Scudo Sports

Denizli

Ali Aktaş 6 eylül de güzel bir tur düzenliyor.Neredeyse düz yol turu denebilir. İnşallah bir aksilik olmazsa ordayım..
(link)

Scudo
04-09-09-21:00'da başlayan gece sürüşümüz!05-09-09 tarhi sabah'a karşı 04:35'te bitmiştir.
Tura başlarken; ben, Ali AKTAŞ, İbrahim ve Ahmet vardık. Onlar 23:00 civarında ayrıldı ve biz ibrahim ile binmeye devam ettik. Turumuzu 04:35'te tamamlamış bulunuyoruz!!! Katılamayan herkese geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
Benim bir önerim var birgün toplanıp iftar çadırına gidelim orda yemeğimizi yiyelim sonra gece sürüşü yapalım olurmu?:)

@ali karagönlü
En ucuzuyla benim bisikletten 2-3 tane alınır:)

@ali karagönlü
:) Fakirliğin gözü kör olsun:D Ne demiş ünlü düşünür Ali Menemen:
Bisiklete değil üstündekine bakmak lazım, bisiklet ne kadar iyi olursa olsun sen iyi olmadıkça bir şey farketmez.( ( ( ( :)) ) ) ) ) )

@Sencer KAN

Forum cafe bölümün de konu başlığını açtım Sencer abi. Yorumlarını bekliyorum. Bu ara da face'Den eklememişsin. Eklemeni bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
@ali karagönlü

Yahu merak ettim:rolleyes: benimle msn den ya da facebooktan, mail ya da mesaj dışında ne paylaşacaksın..:)

İkisi de, bu anlamları dışında çok kullandığım platformlar değil ki..

@Sencer KAN

Merak ettim de. Neyse abi şimdi hata ettiğimi varsayıyorum. Abi ne var, ne yok diyecek kadar olamamışız...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
@ali karagönlü

aşk olsun.. :rolleyes:
merhabalaşmıyormuşuz gibi..

hem, hata da ne demek öyle..
selamlar..

arkadaslar merhaba bana önerebileceğiniz bir bisikletçi varmı merkezde birde kask eldiven vs. alacağım uygun fiyat bir yer varmi bildiğiniz

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Geri