Scudo Sports

Digital Lab - Butik & Bisiklet Kafe

@burakkx Hayırlı olsun, herşey çok güzel gözüküyor. Anadolu yakasına geçtiğim zaman uğrayıp görmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: burakkx
Scudo
Hayırlı olsun.Yaratıcılık her zaman kazandırır, bazen para, bazen de insan.

• Beğen
@Alphavilla umarım yakından daha da seversiniz :)

@karaz o sizin kendi güzel düşünceniz :)

@selo06sarac her şey yakında daha da güzel olacak gibi, her zaman beklerim :)

@Eroseros teşekkürler.. yaptığımız işlerin takdir görmesi, en büyük kazanımımızdır :)

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. İş yerinizin önü, bisiklet park etmek ve masa sandalye koymak için müsait mi? Şayet müsait ise, gelecek olan insanların özellikle yaz aylarında, dışarıda oturmak isteyeceklerini, hatta bisikletlerini rahatlıkla görebilecekleri bir konumda, o mekanda bulunmaktan daha çok keyif alacaklarını düşünüyorum.

Kadıköy civarında benzer bir yer ben görmedim. Zaten bir çok iş yeri, birden fazla bisikleti iş yeri önünde tutmaktan pek hoşnut değil. Sizin böyle bir imkanınız varsa mutlaka değerlendirin derim.

Bir diğer konu ise, isim vermek istemiyorum. Bostancı civarında Bisiklet üzerine açılmış hem cafe, hem de bisiklet satışı ve bakımı yapılan bir yer var. Google'da fotoğrafları mevcut. Taklit edin demiyorum, sadece fikir vermesi açısından göz atmanızda fayda var.

Tekrardan hayırlı olsun, görüşmek üzere. :)

Güzel bir proje tebrik ediyorum ama isim daha özgün olabilirdi.:kötü:

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun gelmek için fırsat aricam :)

• Beğen
Hayırlı olsun çok güzel olmuş,hatta o Star Wars kaplamalı bisiklet çok cool duruyor :)

• Beğen
@burakkx Gayet güzel bir proje olmuş:) Hayırlı olsun:) Avrupa yakasındayım ama karşıya geçtiğimde uğrarım inşaallah:)

• Beğen
Hayırlı olsun, güzel düşünülmüş bir proje bisiklet pazarında böyle mekanlara ihtiyaç var gerçekten, yakın zamanda görüşmek üzere.

• Beğen
Sonunda açılmış :) Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim @burakkx
İlk fırsatta geleceğim. Yakından görmek için sabırsızlanıyorum kadroları.
Kadro tasarım ve boyama konusunda eleman arıyor musunuz?? ^^
Jantlardan yapılmış masa tasarımlarına ayrıca bayıldım!!

• Beğen
öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) bir gün mutlaka uğrayacağım. bisikletleri dik olarak yerleştirmeniz alan kaybına yol açmış gibi. bununla beraber bar kısmı ve müşterilerin oturacağı alan fonksiyonel sayılmaz. seçilen malzeme de sizi fazladan uğraştırmış bunun yerine duvarı iki farklı renkte kullanıp bisiklet silüeti gibi birşey yapabilirdiniz. malzemeye verdiğiniz miktarıda aydınlatmaya ayırıp daha hoş bir mekan yaratılabilirdi. bir iç mimara da verebilirdiniz.. iyi kazançlar dileyelim şanslısınız bende böyle bir mekana sahip olmayı isterdim :)

• Beğen
@Erdal YILMAZ selamlar, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler :)

Dükkanımız maalesef biraz dışarı masa atma veya bisiklet park etme konularında, diğer birçok dükkanda olduğu gibi, yetersiz kalmakta. Ancak dışarı bir masa ve 2-3 sandalye atabilmekteyiz. Bisiklet parkı konusuna gelince, dükkanın hemen yanında, bana göre, iki-üç bisikletlik park yapılabilir. Fakat belediye düşündüğüm yere park yapmanın imkansız olduğunu bildirdi (engelli geçişi nedeni ile). Yine de çözüm önerisi getirip, dükkanın yakınına bisiklet parkı kurulma ihtimali olduğunu bildirdiler. belediyede kiminle görüştüysem bisiklet kullanıcısı çıktı, bu nedenle proje ile ekstradan ilgi gösterdiklerini de vurguladılar. Şimdilik, iki-üç bisikleti içeri alarak çözüm sunabiliyorum.

Bahsettiğiniz bisiklet kafeyi biliyorum. Bunun yanında, Türkiye' nin çeşitli yerlerinde bulunan bisiklet kafe tarzı yerleri de biraz inceledim. Az biraz fikir sahibi olduk. Konsept olarak ise hepsinden farklı bir şey yaratmaya çalıştık. Bu yüzden daha çok yurt dışında bulunan bisiklet kafelerden de biraz feyz aldım. Bir kafe yaratıp, etrafı bisikletle donatmak yerine, bisikleti baz alıp, etrafına kafe kurmaya çalıştık (ve butik :) ). Umuyorum ki en kısa zamanda eksikliklerimizi gideririz ve kendimizi biraz daha geliştirebilmek için neler yapabiliriz, bunu düşünmeye başlarız. Bu yüzden sizlerin fikirleri, benim için çok değerli.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)

@SAFAK ZKN teşekkürler :)

@GLN teşekkürler, isim olarak iki senedir faal olan butiğin ismini kullanmaya devam ettim. İlerde -umarım- bir şube açarsak, bu şubede direk bisiklet üzerine yoğunlaşmayı hedefleekteyim. O zaman bisikleti çağrıştıracak özgün bir isim düşüneceğiz :)

@MBB teşekkürler her zaman beklerim :)

@serhant çok teşekkürler. yaptığımız tüm işlerimizde el boyaması olarak çalıştık. Kendi özgün tarzımızı bisiklet üzerine yansıtmaya çalıştık ve hiç bir işimizde çıkartma-kaplama bulunmamaktadır :)

@Yusuf Ziya Aktaş tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim :) İstediğiniz zaman buyurun gelin :)

@akgulcemal teşekkür ederim :) Türkiye' nin bisiklete ve bisikletliye gereken saygıyı vermeye başlaması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ayrıca renkli ürünlerimizle çocuklara da bisiklet sevgisi aşılayabilme fırsatını da yakalayabiliriz :)

@Burcuu teşekkür ederim :) Umuyorum ki, ne zaman işleri yetişteremeyecek durumlara geliriz, o zaman boyama konusunda yardımcı ekip arkadaşı düşünmememiz için bir sebep olmaz :) Masaları yakından görünce de beğenirsiniz umarım :) Görüşmek üzere..

@DKN teşekkürler :) Dekorasyon üzerine hala çalışmaktayız. Söylediğiniz bisikleti dik asma durumunu dün ve bugün iptal ettik. Ortaya bisiklet asıp yanları şimdilik boş bıraktık ve bir duvarı suni çim ile kapladık (yeşil mi boyasak suni çim mi kaplasak diye ikilemde kalmıştık :) ) Aydınlatma işleri bugün biraz daha şekillendi, sadece bir iki yere daha aydınlatma koyma işimiz kaldı. Biraz da renk sorunu var, onu da yakında gidermeyi düşünüyoruz. Dükkanın projesinde ve şantiyesinde mimar arkadaşım bana çok yardımcı oldu (eksik olmasın :) ). Yine de çok küçük bütçelerle işleri bu noktaya getirebildik. İlerde bir şube açabilirsek, o dükkanın projesi biraz daha kapsamlı olabilir. Şimdilik sizin de söylediğiniz eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi görüp, bizimle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim :) Umarım aklınızda olan bir projeyi siz de gerçekleştirebilirsiniz.

Çok güzel ve özel bir yer olmuş, hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim. Karabük'ten İstanbul'a yolum düştüğümde ziyaret etmek isterim. İnşallah diyelim.

• Beğen
bisikletforum - facebook sayfasında, gönderimi paylaşan bisikletforum yönetimine buradan sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum :)

Öncelikle hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim.

Ben biraz teknik konuda bir soru soracağım. Bisiklet kadrolarını boyarken acaba ne tür işlemlerden geçiriyorsunuz? Ne tür boya kullanılıyor, eski boya nasıl sökülüyor, antipas vb. bir ürün kullanılıyor mu? Sorum biraz özel oldu, biliyorum. "Meslek sırrı, paylaşamayız" derseniz de anlayışla karşılarım. Bu konulara ilgili olduğum için soruyorum sadece.

• Beğen
@yikilmazenes selamlar, öncelikle teşekkürler :)

Kadroları boyarken, boyasız kadro ve maşa temin ettiğim için herhangi bir boya sökme işlemi yapmadık. Önce bir güzel zımparalayıp, sonra astar attık. Astarın üzerine iki üç kat boya attık (tabanca ile). Daha sonra el boyaması işlemleri bitince aralıklarla 3 kat vernik attık. Eski boya sökme işlemini daha önce bir kere yaptık, benim eski bisikletimin üzerine. Özellikle üzerindeki çıkartmaları sökmek işkence gibiydi. Isı vere vere 2-3 saatte anca çıkarabildik. Ben işin çok teknik kısmında değilim, bu işlemleri ressamımız yapmakta.. Ancak ilerleyen zamanlarda bu tarz işlemleri yaptıkça sizleri bilgilendirebilirim. Sonuçta bizim yaptığımız özel bir şey, bu yüzden paylaşmakta sorun görmemekteyim ;)

Yolunuz düşerse bir çayımı içmeye uğrayın, daha detaylı görüşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Enes YIKILMAZ
avrupadayız ama malum önümüz sıcak. yolumuz anadolu yakasına düşerse mutlaka uğrarız :harika: ha unutmadan; bisikletlerle içeri girebiliyor muyuz? :)

• Beğen
@Aazam selamlar, yolunuz düşmezse bile uğrayın :) Belediyeden bisiklet parkı talep ettim, yapılana kadar içeri alabilirsiniz bisikletlerinizi tabi ki :)

• Beğen
Tepkiler: chizer.adam
Geri