Scudo Sports

Denizli

Scudo
Merhaba arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz. Bir bir süredir Ali (Aktaş) ve diğer bazı arkadaşlarla birlikte biniyoruz. Eminim siz de katılırsanız çok güzel olacak.

"Neden herkes birlikte binmiyor" ve "Denizli merkezinde bir etkinlik düzenleyelim" gibi konular uzun zamandır bizim de üzerinde fikir yürüttüğümüz konular.

İlk konu hakkında şunu söyleyeyim; her ne kadar bisiklet binme olayı bisiklete binip üzerinde pedal çevirmek temelinde de olsa herkesin bu olaya bakışı bir değil. Yani olaydan herkes aynı beklentiye sahip olmayabiliyor. Doğal olarak beklentileri ortak olanlar da farklı gruplar halinde biniyor. Zaman içinde gördük ki, bu en doğrusu.

İkinci konu çok güzel bir fikri içeriyor. Biz de önceden organize olup afişler bastırıp her yere asarak bir duyuru yapsak ve bir Pazar günü genç yaşlı herkesi şehir içi bir turda bir araya getirsek demiştik. Sonra birkaç deneyim, bu işin tahmin edilenden çok daha zor olduğunu gösterdi bize. Böyle bir şey için uzun bir süre ilgili bölgedeki kent içi trafiğin durdurulması, güzergaha çıkan tüm cadde ve sokakların kapatılıp trafik polisleri yerleştirilmesi, önde ve arkada eskortların olması gerekiyor. Böyle bir şey italep ettiğinizde çok ama çok kısa bir güzergah veriyorlar ve çok kısa bir sürede bitirmenizi istiyorlar. Sonuç hayal kırıklığı oluyor. Tabii kent içi olmayan bir turda böyle zorluklar yok.

Ama tabii ki yapılabilecek çok şey var. Yıllar içinde gördük ki, Denizli dağ bisikleti parkurları açısından Türkiye'nin en zengin yerlerinden biri. Kullanmış olduğumuz 10-15 parkurumuz var. Bu arttırılabilir de. Üniversite öğrencisi arkadaşlarımız arasında geniş bir ilgi uyandırılabilir. İlgi duyan herkesin bilgilendirilmesi, bisiklet, aksesuar ve giyim alınması konusunda yardımcı olunması, performansa göre parkurlar seçilip turlar düzenlenmesi gibi.

Bu günlerde bir araya gelelim, tanışalım derim.

@mengutay

Çok doğru söylediniz size hak vedim. Şehir içinde tur düzenlemek zor oluyor. Bazı donanım eksiklerimi tamaladıktan sonra daha rahat bisiklete bineceğim. Özellikle gözümün rahatsızlığı öğlen binmemi engelliyor. Bunun için harçlıklaımı biriktirip güneş gözlüğü almayı planlıyorum. Böylelikle güneşli zamanlarda da pedal çevirebileceğim. Yakın zamanda tanışmak dileğiyle...

Bu konuda bende katılıyorum.Denizli mtb için cok elverişli bir yer

Arkadaşlar arada bir tur düzenlediğinizde bizim de haberimiz olsun bizde gelelim.
:) :D :p :cool:

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
mtb kardeşim.ben yeni üyeyim.bu yüzden meaj atamıyorum.ama merak ettinizi söyleyeyim 21 yaşındayım.bisikletim sedona borla olacak satılmazsa.bu arada Ali AKTAŞ akrabam olur.saygılar.

Denizli'de Bisiklet Gezisi !

Tarih: 14 Haziran Pazar günü !

Saat: 08.00' da tahmini bitiş saati 15.00

Buluşma Yeri: Çamlık girişi.

Gezi güzergahı: PAMUKKALE GEZİSİ

Ayrıntı:Çamlık-üçgen-sevindik-korucuk-pamukkale-Develi köyü- aşağışamlı-yukarışamlı-üzerlik-kumkısık-denizli merkez. 60 km

YOL HARİTAMIZ:

Not: Pembe çizgili yol katılımcıların performansına göre alternatif bir yol olarak çizilmiştir.

Geri