Scudo Sports

Denizli

sayin hussar superman huseyin abi plani mukemmel bisekilde anlatmissin simdiden heycanlaniyorum diyipte bazi arkadaslargibi sabah yorgunluktan uyuya kalmak istemiyorum:p :p o yuzden cok heycanliyim ismail abi sizi ektigim icin uzgunum ama insallah pazar gunu ekmeyecem cok sey kacirdigimin farkindayim aramiza yeni katilan arkadaslarlada tanismak insallah pazar sabahina kaldi ama abilerim Allah rizasi icin horoz kardaslerim daha otmedenmi buluscaz bu biraz... bu arada pamukkale icine girebilmek icin nebilim ordaki gorevliyle ingilizce falan konusmamiz lazimki belki bi ihtimal buda bizi iceri alirlar yoksa orayi turkce konusup bisikletlerle girmek coook zor kulturmiraslarimizi koruyalim anlayisi ama sadece turstseniz bu kurallar islemiyo onlara hersey ok diolar(abilerim kardeslerim yaptigim anlatim bozuklugu ve imla hatalari icin ozur dilerim):D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Scudo
@mdemir782

sevgili can kardeşim ve aramıza yeni katılan arkadaşlarım sizlerle tanışmayı çok istiyorum inanın ama benim işlerimin yoğunluğu yüzünden sizi yolda bıraktığım oldu eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah sizlerle bir araya gelicem sizleri bek özledim vallaha :rolleyes:

Selam millet, hatice ben ve erçin çok kızdık size. Bizim ilk pazarımızda, bizim gibi üç acemiyi, hemde ikisinin altında bisiklet değil resmen eşekle dağa bayıra sürdünüz. 15 km rampa çıkardınız, şırıl şırıl dereler diye kandırıp keçilerin içine attınız. Şimdi birde utanmadan bizim olmadığımız pazar günü için havuzlu mavuzlu planlar yapıyorsunuz. Aşk olsun diyorum. :>
Neyse o işin şakası, geçen haftaki gezi çok güzeldi. Ümit neler kaçırdın haberin yok vallahi. Bizim ilk gezimizdi, denildiğine göre normale göre zor bir parkurmuş, ee tabi bizde zorlandık ama parkurdan soğumadık. Hatta hatice öyle bir hırs yaptıki, arkadaştan ödünç aldığımız bisikleti hala geri vermedi, hergün binelim diyor.
Eminim bu hafta daha da güzel olucak. Ama malesef biz katılamıyoruz, çünkü şehir dışındayız. Ama erçin denizlide kalıyor. Belki o gelir.
Size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Ama eğer bu parkuru bizim olduğumuz bir hafta sonu tekrarlamazsanız vallihi hatice de ben de küseriz ona göre.
Hem biraz havuz görelim,geçen haftaki amele yanıklarını örtelim dimi canım... :)

• Beğen
Tepkiler: sniper ve nikanam
@Ender

abi ılk için sizi zorladık ama şansınıza boyle çıktı:)
hafta sonu havuzlu eğlencemize katılamıyonuz demek:eek: :eek:
harika bir gezi olacak,tatil havasında:D :D
diğer gezilerimize katılımınızı beklıyoruz

@nikanam

evet banladık ... hatta bende senin adına dedimki mustafa affettirir kendini... pazar sabahı hele o bitmek tükenmek bilmeyen boçalarıyla çayı demler bizi yolda karşılar filan dedim... yüzümü kara çıkarmassın dimi :):):)

Selamlar. Bak Hüseyin ballandıra ballandıra anlatma tamam mı. Ben de bu cumartesi sabahı Denizli'deyim :cool: Bensiz Laodicea olurmuymuş. Bizim Klup bu hafta Denizli gezisini iptal etti. Ama ben kafaya koydum bir kere; gelicem. Umarım size katılabilirim. Gelemezsem Celal Hoca'ya ve kazı ekibine çoooook selamlar. Hepinizi Alanya Kalesindeki kazılara bekliyoruz. Yüzmek için de havuza kadar yorulmuyosunuz. Kazı sahile 5m sadece :D

çok heycanlıyım arkadaşlar. bakalım pazar günü ne acemiliklerle sizleri güldürücem. herkesle tanıştığıma çok menun oldum. böyle bi grupla altımızda da bisiklet oldumu(henüz yok:) )kimse tutamaz bizi. herkese bana verdiği gazdan ötürü çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sniper
@ezgi's

arkadaşlar arkadaşımız ezgiye pazar günü için bisiklet temin edebilirmiyiz acaba??

arkadaşlar... laodikya ve pamukkale ye bisikletli giriş için izizn almaya çalışıyom alcam gibi....:) alınca yazarım yine :):):)

@pythia

gel gel san bisiklet buluruz burdan... sensiz olmaz tabi... antalya denizlide olcak galiba bu hafta :):):):)

arkadaşlar... pazargünü... laodikya antik kent kazı ekibini ziyaret olayını ayarladım... bizi bekliyorlar... daha önce kazıya katılmamış arkadaşlar şimdiden heycansınlar süper bi duygu.. nerden mi biliyom ben katıldım da :) ve pamukkaleye giriş icinde izinimizi az önce aldık... pamukkaleye bisikletlerimizle giebilcez....:) aliyle konuştum havuz olayını ali bize güzel bi yer ayarlıcak :) zor olanları hallettik havuzu halledemessek baya bi gülerim gari:)

sağolasın abi,ellerin ayakların dert görmesin.:)
birde brunch ayarlarsan hepimizi memnun edersin :D :D :D :D :D
kazı işi hiç yapmamıştım.kazıdan birseyler bulursam kaçırırım,satarım
pamukkaleye girerken güvenliğe;"pamukkaleye akan suyun başında bizim süleyman abi var" mı diyeceğiz.:D :D
travertenlerde bisiklete binilecek mi?en önemlisi!!!!

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
@scofoid26

branch olayını bi ayarlamaya çalışayım (ama %90 ayarlayamıcam gibi ) .... güvenlik bizi kapıda karşılıcak kültür müdüründen izin aldım.... tanıdık var demicez... o tanıdık süleyman değil mustafa abi :)):):):) travertenlerde pedal çevirmek günahmış diyolar ... onun için yürücez orda...:) güzel bi pazar bizi bekliyo......

Hakikaten çok harika bir organizasyon ama ben 2.öğretim okuyan adamım gece 2 den önce yatmaz sabah 10 dan önce kalkmam(yaklaşık olarak 3 senedir bu böyle) sabahın 6 sında nasıl kalkacağımı kara kara düşünüyorum.bu sabah alışkanlık olsun diye alarmı 8 e kurdum ama o haybeye çalmış kalktığımda saat tam olarak 11:48 i gösteriyordu.. :)

Arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler. Dünyada 29, Türkiye'de ise sadece 2 tane bulunan, hem kültürel hem de doğal dünya miras listesine girmeyi başarabilmiş mekanlardan olan Hierapolis gibi bir yeri gezmek, üstüne üslük o kentte yaşamak onur verici. Tadını çıkarın bence. Bedenlerinize kuvvet!

arkadaşlar yarın saat 07:00 da ücgen pekdemirin önünde toplanıyoz.. ne kadar erken o kadar iyi :) yine en önce ben gelicem kırmızı halılarla karşılıcam hepinizi...:):):)

slm arkadaşlar,yarın herkes yanında sabah kahvaltılık birşeyler alsın,güzel bir yerde kahvaltımızı yapalım.
sonrasında gezeceğimiz yerlere uğradıktan sonra kendimizi bir otele atalım,öğle yemeğini otelde hallederiz(havuz ve yemek yaklaşık 15-20 ytl arasında olur):cool: :cool:
sıcak geçtıkten sonra denizli'ye pedallamaya geçeriz,tekrar acıkacak olursak yol kenarlarında saç böreği yiyebiliriz:) :)
herkes sabah buluşma saatine riayet etmeye çalışsın

@scofoid26

arkadaslar yıne aranıza katılamıyorum sehır dısında oldugum ıcın ama sızınle olmus kadar olucak gıbıyım benım ıcınde pedallayın olurmu

slm arkadaşlar,terlik almayı unutmayın!!!!!
havluya gerek yok ,otelde bulunuyo

Geri