Tekrar herkesi selamların en güzeli ile selamlıyorum. İsmim Hacı Bekir (şimdilik sıfatım değil) "Hoşgeldin"lerin cümlesine Hoşbulduk diyorum. Bu arada Nur kardeşime gelmiş geçmiş olsun. Forumu takipteyim lakin geriden geliyorum inşallah yetişirim
slm ümit'cim.haberleşebilseydik ıyı olurdu.buldan'da gittiğin yayla muhtemelen "buldan yaylası" ve gölde "süleymanlı gölü".çok güzel bir yere gitmişsin.
süleymanlı gölü'nün çevresini bir turladıktan sonra gölün yanında muhtarın yeri var,orda da karnını doyurdumu değmeyin keyfe......
pedal günlüğü...
bugün 19:00 da camlıkta toplandık... yeni bi arkadaşla daha tanışdık.. Ender aramıza hoşgeldin... pazar gününün planını yaptık... bi aksilik olmazsa pazar sabahı saat 8 :00 da camlığın giriş kapısında (camlık dolmuş durağının orda) toplanıp camlığın icinden tavas a gidip gelicez... ağacların icinden tırmanışımız olucak ve sonrada yeşilliklerin ve suların arasından tavas ovasına inicez... ama böle konuştuk resimleri görünce az bile anlattığımı göreceksiniz artık resimler ve gezinin gercek anlatımını pazartesi hep beraber burdan görürüz... denizli li arkadaşlar hepinizi bekliyoz... kaytarmak yok...
valla gezi çok güzel olacak, parkur denizli de bisiklet sürmeyi sevdiğim sayılı parkurlardan biri, gerek antrenman için olsun ister turistik gezi herkese hitap edebilecek tarzda bir yol. dik yamaçlar manzaralar yayla akarsu çayır toz toprak hayvan börtü böcek herşey var.... işim dolayısıyla gelemicem... iyi eğlenceler arkdaşlar..
arkadaşlar pazar günü gezimiz belli oldu dedik ama kimselerde bir heyecan patlaması göremedik neden ola acep şahsen ben en çok isteğim yollardan biri hep görmeyi istedim ve bu hafta bir aksilik çıkmazsa bedallayacaz günler geçmek bilmiyo geliversin şu pazar günü
Merhaba
Benim yokluğumda parkuru belirlemişsiniz bakıyorum.ama arkadaşlar benim performansımı biliyorsunuz bu parkuru seçerken beni dikkate aldınız mı?çünkü oraları yürüyerek gittiğim zamanlardan biliyorum çok zorlu bir parkur hele benim gibi bisikletle bile yeni tanışan biri için.size ayak uydurabilirmiyim bilmiyorum.
yinede sizler için çok güzel bir parkur olacaktır.
slm abla,biz burayı bayanları düsünerek ayarladık.binmek önemli değil,yürüyebiliriz de.önemli olan bu yola baş koymak sabahın erken saatınde yaklaşık 4 km lık yokuşu geçtıkten sonra,yolumuz yeşillik,şırıl şırıl derelerin aktığı bir yoldan devam edeceğiz,evde hazırladıklarımızı yedıkten sonra yıne şırıl şırıııııl akan derelerın kenarından pedallamak o kadar zevklı olacak ki ,bence kaçırma derım.nur baştan hazır,manevi desteğim herzaman seninle
Selam arkadaşlar,
Önce nerden çıktım onu söyliyim, dün akşam çamlıkta gezinirken birkaç arkadaşla tanıştık. Pazar günü için plan yapılırken bende vardım. İşle ilgili bir aksilikten dolayı hafta sonu çalışıyorum ama bir aksilik olmazsa bende eşimle birlikte katılıcam. Ümit heycan patlaması yok diyorsun ama ben heycandan patlıyorum
İnan tandemin ön göbek değişti, frenler yeni baştan gözden geçti, cantlar akord oldu, maşam bile, yeni daha kaliteli, yeni bir maşa ile değişti.
Yarında son eksiğimiz 2 adet hafif matımızı alıyoruz. Biz hazırız.
slm arkadaşlar ,yarın sabah karahayıt,güney,çal,kaklık ve denizli yolunu gidicem.:rolleyes:
tarihi ve doğa güzellikleri olan bir yol.sabah 6:30 da cıkıyorum.asgari 150 km olarak hesaplıyorum,inşallah bir aksilik çıkmaz ve tamamlarım..