Scudo Sports

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.709
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba arkadaslar.
Son projelerimden olan FUJI Altamira 1.1 Carbon ve Campagnolo donanimli bisikletimi tamamlamıs bulunmaktayim. Sürec boyunca kadroya eklenen Karbona markali full karbon gidon, sele ve sele borusu. Ilk aldıgım Mavic Cosmic jantlari daha hafif ozellikte olan Mavic Cosmic SLS jant modeliyle yenilendi. Campagnolo Centaur Arka Ruble ve KMC Gold zincir ile vites sistemi tamamlandi.

Ve Huzurlariniz da...... FUJI Altamira

Donanım Özellikleri:

Kadro / Masa: Full Carbon High Modulus Carbon D6
Model: Altamira
Vites Sistemi: Full Campa Centaur
Furj Seti: Oval Seramiik 1 1/8" - 1 1/5"
Zincir: KMC Gold
Aynakol :Campa Centaur Karbon 10lu
Aynakol göbeği: Camoagnolo Seramik
Pedallar: Mavic Zxellium Elite
Jantlar: Mavic Cosmic SLS Karbon
Jant göbekleri: Mavic SLS
QR'ler Leichtbau Karbon
Lastikler: Continental
Fren sistemi: Campa Centaur
Sele: Selenin ne oldugunu bende bilmiyorum :) Yalniz full Karbon 100g
Sele, Sele borusu ve Gidon: Karbona full Karbon
KM-Saati: PRO Scio W-4.1
Toplam Ağırlık: 6,5kg

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Umarim Begenirsiniz.:)

Scudo
Nazar değmesin maşallah. Fotoğraf çekimleride ayrı bir güzel onun içinde tebrik ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
uzun zamandır bekliyorduk walla :) hayırlı uğurlu olsun diyor, kazasız ve keyifli bol pedallar diliyorum size ve eşinize... oldukça şık bir görünümü var ve donanım vs. olarak en iyi parçaları toplamışsınız belliki.. ağırlığının 6.5 kg olması ise şahane yaw, tabiri caizse kuş kadar hafif. tek merak ettiğim şey, bunca emeğinizi ve zamanınızı ayırmanız dışında, toplamda yaklaşık olarak kaç Euro ya mal oldu. bu sorumu cevaplarsanız çok sevinirim :) burada yazmak istemezseniz özelden de beklerim cevabınızı ;) Ankara'dan çok çok selamlar ederim, hoşça kalınız...hıı, birde unutmuşum sormayı, gidonun ölçüsü nedir acaba, 4.. cm?

• Beğen
renk uyumu ve seçilen parçalar mükemmel.

Allah, kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.:)

Mükemmel olmuş Murat eline sağlık.Ama UCI 6.8 kg'ın altına izin vermiyor.Sanırım sen de Peter Sagan gibi bisiklete ağırlık ekleyeceksin :) Güle güle kullan.

Hayırlısı olması dileği ile. Çok güzel bisiklet. Nazarlardan sakınsın rabbim. İnşallah bende en kısa sürede kavuşmayı planlıyorum bu tarz bir bisiklete :) Kararsızlıgım geçerse tabi :) Bana da öncü olması nedeni ile fiyat bilgisini paylaşabilmeniz mümkün mü acaba.

aman abi naptın ya, her ne kadar ilgi alanım kamyon gibi yüklü tur bisikletleri olsa da bu şekilde özenilerek toplanmış afedersin cillop yol bisikletleri de beni çok heyecanlandırıyor, hayırlı olsun. :)

Murat abi dağıttın yine bizi...bakmaya kıyamıyor insan kadroya ufak bir nazar boncuğu takın bence :) kazasız sürüşler diliyorum.

Uzay mekiği hazır artık gerisi sizde :)

Güle güle kullanın :)

• Beğen
Nefis bir bisiklet oldu, ilk fırsatta forumdan birisine satıp yeni bir projeye başlayınız Murat Bey; sizin toplama safhalarınız ayrı bir güzel, Fuji bitti artık.

Bu arada, başlığı görünce anlam veremedim, hatta dün hiç uğramadım. Icer ne olaki, "ayser" diye okuyorum gene anlamlı değil, bugün anladım ki "içerde" demek istemişsiniz; normalde ayrı yazılması gereken -de leri birleşik yazardınız, bu sefer hem başlıkta hem de "huzurlarınız da" kelimesinde yanlış olarak yazmışsınız, "yeter ulen deyip, bütün -de leri -da ları ayrı yazıp sorunu kökünden çözmüşsünüz:D:D

iyi günlerde kullanın tekrardan. Dünya Fuji nin güzelliğini görsün...

bayıldım.. güle güle kullanın :alkis:

• Beğen
Mukemmel bir bisiklet olmus ellerinize saglik guzel gunlerde kullanin... Ne guzel bir bisilet keske benm olsaaa :)

• Beğen
Geri