@SAFAK ZKN teşekkürler
@GLN teşekkürler, isim olarak iki senedir faal olan butiğin ismini kullanmaya devam ettim. İlerde -umarım- bir şube açarsak, bu şubede direk bisiklet üzerine yoğunlaşmayı hedefleekteyim. O zaman bisikleti çağrıştıracak özgün bir isim düşüneceğiz
@MBB teşekkürler her zaman beklerim
@serhant çok teşekkürler. yaptığımız tüm işlerimizde el boyaması olarak çalıştık. Kendi özgün tarzımızı bisiklet üzerine yansıtmaya çalıştık ve hiç bir işimizde çıkartma-kaplama bulunmamaktadır
@Yusuf Ziya Aktaş tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim

İstediğiniz zaman buyurun gelin
@akgulcemal teşekkür ederim

Türkiye' nin bisiklete ve bisikletliye gereken saygıyı vermeye başlaması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ayrıca renkli ürünlerimizle çocuklara da bisiklet sevgisi aşılayabilme fırsatını da yakalayabiliriz
@Burcuu teşekkür ederim

Umuyorum ki, ne zaman işleri yetişteremeyecek durumlara geliriz, o zaman boyama konusunda yardımcı ekip arkadaşı düşünmememiz için bir sebep olmaz

Masaları yakından görünce de beğenirsiniz umarım

Görüşmek üzere..
@DKN teşekkürler

Dekorasyon üzerine hala çalışmaktayız. Söylediğiniz bisikleti dik asma durumunu dün ve bugün iptal ettik. Ortaya bisiklet asıp yanları şimdilik boş bıraktık ve bir duvarı suni çim ile kapladık (yeşil mi boyasak suni çim mi kaplasak diye ikilemde kalmıştık

) Aydınlatma işleri bugün biraz daha şekillendi, sadece bir iki yere daha aydınlatma koyma işimiz kaldı. Biraz da renk sorunu var, onu da yakında gidermeyi düşünüyoruz. Dükkanın projesinde ve şantiyesinde mimar arkadaşım bana çok yardımcı oldu (eksik olmasın

). Yine de çok küçük bütçelerle işleri bu noktaya getirebildik. İlerde bir şube açabilirsek, o dükkanın projesi biraz daha kapsamlı olabilir. Şimdilik sizin de söylediğiniz eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi görüp, bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim

Umarım aklınızda olan bir projeyi siz de gerçekleştirebilirsiniz.