Scudo Sports

Denizli

Gootech Fun markalı bisikletin sahibini tanıyor musunuz ?

Scudo
@Ali AKTAŞ
Ali abi gece Kerem le çamlığa gidiyorduk 2-3 gün önce sana benzer birini gördük kaldırımda yanında 2 kişi daha vardı sen miydin?:)

@ali karagönlü

uzakta da olsam kendimi DBG nin bir üyesi olarak hissediyorum.
Selamlar

@HASAN KURU

:) Teşekkürler.

@ali karagönlü

Forumda en çok sevdiğim kişilerden birisi , Serkan Taşdelendir.
Serkan da diyebilirsiniz, canım sayılır.

@Ali Menemen

Sevgili Ali, ( bu ara ne kadar çok "Ali" var grupta :) , ne güzel )
Benim bisikletlerden bir tanesi, getirip, götürme derdi olmasın diye, Denizli de pusu da bekliyor.

Bizimkiler, Acıpayam yolundaki Pekdemir in yakınında oturuyorlar, oralarda eski ve ağır bir bisan görürseniz bir gün, bilinki eski göz ağrısını atmaya kıyamamış ( ilk şehirler arası turum , 1992 yılında, Ceyhan - Yumurtalık 80km, ne yama var yanımda ne lastik , ne suluk , ne adana sıcağında gözlük ve şapka :):D :D ) bir bisiklet sever eski günleri yadediyor.

Selamlar

@Soner Sarihan
"ne yama var yanımda ne lastik , ne suluk , ne adana sıcağında gözlük ve şapka" gözünüz karaymış sizin Soner abi :) Büyük cesaret:)

@HASAN KURU
Sürücüsü ve bisikleti hakkında bilgi verirsen söyleyebilirim :)

@Ali Menemen

Daha lise 1 e gidiyordum. :)
Eve gelince yediğimiz fırça ( dönemin klasiği , "bacaklarını kırarım " :( ) , bisikletin ertesi gün satılığa çıkarılması da cabası.:(
sonra bir kere daha kaçtım aynı yöne doğru hemde vitessiz falan , o eski normalde kullanılan bisanlar ile, vay be hatırlattınız iyi oldu.:D

tüm Denizli'li hemşehrilerime selamlar İznik'ten ( hanım köy olur kendisi )

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@Ali Menemen
Şampiyon kokoreçin önündeydi bisiklet ve hadrosunda Hakan abinin ki gibi Denizli Bisiklet Grubu yazıyordu.

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
@HAKAN ATMACA

http://i228.photobucket.com/albums/ee319/trexzil/fun/geotech_fun13.jpg

@HASAN KURU

Temsili foto aynı renk olması lazımdı.

@Soner Sarihan
Off o bisanla mı yaptın sonra Soner abi:) Ağır değilmi onlar :) İyiki hatırlatmışız kulağımıza küpe:
O eski bisanlar ile uzun yol yapmayın:)

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@HASAN KURU

Bu fikrime ne diyorsunuz ?

@HASAN KURU
"Menderes akarsuyuyla Sarayköy arasında Denizli ye gelirken sağ tarafta bir çiftlik var.Duvarı tam yola bakıyor" bu konuya ben bişey diyemem büyükler daha iyi kara verir ama fikrimi sorarsanız onay veriyorum

@HAKAN ATMACA

Sadece merakımdan sormuştum.Bisikletin etrafındaki insanlara baktım belki tanıyorumdur diye ama bir bayana ait olacağı hiç aklıma gelmemişti. :D

@Ali Menemen

Böyle anlaşılacağını biliyordum.Keşke daha önce yazarken açıklamasını yapıpta bu durumlar oluşmasaydı.:)

Öyle deyişimin sebebi etrafa bakındığımda bir bayan göremediğimdendi.

:)

Saygılarımla

@HASAN KURU
Eee madem bayan göremiyosun sınıftaki kızları davet etsene:D ben teknik lisede olduğumdan sınıfta kız yok, bu sayede hem bayanlar çoğalmış olur ve sen daha çok bayan görürsün:D

Geri