Scudo Sports

Denizli

Scudo
@Osman Tuğrul hocam maalesef azuykucokpedal grubu için yaşım tutmuyor. Denizli bisiklet derneği ile daha tura çıkmadım. Kısa bir tur olmasını bekliyorum kondisyonum biraz düşük uzun turda insanlara ayak bağı olmak istemiyorum ayrıca yeni tanışmak için kısa tur daha iyi olur diye düşünüyorum. Fakat eğer bir gruba veya bir derneğe bağlı olmadan 3-4 kişi ile bir turunuz olursa seve seve eşlik ederim

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@ardaaydms Genellikle, Pamukkale Bisiklet Derneği ile sürüyorum fakat, 3-4 arkadaşla da sürüyoruz. Ben vakit oldukça sürüyorum hiç sıkıntı yok yavaş hızlı. Zaten Pamukkale B.D. artçı öncü kavramı var, artçı grubun en sonu olur kimseyi arkada bırakmaz, kimseye ayak bağı olmazsınız. Akşamları sürüyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: ardaaydms
denizlide şehir bisikleti kiralayabileceğim bi yer varmıdır salcano city bike gibi mesela ?

accellde bi kaç tane kaliteli kiralık bisiklet vardı en son oraya bakabilirsin forumun orda bi de nasip bisiklet var incilipınarın altında onda da güzel dağ bisikletleri var

Accell ve nasip bisikletten kiralanıyor. gördüğüm kadarı ile kiralanan bisikletler genelde eski yada çelik kasa. Ben Kemerde çalıştığım zamanda tursitlere HD frenli alü. bisikletler kiralanıyordu insan öyle bir şey bekliyor. İnşallah o günleri de görürüz.

ben nasipte güzel bisiklet kiralandığını gördüm fiyatı da uygundu açıkçası bi de bu adamlar satıcı satmaya çalışıyolar kemerdeki gibi olmaz tabi ki

Merhaba arkadaşlar,
Denizli bundan 1 sene önce kurduğumuz bir grup var, adı #AzUykuCokPedal ( Facebook'ta bu isimle aratınca hemen çıkıyor).
Amacımız bir dernek kurmak ya da resmi bir yapı oluşturmaktan ziyade, gülerek muhabbet ederek oturup konuşacağımız insanlarla bir araya gelip pedallamak.
Geleneksel sürüşlerimiz haftada 2 kez oluyor:

-Birinicisi "Pazartesiş Sendrom Sürüşü". Malum hem çalışığ hem de spor yapmak isteyen ya da öğrenci olup hafta başının stresini atmak isteyen herkesle pazartesi akşamları buluşup Denizli'de istediğimiz güzergaha sürüş yapıyoruz. Böylece haftabaşında stresimizi atıyor ve haftaya güzel başlıyoruz.

-İkincisi ise "Geleneksel Cumartesi Sabahı 06:00 Pamukkale Sürüşü" . Bu sürüşle haftasonuna hoşgeldin diyoruz. Cumartesi çalışacak kişiler için erken dönüş yapıyoruz. Ailesi olanlar için ise yine aynı şekilde ailesi ile kahhvaltı yapması için bolca zaman kalıyor.

Bunların yanında belli aralıklara uzun yol sürüşleri planlıyoruz. Şimdiye kadar gittiğimiz yerler arasında Buharken, Nazilli, Aydın, İzmir var. Bu sene daha da uzun sürüşler ve kamplı sürüşler planlıyoruz. Fotoğraflar ekleyerek bilgilendirmeyi arttıracağım.
Ama önce Facebook sayfamıza gelerek grubu keşfedebilirsiniz.
Grupta 1 kereliğine bile sürerek çok güzel insanlar kazanacağınızı temin ederim.

merhaba @ONUR AYDIN ben beyağaç'ta oturuyorum. bu taraflara bir yolculuk planlıyor musunuz? faceden takip ediyorum sayfayı.

merhabalar. bende kinikli pekdemir avm nin arka tarafinda oturuyorum facebook grubunuza katilmak icin basvurdum.simdiki bisikletim tur ve geziler.icin uygun degil ama carraro sportive 227 almayi dusunuyorum sizce benim boy ve kiloma uygun olur mu
kilom 125
boyum 176

merhabalar ben de denizlide yaşıyorum ve sizinle pedallamayı çok isterim fakat belirteyim ki kondisyonum o kadarda iyi değil keza bisikletim de öyle: salcano excel 26
bu sene sonunda sportive 227 ye terfi etmeyi düşünüyorum
eğer yakın zamanda etkinliğiniz olursa katılmak isterim:)
etkinlik detaylarını ara sayfalarda verdiyseniz okuyamadım kusura bakmayın 117 sayfa gözümü korkuttu :) ilk sayfayı ve son sayfayı okuyabildim.

Etkinlikleri Pamukkale bisiklet derneği, az uyku çok pedal ve Denizli bisikletliler derneğinin facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gıbıç
Denizli'nin Pamukkale ilçesinden iyi günler dilerim. Ben bisikletimi Kron Bisiklet'ten özel tasarlatacağım. Inşallah sağ salim paramı denkleştirip bisikletimi alacağım. Ben Türkiye turuna çıkmayı ardından Dünya'yı pedallamak istiyorum. Gürkan Genç abimizi herkes tanır, dünyaca üne kavuştu sanırım dünya turunda kendisi. Onun yolundan gidip bende dünyayı gezmeyi çok istiyorum. Inşallah bisikletime kavuşup bende dünyayı gezeceğim. Şimdilik bisikletim yok, olduğunda ilk işim Türkiye'yi pedallayıp güzel yerler görmek istiyorum ülkemde. Neyse Pamukkale'den herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Hkn23 kaç yıldır sürüyosun dostum bisiklet

Yeni yeni alışacağım dostum şu an bisikletim yok ama almayı düşünüyorum. Ilk işim Türkiye'yı pedallamak ardından nefesin yettiği yere kadar Dünya'yı pedallamak istiyorum. Biliyorum bisikleti olmayan biri için ve olduğunda direk Türkiye turu yapacak olan biri olarak biraz abes kaçacak. Bu hevesim şu an Dünya turu yapan Gürkan Genç'ten kaynaklanıyor.

@Hkn23 bence hedefinizi daha geniş zamanlara yayın Gürkan Genç ayrıca bir sporcudur ve yıllardır bisiklete gönül vermiş bir zattır olayların perde arkası da önemli bence önce bisiklet alın sonra etrafınızda ufak çaplı turlar yaparsınız zaten herşey kendiliğinden olur acele etmeye gerek yok

Arkadaşlar Denizli'de Dağ Bisikleti ile uğraşan arkadaşlar varsa hafta sonları veya boş zamanlarımızda parkur yapmak düzenlemek istiyorum Gönüllü olarak katılmak isteyen varsa bana Cagricelik1989@gmail.com dan ulassınlar .. İlk olarak çamlık daki seyir tepesi arka yola çıkan iniş patikasına birşeyler yapmak .. Birlikten Kuvvet Doğar arkadaşlar Varsa katılmak isteyen Arkadaşlar bana lütfen Ulaşsın .. Ben Specialized demo 8 Downhill bisikleti kullanan birisiyim .. Amacım Sesimi ve çabamı Gösterip denizliye bir iniş parkuru Kurdurmak

Geri