Scudo Sports

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

Yusuf cok tesekkür ederim. Podyumdan cikmis gibi görünen bisikletmi yoksa selemi anlamadim?:)
Sele hakkinda bir iki yorum gelseydi güzel olurdu, dogrumu yaptim yanlismi yaptim almakla ögrenmis olurdum.

Scudo
Sele de çok güzel de bisiklet başka güzel Murat. Jantların sadeleşmesi iyi olmuş. Önceki hali de güzeldi ama böyle çok çok güzel. Vallahi ben bundan ayrı yatamazdım :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Harika , kazasız belasız :)

şiir gibi olmuş :) mutlu ve heyecanlı pedallamalar..

Sadelik iyidir belki ama cosmic jantlar çok gösterişli görünüyor bence

Çok güzel olmuş Güle güle kullanın. inşallah bizlerde böyle bisikletlere sahip olabiliriz..

@efeyuceer
Tesekkürler efe bey, jantlari bazen Comic sari yazili olanini bazende siyah olanini kullaniyorum. :)

@mehmet ugur demir
Tesekkürler mehmet bey, inşallah daha iyileri sizlere nasip olur.

Jantlara bittim ben nasıl oyle cosmic yapabilirim :D

Kişisel görüşüm @Murat Cömez Fizik R serisi düz bir selenin daha güzel duracağı, matara kafesleri yada aero matara sistemi ile de rüzgara karşı aynı direnç elde edilebilirdi. Tabi kişisel zevkler bunlar. İyi günlerde kullanın.

@Murat Cömez ben seleye bayıldım. Gerçek anlamda görüntüsü çok güzel. Bu sele ile Hamburger Kralına gidip büyük boy kola alacaksın uzunca bir de pipet. Deme keyfine.. :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Murat Cömez

Elbette ben ısmarlarım. Sen seleyi dene bir. Beğenmezsen Trek e takar gönderirsin.. :D :D :D

Geri