Scudo Sports

Denizli

Scudo
ali abii büyük ihtimalle getireceğim,
inşallah bayram vesilesiyle hep birlikte bir tur gerçekleştiririz...:):)

@ahmetdogan

Yeni bisikletin hayırlı olsun Ahmet, senin adına çok sevindim. Müsait olunca bir fotoğraf koy uygun bir yere de görelim bakalım, meraklandım şimdi. Eski Bisan'dan sonra senin için iyi bir değişim olmuştur inşallah. Güle güle kullan, kendine iyi bak...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@Daywalker

ercü abi ya size ne zaman benimde bisikletim olucak derken,nasib işi bu bulundu geldi nasib oldu...:)

artık siz eski trek iniizi bende bisanımı bi müzeye verelim çok iyi olur:):)

eğer imkan olursa kurbanda getirmeye çalışacağım...
selametle,görüşmek dileğiiyle

Bu Hafta sonu 30 kasım Pazar günü

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ DOĞA SPORLARI KULÜBÜ kapsamında

Her seviyeye uygun bir bisiklet gezisi düzenlenecektir.

Katılmak isteyenlerin en geç cumartesi akşamı 23,59 a kadar

Denizli Bisiklet İl temsilcisi ALİ AKTAŞ'a 0542-4889378 nolu telefondan yada cycling.turkey@hotmail.com adresinden isim yazdırmaları yeterlidir.

Toplanma yeri : paü kampüs KYK yurdu önü saat 08,00

performansa göre değişken bi parkur nihatcım, şöyle denizli-hisar köyü-başkarcı-israfil deresi- israflderesinden bir süre sonra buz şelalesi ;) buz şelasine çıkmayız ordan aşağıya şirin köye, şirinköy atçiftliğinden yenişehir e doğru, orda yeşilköy türbesine ordan iniş askeri yoldan kampus ;)

NİHAT'beklerim sizide her seyiveye uygun bir tur olacak ...

BU ARADA BULUŞMA SAATİ 08.30 KYK YURDU ÖNÜ

@PROCYCLİST

Hiç aklımda bile yokken birden bire bisiklet aldım :))) .. madem hakkını vereyim. Burdan tarihi ilan edebilirseniz en azından takip edebiliriz

Aslı mesajı görmekte gecikmişsin :) kendine çok iyi bak görüşmek üzere

@M:T:B

EVET :) herkes katılabiliyordu.

Grup gezilerinden haberdar olmak istiyorsanız

(link)

linki tıklayıp facebook grubuna üye olun !

ALİ AKTAŞ

BİSİKLET FEDERASYONU DENİZLİ BİSİKLET İL TEMSİLCİSİ

Yenişehirden Forum çamlığa giden bir yol var. Bu yol askeriyenin içinden geçiyor. Şimdi sormak istediğim Yenişehirden çamlığa gitmek için bu kullansam bir sakıncası olur mu? Yoldan az geçtiğimden bisiklet girmesi yasak diye bir uyarı varmıdır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Kedek
Daha önce çok sık kullanıyorduk, hiç sorun çıkmadı;ama yine de dikkat etmekte fayda var. Özellikle de inerken.
Zaten bisiklet giremez gibi bir tabela da bulunmuyor sanırım.

@ismailofli
Bayramda çamlığa spora gitmiştim. Oradan geçerken bisikletli bir tabela gördüm ama üzerinde kırmızı çizgi varmıydı dikkat etmedim. Kime sorduysam o yolu kullanmış sorun çıkmamış bir deniyeyim diyorum...

• Beğen
bisiklet giremez uyarısı var ama ben daha hiç sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağız anlamında değil.yasak tabelası var o yüzden haksız durumda olduğumuzuda bilmeliyiz.

Bisiklet giremez levhası her iki uçta da mevcut.
Bir kere o yoldan yenişehir'e doğru ilerlerken yanımdan geçen polisden biraz azar işittim. Biraz yüzüm kızardı ama cezai işlem yapmadılar.

Yine de dikkat et.. Hem arabalara hem polise...

• Beğen
Denizli'de oturan ve bize katılmak isteyenler yukarıda Ali'nin belirttiği Facebook grubuna üye olsun arkadaşlar. Gezilerimiz hakkındaki haberleşmeyi orası üzerinden yapıyoruz.

• Beğen
Geri