Scudo Sports

Denizli

Denizlide Mtb için en güzel parkurlardan biri Çamlık çeşmelerden Tavas a giden yoldur. Doğa olarakta, antrenman olarakta, sürüş keyfi olarakta oldukça doyurucudur. Zaten ciddi bir mtb kullanıcısı iseniz Denizlinin sırtını dayamış olduğu birsürü dağ ve tepe varken parklarla hiç ama hiç işiniz olmaz.

Doğrusunu söylemek gerekirse okulun bitmesi sonucu geldiğim izmirden mtb konusunda Denizli kadar memnun kalmadım. nereye gitmeye karar versen en az yarım saat deli gibi akan ve zehirli her türlü gazı soluduğun bir trafik içinden geçmen gerekiyor. İnşallah bu durum beni bisiklet sürmekten soğutmaz.

Denizliyi özleyeceğim.

Scudo
Teşekkürler bende size katılıyorum denizlide her bölgeye yakın dağlar var mesela bizim ordan 20-30 dk mesafede bu yüzden "DE-NiZ-Lİ M-T-B İ-ÇİN UY-GUN-DUR!!"

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Denizlide 5 sene bisiklete bindim artık ankaradayım ve bisikletim de yok(hayat şartları.)
Alperin de dediği gibi Denizlide antreman için en çok gittiğimiz yer çamlık çeşmeler di. Bide server gazi de türbenin sağından girilen aşırı dik bi tırmanma var.
Hafta sonu turları da Çamlıktan-tavas. Karcı dağı zirvedeki çeşme harika. Honaz eski yol dan honaz dağı dönüşü cankurtarandan yapın.
Yol antremanı için Pamukkale nin arkasından karahayıt ordan sarayköy ve denizli.
Çamlıkta bi yer var orayı hala unutmam single track uzun iniş. Evet çamlıkta teknik iniş çalışacak o kadar çok yer varki. Denizli bisiklet parkuru konusunda çok şanslı. Ama parça bulunmuyor doğru düzgün bisikletten anlayan 1 kişi vardı tamirci olarak.

ali can kardeşim merhabalar ;

yazıldımı bilmiyorum ama, denizli-babadağ(nede olsa memleketim:D:D)... Arası hem sarayköy yolu üzerinden,hem de 1200evler göveçlik üzerinden gerçekten gezilip görülmesi mümkün olan turlar için en güzel zorlu yollardan biri olan parkurdur...
bunu sonuçta alper de iyi bilir:D

(bu arada insanların rap leri niçin eksiye düşürülür anlamış değilim_?:):Skull-175

@ahmetdogan

Bende babadağa çoğu kez geliyorum ablamgilin evleri var ama hiç bisikletle gelmek nasip olmadı babadağ gerçekten güzeldir(özellikler böğürtlenleri:D:D) bu arada rap lerden kasıt benim kiler mi? Benimkilerse bende anlamadım sağlıcakla...

@Mustafa Ali M.

Valla abicim iki yazdır gidemiyorum gönül rahatlığıyla... Bizim de başalan'da yaylamız vardı ama... Evet böğürtlenler, meşhur elmalı içme suyu, kuyu tandırı, ekşi kulaklı kuzugöbeği,... vs vs vs... çok özledim burnumda tütüyor, değişmem cennet yaylamı, babadağımı evet senın puanlardı bahsettiğim;ilgi yerlerle bir görüş uzlamaya git bence :D

Çok dolandım çooooooook, ama bişey bulamadım. Çoğu tamirci iyi değil ve parçaları çok kötü. Bisiklete binerekn Denizli'de bazen bisikletçiler görüyorum(en son gördüğüm kırmızı-beyaz bisikletli gri kasklı bir abi ve yanında biri daha vardı...). Acaba bu gördüğüm bisikletçi abiler bu forumu keşfettiler mi? İnşallah onları bildiği güzel bir bisikletçi vardır da bana yardımcı olurlar.

Denizlide DENİZLİ BİSİKLET PLATFORMU adında ciddi bir oluşum var. Eğer katılmayı düşünürsen google gruplardan aratabilirsin. Bisikletçi olarak malesef kaliteli malzeme satan veya bu malzemelerden anlayan kimse yok. Becerebilen tamirini ve bakımını kendi yapıyor.Malzeme olarakta genellikle izmir veya istanbuldan parça tedariki yapılıyor.

@agencalp

denizilbisikletplatformu ndan haberdarım ama iyi bir bisikletçinin olmaması çok kötü.

@M:T:B

Merhaba, forumda şehiriçi gezi ve tur makaleleri bölümüne bakarsanız Denizli'de benim ve tanıdığım birkaç arkadaşımın gerek bireysel gerek küçük gruplar olarak gayet ciddi faaliyetler yaptığımızı görebilirsiniz. Sizi de faaliyetlerimize bekleriz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle, sağlıcakla kalın.

Ayrıca bir de özelden mesaj attım.

Ben Yusuf DEMİR. Antalyada okuyorum ama aslında ailem Sarayköyde oturuyor. Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğunun Yönetiminde bulunuyorum. Denizliye geldiğimde de birlikte sürecek insanlar arıodum. Gerçi Ümit war :) dimi kardeşim ? :D Denizli genelinde de heç deilse 5-10 kişi war gibi görünüyor. Fakat anladığım kadarıyla ve üzüldüğüm konu hiç bir klüp veya oluşum yok. Pamukkale Üniversitesinde durum nasıl ? Destek yok mu ya da topluluk oluşumu fln yok mu ? Paylaşırsanız sevinirim... Pedallamaya dewam :D

Pamukkale üniversitesi doğa sporları kulubu içersinde bisiklet gezileri düzenliyoruz, Üniversite içinde de Bisiklet topluluğu oluşturma adına çalışmalar başladı.

ALİ AKTAŞ
Bisiklet Federasyonu
Denizli Bisiklet İl Temsilcisi

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@PROCYCLİST
Bu çalışmalar birde okullara yayılsa öok iyi olur

takım konusunda bişi diyemem zaten ama tanıdıgım bildiğim be yarısmalarda derecelere girebilecek kadar saglam efor ve performansı olan ali mehmet ali alper ver bildiğim yusuf eger döndüğünde performenas turları istersen ben yokum :) ali ile tanısırsın zaten onlarla cıkarsınız :)

• Beğen
oke bakalım öLe olsun ama senle de bi Pamukkale yaparıs Ümitcim..nasılsa çocukluk arkadaşıyız. az mı basket oynadık, de mi? ehuehee...

Ali'nin (Aktaş) Pamukkale Üniversitesi bünyesinde bazı öğretim görevlilerinin de desteği ile inşallah bu seneden itibaren çok güzel organizasyonlara imza atacağını bilin. Üniversite bünyesinde çok ciddi bir topluluk resmen oluşmak üzere ve Babadağ turu da bir başlangıç olacak aslında. Adam boşuna Federasyon İl Temsilcisi olmadı. Ali'yi takip eder ve peşinden ayrılmazsanız iyi yerlere gelirsiniz. Ben şu an İzmir'de köyümdeyim. Maalesef tek başıma çıkıyorum bisiklete, inşallah en kısa zamanda Denizli'ye geleceğim ve yeniden şöyle sağlam bir yol yapma planım var. Özellikle Ümit ve Ali başta olmak üzere herkese çok selamlar, kendinize iyi bakın...

çalışmalarınızı takip ediyorum...
bu arada fotoğraflarını vizelerden dolayı halen daha koyamasamda, benim de sedona 761 turkuazım var ercü abi:)...
inşallah kurbanda sizinle pedallama yaparız....

• Beğen
Geri