Scudo Sports

Denizli

Scudo
Çok zorlu ve güzel bir turdu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ve tebrikler.

Bu turda öğrendiğim en önemli şey:
Sakın ayakkabılarınızı ve çoraplarınızı ıslatmayın. Sıcak havada o nem ayağı öyle bir ısıtıyor ve pişiriyor ki, inanamazsınız.

Çok zorlu ve güzel bir turdu. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler ve tebrikler.

Bu turda öğrendiğim en önemli şey:
Sakın ayakkabılarınızı ve çoraplarınızı ıslatmayın. Sıcak havada o nem ayağı öyle bir ısıtıyor ve pişiriyor ki, inanamazsınız.

Katılan arkadaşlara teşekkürler.Hayatımda bu kadar düşük güçle gittiğimi hiç hatırlamıyorum.(Başlangıç hariç).Bunun sebebini ben de bilmiyorum.Sanırım yediğim bir şey dokundu...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
@ali karagönlü

sıcaktandır ali kardeş..dile kolay 45 derece. bu sıcaklıkta bırak bisiklet binmeyi millet yürümeye korkuyor..hepinizi tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: mengutay
@HAKAN ATMACA
Hakan abi biz Denizli Bisiklet Grubu' yuz, değil 45 derece 50 derece vızz gelir tızz gider:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Arkadaşlar Merhabalar, uzun bir aradan sonra tekrar yanınızdayım..

İstanbul'da oturmakla beraber bütün Türkiye geneli federasyonun düzenlediği ve özel düzenlenen yarışlara İstanbul Gençlik Spor adına katılmaktayım..

Şimdilik lisanslı olarak katılıyoruz, çok yakında inşallah profesyonel bir takım adı altında faaliyetlerimiz devam edecek..

8 Ağustos'ta memleketim olan Denizli Çameli'ye gideceğim inşallah..;)

Çameli'nde takılan varsa haberleşelim.:rolleyes:

İstanbul'a alışmış biri olarak memlekette çok yalnız hissediyorum kendimi, bir kafadar bisikletçi ile memleketimizin güzel yerlerini gezmek isterdim..;)

selamlar güney şelalesine katılan arkadaşları tebrik ederim iyi cesaret. bir de grubun içinden bir arkadaş yoruldugu için yoldan geçen motorsikletten(sarı renkli asya motor) yardım istemiş. motorsiklet sahibi kuzenim olur. bu geziyi ondan haber aldım. dedim ki kesin bisiklet forumun işidir. o arkadasla bi tanışmak isterim. şu an denizlideyim ancak bisikletimi eskişehirde bıraktım. kefe yaylasına ben de katılmak isterdim ama malesef :( hepinize iyi günler

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
arkadaşlar hepinize ilk önce çok çok teşekkür ediyorum .denizli de böyle bir grup kurduğunuz için.normalde ben sürekli bisiklete binmem.ve biraz kilolu olmamdan dolayıda hemen tıkanıyordum.ali hep msn de face te falan sizlerden bahseden yazılar yazmaya başladı.bir gün dedim bi bakayım neyin nesiymiş bunlar diye. ve de baktım çok güzel etkinlikleriniz var. dedim kendi kendime neden bende böyle olmayayım ki diye. ve yaklaşık 1 haftadır ali arkadaşımla itibarat içerisindeyim.bu aralarda sürekli bisiklete binerek kondisyon yapmay çalışıyorum.
Yeni bir bisiklet alıp aranıza öyle girmek istiyorum .kendi bisiletim o kadar maceraya dayanamaz diye düşünüyorum.bu yüzden birazda yardımlarınızı bekliyorum.şu anda elimde fazla birikmiş para yok.bu yüzden taksitle alabilir miyiz diye düşünüyorum. mesela 4 taksit. hangi model alacağımı da bilmiyorum bu konudada yardımcı olursanız sevinirim.(max fiyat:800 kadar (kasKı eldiveni içinde).)(Boy:1,75-Kilo:90)

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Geri