Scudo Sports

Dev Avm iflas bayrağını çekti!

ülkede güzel şeyler oluyor

Scudo
Bedenimize bile sahip değilken neleri sahiplenme gafletine düşüyoruz.İnsanoğlu yaşamı boyunca ne biriktirebilir (yatlar katlar arabalar banka hesapları) hayır sadece sevgi. Sevgi insanın kendini sevmesiyle başlar. İnsan birkere kendini sevmeye başladımı hayatı bir üst frekanstan yaşamaya başlar.Maddi dünya anlamını yitirir çünkü sevgi maddi dünyadan daha üst bir frekansta titreşir, maddi dünyadaki hiçbir varlık sevgi frekansını etkileyemez(ne üzebilir nede sevindirebilir) onun için sevgi boyutunda yaşayan insan kızmaz, öfkelenmez

@ahlaksız

Sevgi pozitif,
Sevgi negatif
Hangisi ?
Biraz derine gidelim,
Kainat bize iyilik olsun diyemi var oldu ?
Göktaşı bizi cezalandırmak içinmi ?
Kavramları biz yaratırız
Ne dedi bilge wanace,dinler insan yapımıdır
Nice ne dedi ?
Tanrıyı insan yarattı sonra öldürdü,
Peki nerdeyiz ?
Nötür bir gerçeklik söz konusu olabilirmi ?
Kainat bing bang teorisine göre patlama ile var olmuşsa
Bu olay kainatın ereği gereğimidir ?
Bu olay nötürsel bir gerçekmidir ?
Kainatta meydana gelen tüm olaylar rastlantısal olabilirmi ?
Hücreler içimizde ölürken ,çok uzaklarda bir yıldız ölürken
Bu benzer olayların doğum ve ölümün kainatın her yerinde tecelli etmesi,nasıl bir gerçekliktir ?
Sorular sorular
Ağır sorular !!!!!!!

@ahlaksız

Çok iyi sözler :harika:

Konu avm'den nereye geldi,ama önemi yok hepimiz bir şeyleri anlamaya çalışıyoruz ,
Ilber ortaylı ve fatih altaylı aklıma geldi adamlar bir konuya giriyor zart diğerine geçiyor ama konunun özüne tekrar dönüyorlar,,,severim ilber hocayı

@Kudret Kurtcebe gâvurlardan bahsettik ya konuda,Duman'ın gitaristi albüm yapmış,onu dinlerken youtube'da,bu konudaki yazışmamız aklıma geldi..Ondan size bu parçayı gösterdim..Şu anda,şu parçayı dinliyorum..Çok fena şey etmiş gerçekten:)
İnsan denilen canlıyı sıkmayacaksın..Sıkarsan bir yerde patlar ve bu patlaması çok fena olur..İnsanları sıkanlar,bu tarz gerçeklerden bihaberler..
Gelecekte kimse,insanları sıkanları filan hatırlamaz..Bugün yapılan yollara köprülere de bakmaz..Bir toplumdan geriye sadece SANAT kalır..

Kudret abi ben bu meseleyi daha önce bu forumda da açıkladım. Ekonomi böyle dar bakılacak, romantik yaklaşılacak bir mevzu değildir. FED piyasaya dolar basarken, ucuz dolarları alıp inşaat dikenlen bugün suçu FED'den bilemez. Her şeyden öte en iş bilmeyen adam bile FED'in bu hamlelerini zaten o zamandan tahmin edebilirdi. Bakın bu ülkede dolar yükselmiyor, Türk Lirası değer kaybediyor. Ekonomimiz daralıyor. Yine uzun uzun yazmayacağım bir kaç örnek vereceğim. 15 yıl önce işgal edilip, kuzeyine özerk yönetim kurulmuş Irak da mı gücü elinde tutan bir kaç aile tarafından yönetiliyor?

145327

Peki Romanya?

145328

Arnavutluk?

145329

Suçun bizde olduğunu, bu işi beceremediğimizi kabul etmediğimiz sürece hiçbir şeyi çözemeyiz. Motorun içinde bozuk dişli var, siz iyi çalışmamayı havanın soğuk olmasına bağlıyorsunuz. Bu iş böyle çözülmez.

2008'de dolar 1.2 TL civarındayken hangi yabancı kaynaklı yatırımlar yapıldı bu ülkede mesela? Siz parayla inşaat yapın, yol yapın, tek bir üretim tesisi dikmeyin; yaprağında kıtır kıtır sapına gelince, me! Böyle bir dünya yok ne yazık ki.

@furkantrojka

Tabi,katılmamak elde değil,yol yapmak,hastane yapmak,üniversiteler açmak,,zati bunlar yapılacak,ama biz ışte şunu yaptık bunu yaptık diyerek sadece hükümet değil geçmiş hükümetlerde aynı telden çaldılar,nerde üretim tesisleri,nerde fabrikalar,
Üretim olmaz ise yerimizde sayarız,bunun dışında çok önemli bir mevzuda eğitimdir,
Valla ben vizyonu olan bir parti malesef göremiyorum,halk sahipsizdir,kral çıplaktır.
Arge'ye ne kadar para ayırıyoruz araştırma geliştirme için ne kadar kafa patlatıyoruz
Valla eksiklerimiz var açıklarımızı kapatmak,bir an önce silkinmek lazımda ,genede ümitsiz olmamak lazım,

Ora AVM'nin kredisini Ziraat Bankası sağladı ve maalesef geri alamadı. Bu şu anlama geliyor: Bizim paramız betona gömüldü. Ziraat bankası vatandaşın parasıyla finanse edilen bir kamu kuruluşu.

@Murat Semiz

Şu sıralar içime doğan şey: Fadıl yine ortaya çıkacak, cüppeli Ahmet Hoca'ya "Bitcoin, ripple caiz değildir!!!" açıklamaları yaptıracak, açıklamalardan kısa bir süre sonra Fadıl "Capricecoin" adlı, her yıl otomatik olarak elektronik cüzdandaki paranın 1/40'ını veren İslami kripto para birimini duyuracak. 1 capricecoin 100 dolar olacak şekilde önden Capricecoin satışlarına başlanacak ama Capricecoin piyasaya hiç sürülmeyecek.

Geri