Scudo Sports

Denizli

Scudo
Merak etmeyin moderatör arkadaşlarla görüşüp olayı çözdük, bu tarz mesajlara hiç karşılık vermeyin yeter ;)

Merhaba arkadaşlar !

Bu hafta sonu geçen haftaki gezi sırasında kararlaştırdığımız gibi BABADAĞ'a pedallıyoruz...

Program şu şekilde:

28 Haziran Pazar 08.00 da Çınar'da belediye önünde buluşuyoruz !

Yanınızda yiyecek getirmeyi unutmayın !

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardan sonra tekrar bisiklet almaya karar verdim ve aldım. Bu forum'da da görüyorum ki Denizli'de müthiş bir potansiyel var. Her ne kadar Avrupa'da ki gibi bisiklet yollarımız olmasa da, gidebileceğimiz dağlarımız, çeşitli coğrafik zenginliklerimiz var.
Açıkcası henüz bu forumu detaylı olarak inceleme fırsatım olmadı. Konuyu yanlış yerde açtıysam kusuruma bakmayın. Öğrendim ki Babadağ'a bir gezi organize edilmiş. Bu geziye katılmayı çok isterim. Fakat kondüsyon olarak buna hazırmıyım bundan emin değilim. Daha küçük çaplı geziler de düzenleniyor mu (kısa mesafeler)? Bunlardan nasıl haberdar olabilirim?

Herkese iyi sürüşler...
Saygılarımla

@Gürçay Kıvanç AKYILDIZ

Hafta içi küçük çaplı birkaç saatlik hafif gezilerde yaptığımız oluyor.

(link) linkinden grubumuz ve aktivetelerimiz hakkında daha fazla bilgi edinebilir, bunun yanında aktif üyelerle gün içinde iletişim halinde olarak küçük gezi-turlardan da haberdar olabilirsiniz.

Babadağ turumuz orta zorlukta bir tur. Başlangıç için uygun olmayabilir. Zorlayan uzun rampalar var çünkü. Ama arkadaşların da söylediği gibi, görece daha kısa sürüşlerimiz oluyor. Bunun için iletişim halinde olabiliriz.

benimle sonceng@hotmail.com üzerinden MSN iletişimine geçebilirsiniz.

Katılacak olanların gözü korkmasın biz kimseyi arkada bırakmayız yorulursanız hep beraber dinleniriz. Babadağ'a bisikletle gitmek gerçekten zevkli olur diye düşünüyorum herkesi bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Kampüsten aşağı inen 3 canavar gördüm bugün, hızla geçtiler, karagönlü,üresin ve menemen miydi acaba onlar?

• Beğen
Gençler bu haftaiçi ifadenizi özel alacağım merak etmeyin ;) Demek kampüsten son sürat inersiniz ha ? Bi de mazgallara girersiniz ha ?

• Beğen
Yeni üye adımla ilk yazıyorum:) Bu mazgallar bana karşı nereye gitsem hep ön teker giriyor ama ucuz atlattım yine. Ah kaza geçirmesem daha ne süratler yapardık p.kaleye giderken:)

• Beğen
Geri