Allah rahmet eylesin. Çok öfkeliyim ve yazacaklarımın rahatsız edeceği insanlar lütfen kusura bakmasın ama içimde tutamıyorum. Açıkçası benim ne bu memleketten ne de bu memleketin üzerinde yaşayan "çoğunluktan" ümidim kalmadı artık. Öyle mide bulandırıcı zihniyetler yetişti ki bu topraklarda, artık eğitimle falan temizlenmesi zor. Doğanın bir sistemi vardır, bilirsiniz. Bir yerde çürük, hastalıklı, yararsız canlı sayısı çoğaldıysa, bir salgın, bir doğal afet vb. yöntemleri bunları temizler. Geriye sağlıklı ve üreyerek yayılması uygun olan genler kalır. Bizim memlekete de bu noktadan sonra bu lazım. Sağlam bir kırım lazım. Yoksa bu mahlukat sürüsü eğitilene kadar daha çok canlar yiter gider.
Yukarıda bir arkadaş da benzerini yazmış. Açıkçası ben bu insana evrilememiş mahlukatlar için idamdan çok daha ağır cezalar hayal ediyorum. İdam, onun için kurtuluş. Ver ilacı, uyusun. Olmaz! Bu adamı bir defa eceliyle ölene kadar içeride tutacaksın ama koğuşta değil hücrede. Kafayı yiyecek burada. Kendiyle hesaplaşacak. Hastalanacak ama tedavi edilmeyecek. Ta ki acılar içinde ruhunu teslim edene kadar. Beni de cani olarak niteleyen çıkacaktır ama özür dilerim; bu yaşadığımız olaylara karşı içimdeki üzüntü ve nefret öyle büyük ki, hırsımı ancak bu adamlardan birinin bunları çektiğini görmek belki azıcık da olsa dindirir...