Scudo Sports

Denizli

Scudo
@cado

Bir aksilik çıkmadıktan sonra katılıcagım her gezi turuna. yalnız bu pazar ki tura katılamıyorum.( İzmir'de olacagım) katılmayı çok isterdim

@sniper

Asıl ben sana teşekkür ediyorum Hüseyin bana hussarını verdiğin için... Benim yüzümden bindin o eşeğe Sen bana hussarı ver ben seni yalnız bırakmam hiç:)

@nikanam

Şimdi bu yazıyı okuyunca üzüldüm... Pazar günü İzmir'deyim. Katılamayacagım bu gezıye. Güzel bi gezi olacak gibi. Aklım kalacak şimdi.
Neyse bu geziyi tekrarlayalım bence...

arkadaşlar günaydın.

yarınki gezi için SAYI BELİRLEMEMİZ LAZIM diyorum, takan yok.
ne oldu size yahu? kimseden gık çıkmıyor. herkes "belli olmaz" diyor.
herkesi tek tek telefonla arıyamam, anlayın beni. öğlene kadar sayıyı
belirlememiz lazım arkadaşlar. kimler geliyor?

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Evet arkadaşlar, bildiğiz üzere bisikletimde bi bisiklette oluşabilecek en gıcık arıza meydana gelmişti(kadro kulağı kırılmıştı)

Ben hep der dururdum..sanayide hallederiz diye. 1 haftadır bisikletçide yatan bisikletimi bu sabah saat 10 gibi aldım ve doğru sanayiye.....
Kaynakçıları dolaştım. ve en ünlü aliminyum kaynakçısı 2.sanayi sitesinde KAYNAKÇI PEPE (özeniş kaynak) yi buldum sorunu anlattım gösterdim ve 15 dakika içinde bisikletime yeniden merhaba dedim. O ne işçilik o ne özen ki görseniz kaynaklı olduğunu anlamazsınız.

Şimdi bisikletim eskisi kadar sağlam durumda. Yaşasın PEPE USTA.....

Ben demiştim bu iş sanayide hallolur diye...

Denizli Bisiklet Platformu, şehrimizde ikamet eden, çeşitli meslek gruplarına mensup, her yaştan katılanı olan bir topluluktur.

Bisiklet sporunun sağlık ve çevre açısından önemini özümsemiş, bu doğrultuda bisikleti yaşamında aktif olarak kullanmayı benimsemiş, doğayı seven ve koruyan, dostluğa, hoşgörüye ve barışa inanan bir ekibiz.

Amacımız, yaşadığımız şehri bisikletle gezip keşfetmek, halkımızı bisiklet kullanımına teşvik ederken, bilinçli bir bisiklet sever kitlesi oluşturmak, aynı zamanda şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmaktır.

Tüm bunları yaparken grubumuz üyeleri hem spor yaparak sağlıklı kalmakta, hem bisiklet gibi çevreye hiçbir zararı olmayan bir ulaşım aracı kullanarak doğal kaynaklara ve çevreye duyarlılık göstermektedir.

Bisikletin, alternatif bir ulaşım aracı olarak benimsenebilmesi için, kişisel ve toplumsal sağlığa yararlarının yanında, çevreye olan katkısının vurgulanabilmesi, halkın ve yöneticilerin bu konuya dikkatinin çekilmesi ekibimizin hedefleri arasındadır. Bisikletin ve bisikletlilerin bir takım gereksinimlerinin giderilmesi hususunda yöneticilerimize, üzerlerine düşen görevleri hatırlatmak, bisikletin geleceği açısından önemlidir.

Şehrimizin doğal güzelliklerini, kültürel ve tarihsel mirasını, bisiklet aracılığı ile başkalarıyla paylaşırken, spor ve turizmi kaynaştırıp, yeni dostluk köprüleri oluşturmak, kültürleri birbirlerine yaklaştırmak, dünya barışına katkıda bulunmak için, bisikletin birleştirici gücüne inanıyoruz.

Bisiklet için gösterilen her türlü çabanın arkasındayız. Denizli Bisiklet Platformu'nun kapıları her zaman, herkese açıktır. Herkesi şehrimizde bu güzelliği paylaşmaya bekliyoruz.

Denizli güzeldir.

Bundan sonra burada devam ediyoruz…

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16856

uzun bir süredir bu siteye girememiştim. tekar sana yazıyorum. kızım oldu yani ev nüfusunu 4 e çıkardım. sana en kısa zamanda fotoğraflarını gönderirim yada seni ADANA ya beklerim. kendine iyi bak selamlar

Merhaba arkadaşlar uzunca bir zaman sonunda yeniden siteye dönebildim ve bir tur düzenleyelim diyorum geçen sene 11 martta gerçekleştirdiğimiz engelleri aşmak bisiklet turunu genelek haline getirme yolunda önümüzdeki hafta belediye önünden kaklık mağarasına günü birlik bir tur düzenlesek nasıl olur sizce ??

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Arkadaş denizlili olupta,forumu sesiz takip eden,yada forumda aynen bende olduğu gibi kısık bi sesle gezinen varsa..._? :)
Yada hiç farketmez bende denizliyi seviyorum gittim gezdim biliyorum diyen varsa işte tam zamanı..
Hadi bakalım...;)
Kimler var kimler yaşıyor_?

Evet görüldüğü gibi denizli grubu galiba yok olmuşş yada küsmüşler...:rolleyes:
Dünden beri kimsecikler hatta denizliyi,denizlilileri takip edenlerde görünmüyorlar...:eek:

İyi Günler Ben forumda arattım ama yeni bir konu bulamdım eğer Denizli ilinde dağ bisikletimle yapılabilecek bir aktivite veya yer var mı? cevaplarınızı bekliyorum...

Denizlide Şu an da faaliyette olan ciddi bir grup var. Bende bu gruba dahildim fakat okul bittiği için şehirden ayrıldım. Eğer katılmak isterseniz telefon numaranızı özelden gönderin bende arkadaşlara bildiriyim.

İyi günler ben Denizliden Ali yaş 16 . Son zamanlarda düşünürken birşey aklıma geldi internette şöyle bir araştırma yaptıktan sonra Denizlinin aslında mtb için iyi olduğunu düşündüm ben profesyonel değilim ama bu sporu çok seviyorum foruma baktımki denizli de bulunan bir çok kişi var eğer bu forumda yeterli bir denizli analizi yapabilirsek yeni katılan denizli lileride bu spora çekebiliriz. Gelelim asıl konuya sizden istediğim denizlide bisiklet binilebilecek yerleri buraya eklemeniz veya kroki hazırlamanız. Recep Yazıcıoğlu Parkı en çok gidilen yerler ve bisiklet için ideal(yalnız parkurda yayalara saygılı ve yavaş bir biçide)

Mekan çok güzelmiş de burası MTB'den çok city bike için uyguna benziyor... Zaten MTB'de çoğu zaman yayalara saygı dediğin an iş bitiyor. Çünkü mountain bike'a yani dağ bisikletine uygun yerlerde yaya ne arar? Ha gezinmeye uygun yer dersen, cidden güzelmiş bu park...

orayı sadece güzel bir yer olduğu için söyledim yoksa sabah 09:00 gibi kimse olmuyor istediğin gibi git

Geri