Scudo Sports

Dilay Gül

Scudo
Ülkede ve dünyada "İnsan Hakları" saçmalığı nedeniyle hak ettiği muameleyi görmeyen nice suçlular, caniler, hasta insansılar var. "İnsan Hakları" olmaz "İnsan Olanın Hakları" olur. Bu ayrım yapılabilse yitip giden canlar geri gelmeyecek ancak en azından suçluları da elini kolunu sallayıp aramızda dolaşamayacak. Lanet olsun böyle insanlara!

Sevdiklerinin başı sağolsun... Söz bitti.. O kadar çok can yanıyor, o kadar çok kan akıyor ki... Gözler kurudu.. Bi bombayla kaybettiğimiz eşimiz, dostumuz, arkadaşımız yetmiyormuş gibi bi de böyle saçma sapan ölümlerle sarsılıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Arkadaş böyle olayları duydukca moralim bozuluyor hırs yapıyorum. Söz konusu kadın olunca şiddete maruz kalan kinle d oluyorum. Bunu yapan şahsın topluma zerre kadar yardimi olmayan aksine zararı olan kemiklerinin herbirini kırıp kabir azabini ona bu dünyada yaşatmak bana büyük keyif verir. Hatta onu bu halini kamu sporu olarak yayınlamak güzel olurdu. Allah ıslah etsin böyle kullarini Dilay gül arkadasimiza Allah tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin, tüm sevenlerine sabır dilerim.

Ne kadar acı bir :( ... Ne söylesen boş, hangi duyguları yaşıyorsun kimse kimsenin umrunda değil. Birbirinden kopuk, ucu bucağı olmayan duygular boşluğuyuz. Herkes tamamen yaşayabilmek için var sanki, bu evrendeki güzellikleri yok etmekten başka bir şey bilmiyoruz, bakıp ta göremiyoruz. İnsan olanlara anlam veremiyor, hangi soruları soracağını ya da o sorulara nasıl cevaplar vereceğini bilmiyor. Sözcükler yaşanılanları tarif edemiyor. 1985 doğumluyum ve kendimi bildim bileli bu kadar vahşetin, katliamın olduğu bir dönem daha yaşamadım bu canım Vatanım da. Dahasını da ne görmek ne duymak istemiyorum. Umarım birileri bir çözüm yolu bulur ve her şey güzelliklere doğru yol alır.

Allah ailesine sevenlerine sabırlar, kendisine de mahşerde yardım etsin. söylenecek o kadar argo sözüm var ki aslında.

eğitim demiş herkes okullarda ahlak eğitimi neredeyse yok bu eğitim tamam ile ailelere düşen bir sorumluluk, çocuklarımıza her şeye sahip olmayı değil elindeki ile yetinmeyi elinde olmaması durumunda bunu elde etmek için her şeyi yapmayı değil saygı duymayı öğretebilmeliyiz.

"ben yapamadım o yapsın" zihniyeti ile yetişen çocuk her naneyi yer.

Allah ıslah eylesin.

Ailesine sevdiklerine ve arkadaşlarına Allah sabır versin, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Dilay Gül , kız kardeşimin lisede sınıf arkadaşı evimize gelip giden güzel tatlı insandı...Bugün aldık acı haberini...Kızın bir türlü yüzü gülmedi şu hayatta...İnşallah mekanı cennet olur...

• Beğen
Allah rahmet eylesin. Çok öfkeliyim ve yazacaklarımın rahatsız edeceği insanlar lütfen kusura bakmasın ama içimde tutamıyorum. Açıkçası benim ne bu memleketten ne de bu memleketin üzerinde yaşayan "çoğunluktan" ümidim kalmadı artık. Öyle mide bulandırıcı zihniyetler yetişti ki bu topraklarda, artık eğitimle falan temizlenmesi zor. Doğanın bir sistemi vardır, bilirsiniz. Bir yerde çürük, hastalıklı, yararsız canlı sayısı çoğaldıysa, bir salgın, bir doğal afet vb. yöntemleri bunları temizler. Geriye sağlıklı ve üreyerek yayılması uygun olan genler kalır. Bizim memlekete de bu noktadan sonra bu lazım. Sağlam bir kırım lazım. Yoksa bu mahlukat sürüsü eğitilene kadar daha çok canlar yiter gider.

Yukarıda bir arkadaş da benzerini yazmış. Açıkçası ben bu insana evrilememiş mahlukatlar için idamdan çok daha ağır cezalar hayal ediyorum. İdam, onun için kurtuluş. Ver ilacı, uyusun. Olmaz! Bu adamı bir defa eceliyle ölene kadar içeride tutacaksın ama koğuşta değil hücrede. Kafayı yiyecek burada. Kendiyle hesaplaşacak. Hastalanacak ama tedavi edilmeyecek. Ta ki acılar içinde ruhunu teslim edene kadar. Beni de cani olarak niteleyen çıkacaktır ama özür dilerim; bu yaşadığımız olaylara karşı içimdeki üzüntü ve nefret öyle büyük ki, hırsımı ancak bu adamlardan birinin bunları çektiğini görmek belki azıcık da olsa dindirir...

allah rahmet eylesin allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. bu ulkeyi kucuklugumden beri o kadr cok severdim ki anlatamam anlatılmaycak derecede cok severdim ama neredeyse 10 yıldır bu ulke yasanmayacak yer oldu benim için izledigim haberler gördugum insansızlıklar herkesin vurgun duymazlıgı hayattan bezmişliği eğitimsizliği ahlaksızlıgın aklınıza kötu olabilecek ne geliyor ise bu ulkeden bu dinden beni soguttu alabildigince uzaklara kaçmak istiyorum artık

• Beğen
Çok üzücü bir olay... kardeşimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerim... çok yakınlarda ÖZGECAN cinayeti işlendiğinde, bu tip suçların cezasının idam olması konusunu düşünmeye başlamıştım, ne yazıkki bu düşüncem iyiden iyiye kafamda oturmaya ve netleşmeye başladı... 3 - 5 yıl cezaevinde kalıp çıktıktan sonra yaptığının cezasını çektiğini zannederek yine hayatlara kıymaya başlamayacağının garantisi yok bu insanların... bir de bunların arkası sağlam olanları var, sağlam avukatlarla cinayiti ağır tahrik altında işlediğini ispat edenler çok az bir cezayla tekrar özgürce yaşamaya devam ediyorlar...Allah böyle bir olayın mağdur tarafı olmaktan tüm insanları korusun...

Nasıl insanlar oldular bunlar ya, bu nasıl bi vicdansızlıktır... Allah rahmet eylesin.

@Tahir Keskin
Belki de İslam'ın beşiği olmamızdır bütün sorunlarımızın kaynağı.

--------
Ben bütün insanların yaşam hakkı olduğuna inanmıyorum. 18-19 yaşına kadar bir insan az çok belli ediyor nasıl bir insan olduğunu. Tıpçılar ve sosyal bilimciler bu yaşlara kadar takip etmeli ve izlemeli insanları. Şayet teşhis sonucu bir insan, sadece ve sadece insanlığa zarar verecek biriyse derhal yaşamı sonlandırılmalı. Bakıyorsun bütün hayatını hırsızlık, tecavüz ve adam öldürme ve daha aklınıza gelebilecek bütün çirkin işlerle geçiren insanların bile yaşama hakları savunuluyor. İyi de bu öldürülen zavallı kızın yaşam hakkı ne olacak?

Allah sevenlerine sabır versin mekanı cennet olsun.

Bu tür olayların cezai yaptırımları ağırlaştırılmalıdır.İdam vs bu tür yaratıklara kurtuluştur.Ömür boyu öldürmeyecek şekilde işkenceye maruz bırakmak gerek bu yaratıkları.

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevdiklerine sabırlar versin. Biz bu tür vahşileri ve diğer hertürlü suç işleyenleri yakaladığımızda bu hayvanlar bize bitaraflarıyla gülerek dalga geçerek yakalasan neyazar tavırlarıyla haraketler ederler hep, mahkemesi yapılıp tutuklanırsa eğer yatacağı otellere gönderiliyorlar, yarı tatil köyü olan ceza evlerinde ekmek elden su gölden iş yok güç yok keyiflerine bakıyorlar. Kısacası suçların karşılığı olan caydırıcı cezalar yok, Gelişmiş ülkeler bizdeki adalet ve ceza sistemini duyduklarında şaşırıp gülüyorlar sizin ülkenizde suç oranlarını en aza nasıl indirgiyorsunuz diye sorduğumuzda , adamlar her insanın başına polis dikemeyiz cezalarımız çok fazla ve çeşitli, suç işlemek demek kendi hayatını ve sana destek olan ailenin hayatının kararması demek, ağır şartlarda içerde yatman demek cezanın bittiği anlamına gelmez içerde kaldığın sürece çıktıktan sonra orada kullandığın WC nin bile parasını ödemek zorundasın diyorlar. Bu sebepten biz insan hayatının can ve mal güvenliğinin olmadığı ülkeler arasındayız.

• Beğen
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin hepimizin başı sağolsun :(

allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum bir hiç uğruna gencecik bir yaşamın sonlanması sinirlerimi zıplatıyor.

Çok acı gerçekten çok acı...Bizler iki gün sonra unutup gideceğiz belki ama ya ailesi...Ateş düştüğü yeri yakıyor...Gencecik bi masum bir psikopatın manyaklığı yüzünden yaşamdan koparılıyor...Bu ülkede idamın geri gelmesi lazım...Toprağı bol mekanı cennet olsun...

Geri