Scudo Sports

Denizli

slm ali sana msj yolluyorum ama bir turlu ulsmiyor herhalde 05318883861 den bana ulasabilrsin

Scudo
Yaza Trek geliyor sanırım:)

Euro'nun bu değeriyle an itibarinde Trek 7.1 FX 895 TL'ye tekabül ediyor.

Ama alacağım, kafaya koydum:D

@Halil Sinan Salgın

Hayırlı olsun Sinan. Kısmet olursa beraber takılırız yazın :D

@Hasan Kuru
Hasan 3 aylık bi mesaja cevap yazdığının farkında mısın :D

@Ali Menemen

Evet daha yeni gördüğüm için yazdım. :)

47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların büyük ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.

Denizli Valisi Erkmen, Polisevi'nde düzenlediği basın toplantısında, bu yıl 47. 'si düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun 27 Nisan Çarşamba günkü Marmaris-Pamukkale ve 28 Nisan Perşembe günkü Denizli-Fethiye etapları ile ilgili bilgi verdi.

Yarışmanın yapılacağı güzergahlarda vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Erkmen, belediye ve odalar ile birlikte bu işin organizasyonunun başarılı bir şekilde gerçekleşmesi düşüncesiyle yola çıktıklarını bildirdi. Erkmen, yarışmanın yapılacağı güzergahta yol güvenliğini sağlayacak olan jandarma ve emniyetin gerekli tedbiri aldığını ifade etti.

Geçtiğimiz yıl Denizli'nin organizasyona ilk defa dahil olmasına rağmen başarıyla bu organizasyonun gerçekleştirildiğine işaret eden Erkmen, "Yine bu yıl yüzümüzün akıyla, başarıyla bunu tamamlarız. Bütün dileğimiz bu. Geçen yıl edindiğimiz tecrübelerle birlikte bu yıl biraz daha profesyonelce düşünüp Denizli'nin ve ülkemizin tanıtımına vesile olacak bu turda biraz daha gayret edeceğiz. O anlamda da bizim tüm kamuoyundan beklentimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yarışlara ilgi gösterilmesi" diye konuştu.

Erkmen, bisiklet turuna katılan yarışmacıların Çarşamba günü Marmaris'ten Pamukkale'ye pedal çevireceğini, ertesi gün sabah da Denizli'den çıkılıp Fethiye'ye yola çıkacaklarını söyledi.

Vatandaşların geçiş sırasında bisikletçilere yol kenarında yer almak suretiyle sevgilerini göstermelerini isteyen Erkmen, "Özellikle o gün çok zorunlu olmayan kişilerin araçlarıyla Kale-Tavas-Denizli-Pamukkale yol güzergahında trafiğe çıkmamalarını istiyoruz. Araçları ile seyahatlerini etabın koşulduğu saatler dışına kaydırırlarsa daha iyi olur" dedi.

Televizyondan canlı yayın yapılacağını anımsatan Erkmen, yayında Denizli'nin güzelliklerinden bahsedileceğini, bisikletçilerin kullanabileceği havlu dağıtılacağını, Ticaret Odasının da bisikletçilere verilmek üzere Denizli'nin özelliklerini yansıtan kaşkol hazırladığını belirtti.

-"ÇOK ÖNEMLİ BİR TANITIM FIRSATI"-

Belediye Başkanı Osman Zolan da turnuvanın tanıtım açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, "Gerek sporcular anlamında gerekse birçok ülkede yayınlanması nedeniyle, Denizli'mizin, tekstilimizin ve Pamukkale'mizin tanıtımı açısından bulunmaz bir fırsat. İnşallah güzelliklerle geçer. Halkımızın da bu güzelliklere katkı sağlayacağından eminiz. Çarşamba günü Denizli açısından iyi bir tanıtım olacak" diye konuştu.

20 ülkeden 22 takım ve 176 sporcunun katıldığı organizasyon, bin 500 kişilik ekiple gerçekleştiriliyor. 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan organizasyonda Marmaris-Pamukkale etabı 27 Nisan Çarşamba günü koşulacak. Denizli-Fethiye etabı da 28 Nisan Perşembe günü saat 10. 00'da Delikliçınar meydanından start alacak..

@serhatkaytan
1-2 ay öncesine kadar vardı ama satıldı. Satacak biri olursa iletişime geçerim.

ben de katılmak isterim bi de bu arada yeni bi r yol bisikleti alıcam hangi boy kadro uygun olur 168 boyu olan biri için?

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

iyi günler 6-7 gün sonra denizli/Acıpayamda olacağım eşlik edecek arkadas aramaktayım duyrulur :)

Geç oldu biraz ama denizlide çok bisiklet süren yok heralde? ben acpayamlıyım pedal arkadaşı arıyorum bilgilerinize :)

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Kimse yazmıyor sanırım ama ben kendimi tanıtayım , ben Mehmet , Pamukkale üniversitesinde işletme 2. sınıf öğrencisiyim , bisiklete yeni merak saldım . Daha doğrusu küçüklüğümden beri binmişimdir hatta üniversitede bile kullanıyordum ta ki ekim ayında çalınasıya kadar . Hayatımda ilk defa bu kadar bisiklete uzak kaldım . Bu ihtiyacımı da bir şekilde motosikletimle gideriyordum . Lakin geçen haftalarda okula Gürkan Genç ve başka bisikletçilerin gelip seminer vermesiyle tekrar bisiklet ateşi aldı götürdü beni :)

Daha önceleri profesyonel bisikletim olmadı hep bianchi bisikletim vardı o yüzden pek anlamıyorum ama inşallah yakın zamanda bana uygun bir bisiklet alıp aranıza katılmak istiyorum .

Geri