Scudo Sports

Denizli

Scudo
@ali karagönlü
Yazın daha büyük işlere imza atacağız;):in:

Bisikleti seven, bir şekilde başlamak isteyen ama nereden başlayacağına karar veremeyen herkesi tanışma turumuza bekliyoruz. Kondisyonum yeter mi, bisikletim uygun mu diye endişelenmeyin. Parkurumuz Ornazdere yolu. Yol çok kısa ve hepinize, her bisiklete uygun. Bisikletiniz varsa onunla, yoksa arkadaşınızdan, eşten dosttan bulabilir ya da kiralayabilirsiniz. Kiralayabileceğiniz yerler konusunda yardımcı olabiliriz. Eğer bisiklete devam etmeye karar verirseniz grubumuz size bisiklet seçimi, aksesuar ve giyim, sürüş teknikleri ve kondisyon konusunda ihtiyacınız olan tüm bilgileri verecek ve memnuniyetle aramıza kabul edecektir. Eğer kaskınız ve eldiveniniz varsa getirebilirsiniz. Özel bisiklet giyimi olmayanlar eşofmanla gelebilir. Yanınızda yiyecek getirebilirsiniz. Ayrıca çiğ köfte ve ayran yapacağız. Katılmayı düşünenler lütfen facebook grubumuzdaki etkinlik sayfamıza ya da eğer facebook yoksa Mehmet Yıldırım 0538 252 6816'a ulaşarak katılımlarını bildirsinler. Görüşmek üzere! Gezi yeni katılımcı arkadaşlar ile tamamlanmıştır.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Denizli Doğa Sporlaru Kulübü bizi 15 günde bir yaptığı toplantıya çağırdı. Yapılan gezilerle ilgili fotoğraflar projeksiyonda seyrediliyormuş, bi ara bu konuyu konuşalım.

@Ali Menemen

İnşallah bende olrum o tür organizasyonlarda :)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Hasan Kuru
Bi olmada gör sen o kadar uğraşıyız Hüseyin abiyle yeni modeller için :D

@Ali Menemen

Gelsede görsek yeni modelleri :rolleyes:

Sayfamız 10.000 yolunda ... Az kldı sadece 15 kişi :)

@Ali Menemen

İnşallah :rolleyes: :D

@Hasan Kuru
Bugün hava kötü olmassa teknik iniş yerleri arayıp inerken video çekcem:)

merhaba foruma yeni üye oldum biz 3 arkadaş denizlide bisikletlerle sürekli turlar yapıyoruz ama amatörce artık biraz profesyonel anlamda yapmak istiyorum bana uygun 400 civarı bisiklet öneriniz varmı birde kask eldiven gibi ekipmanları denizlide satan yer varmı

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@mehmet seyhan
İyi günler öncelikle iyi bir karar aldığınızı söylemek istiyorum. 400 civarı Denizli de bisiklet bulmak zor bunun https://www.bisikletforum.com/forumdisplay.php?f=135 için bu konuya bakabilirsiniz. Yaşam bisiklette uygun ekipmanlar var, hatta bu ayın sonuna doğru yeni bisikeltler geliyor. İnönü caddesi no:66/1 iş tel: 241 12 52, iş cep:0535 777 77 98. Dükkanın sahibi Hüseyin abi 10 nisan karakolu hizasında 500 m ileride ararsanız size yardımcı olur hoşcakalın

http://img2.imageshack.us/img2/2999/untitlefdfd1.jpg

_-Mehmet Seyhan-_

DBG

Geri