Scudo Sports

Denizli

@Emre Yıldız
10 Nisan karakolunun üstünde bir bisikletçi var telefonu 242 12 52 orda kask bulabilirsiniz eldiveni ise kipadan alabilirsiniz, iyi pedallar

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Scudo
arkadaşlar denizlide bisiklet alabileceğim bildiğiniz yerler var mı? önümüzdeki hafta denizlide olacağım yardım ederseniz sevinirim

denizlide istiklalden çınara doğru gelirken sağ tarafta titiz bisiklet var,oranın işçiliği bayağı iyidir.

@ali karagönlü

evet ben yeni bir bisiklet almak için sormuştum. teşekkürler

@alper koseoglu
Yaşam bisiklet var ama elindeki modeller tükenmişti, yeni modeller geldimi yada gelirmi bilmiyorum. Bizle iletişime geçin, öne geçin:);)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar 27 eylül pazar günü kus adasında düzenlenecek olan bir gezi için keşfetme heyecan ve dostluğu seven tüm arkadaşları bekliyoruz katılıcak olan arkadaşlar bu başlık altında isimlerini yazar ise sevinirim ..

arkadaşlar denizlili bisiklet severler olarak bu geziye duyarsız kalmayalım bence..

Şehir içinden incilipınar parka. Oradan çamlık, geri incilipınar parka,oradan adliye tarafına,oradan tekrar askeri yola, askeri yoldan cınara, cınardan evlere. gün içinde yatığımız km.ler ile birlikte 30-60 arası bulunuyor.

• Beğen
@ali karagönlü
Hmm tamam Ali abi gezi olcağı zaman bana çevrimdışı olsamda msn den bugün gezi var diye yaz yoksa yok zannediyorum .

• Beğen
Geri