor ama ben şampanya rengini daha çok beğendim hangisi olursa olsun güzel bir eser ortaya çıkıcakSlm Forum ahalisi,
bugün boyaciya gitdim ve boya kataloglarini aldim boya secmek icin eve geldim. Evet boyamiz yine elektro statik tozlu boya olacak. kataloglarda yüzlerce boya arasindan bizim kararimiz Krem rengine benzer Bianco boyasindan yana oldu. B planda ise Şampanya rengi var.
276586 dosyayı görüntüle276587 dosyayı görüntüle276588 dosyayı görüntüle276589 dosyayı görüntüle276590 dosyayı görüntüle
Yok Özcan, masanin ölcümü yapildi ve hic bir egiklik yok.Ön maşada eğiklik gerçekten var mıydı @Murat Cömez , ölçme imkanı buldun mu hiç?