Scudo Sports

Denizli

Scudo
Ben, İbrahim ve Mehmet(nasip bisiklet) 3 Ekim-4 ekim olmak üzere 2 günlük yatılı tur yaptık. Pamukkale-Karahayıt-Haytabey-Uzunpınar-Gözler-Dağmarmara-Çal-Kaklık-Denizli. Çok eğlenceli ve zevkli bir gezi oldu..Resimleri koymak istiyorum ama upload için beklemek zor geldi :)..Bir ara resimleri eklerim.
Galiba 150 km civarı bir yol..Her molamız minimum 30 dk. :)

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Ali seni mehmetçikte gördüm antremana mı gidiyordun çamlığa ?

Bir de beyaz-mavi borla gördüm tanıyanınız var mı ?

:D:D:D:):D:D:D

@HASAN KURU
Evet teknik iniş yapmaya gidiyordum, sizin servise benzer bi servis vardı orda içinde sede mi vardın?

@Ali Menemen

Önünde sarı üzerine siyah yazıyla okulun ismi yazan Iveco marka midibüsle tam asgari gazinonun orada gördüm.Daha önce görsem korna falan basardık :D

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@HASAN KURU
Evet bende gördüm onu hatta baktım ali tunaboylu yazıyordu senin içinde olduğunu bilsem yanına gelirdim hava atardın arkadaşlara:D Serviste kaç kişi vardı beni gördülermi yada görüce ne gibi tepkiler vardiler bunları bilmek istiyorum:D:D

Hasan sen bana saat kaçta orda olduğunuzu söyle yarın o saatte bi daha geçeyim olur mu? :D Yada hep beraber grup olarak geçelim:D

@ali karagönlü
Evet Ali abi:D , bi ara senlede gidelim çamlıkta bilmediğim yerlere

@ali karagönlü
İlk Başta Bana! :D Eğer çıkarda almassan bozuşuruz:D

Ali bugün baktım yoktun ama sabah babadağ gezisinde size yemek yapan bi abi vardı.Onu gördüm kampüste :D

Geri