Scudo Sports

Denizli Bisikletliler Derneği

Scudo
18-09-2010 tarihli gezimiz:

Sarayköy Sığma-Ada-..-Akköy-Karahayıt-Pamukkale-Denizli

Yollarda bir aksilik olmadığı müddetçe mola verilmeyecek.
Mola noktaları aşağıda belirtilmiştir.

Hareket noktası : Dernek Binası
Hareket saati : 08:00

Turda Kopma Olması Halinde:
Ekibin toplanması : Kumkısık rampası sonrası shell petrol
Ekibin toplanması : Sığma kavşağı

1. Mola : Sığma kasabası (çay molası+kahvaltı; 15-20 dk)
2. Mola : Akköy ( 10 dk )
3. Mola : Korucuk (10 dk )

( Ortam ve genel isteğe bağlı olarak Karahayıt ve Pamukkale de gezilebilir)

Sarayköy Sığma-Ada-..-Akköy-Karahayıt-Pamukkale-Denizli turumuz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.. toplamda 96 km..

• Beğen
Tepkiler: HAKAN ATMACA
(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

Turumuzdan bir kaç resim

(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

2. Güzelçamlı Bisiklet festivali başarılı bir şekilde tamamlanmıştır..Tüm katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim..Ayağınıza sağlık..

Arkadaşlar GPA turuna katılamayacaklar için Denizlimizde 3 günlük kamplı bir tur düzenlemek istiyorum..
Katılabilecek arkadaşlar lütfen fikir ve önerilerini benimle paylaşsın..

Trafik Canavarı yine yoldaydı:mad:

25-09-2010 Tarihinde saat 17:00 /17:30 civarında Derneğimiz kurucu üyelerinden Hakan Eryiğit arkadaşımız bisikleti ile Adalet parkı önünde (anayol) sürüşünü yaparken opet yanında tali yoldan bisikletli arkadaşımızı görmesine rağmen küçümseyerek ve umursamadan çıkan bayan sürücülü taşıt arkadaşımıza çarpmıştır..
Kazayı alnında ve burnundaki birkaç dikiş ile atlatan arkadaşımızın sağlık durumu iyidir.
Ancak bu kaza sonunda sakatlık hatta ölüm dahi olabilirdi.(Allah korusun)

Arkadaşımız herzamanki gibi iyi niyetli olmasından dolayı davacı olmamıştır.

Ama bu tür bilinçsiz, dikkatsiz ve bizleri(bisikletlileri) tarfikde kabul etmeyen cahillere kendimizi kanıtlayıp trafikde var olduğumuzu, bu yollarda onlar kadar hakkımız olduğunu mutlaka kabul ettireceğiz.

Arkadaşımıza buradan tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum..

@HAKAN ATMACA

Hakan Abi Öncelikle Merhaha

3 Günlük Kamp İçin Aklımda Bir Kaç Yer Var

Çivril Işıklı Gölü
Yatağan Kefe Yaylası
Fethiye Katrancı Mesire Alanı

Aklıma Gelen Bunlar Şimdilk

@BURAK SOLAK

Burakcığım 3 günlük tur için güzergah ve km şeklinde çalışma yaparsan daha sağlıklı olur..
ÖRNEK:
1. gün .Denizli +................... =.....km..Konaklama alanı (...).
2. gün ................................=.....km..Konaklama alanı (...).
3. gün .....................+Denizli =.....km..Dönüş

1.Tur Çivril Işıklı Gölü

Denizli Merkezden Toplam 120 Km'lik(Sadece Gidiş) Bir Yol.Orta Düzeyde Bir Tur Yolu.Yol Tamamen Asfalt.En Zorlu Yer Yokuşbaşı Köyünden Sonra 5 Km'lik Zıpır Rampası Gelecek.Bu Rampa %12 lik Eğime Mevcut.Işıklı Gölü Çevresinde Kamp Yapma Mevcuttur.Işıklı Haklının Yanımızda Olacagından Şüphem Yok

2.Tur Yatağan Kefe Yaylası

Kefe Yaylasına Serinhisar Üzerinden Gidilirse Toplam 75 Km(Sadece Gidiş).En Zorlu Rampa Cankurtaran Rampası Olacaktır.İkinci Yol İse Kocabaş Kasabasının İçinden Gecilerek Kefe Yaylasına Ulaşabiliriz.Buradan Gidersek Toplam 68 Km(Sadece Gidiş).Ve Bu Güzergahta da Zorlu Rampa Var.Kamp için Uygun Yer Ama Geceleri Soğuk.

3.Tur Fethiye Katrancı Mesire Yeri

Denizli - Antalya Karayolu Üzerinden Söğüt ilçesinden Fethiye Yoluna Gecilecek ve Fethiye'ye Ulaşılacaktır.Yaklasık Toplam 230 Km (Sadece Gidiş)Fethiye'den Sonra Zorlayıcı Rampalar Vardır.Katrancı Mesire Yeri Bölgede Kamp İçin En İdeal Yerdir.

Kamp İçin Benim Tahmin Yerlerim Bunlar Ya Sizinkiler ?

• Beğen
Hakan Abi ayrıca Muğla'nın Marmaris İlçesinde Boncuk Camping'deOlabilir.Yolun tamamı asfalt.Toplam 180 Km(Sadece Gidiş Ula Yolundan Gidilirse)Marmaris'teki En İyi Kamp Alanıdır.

Sayın Dernek Üyelerimiz;
Dernek kimlik kartı İle Vodafone Bayilerine giderek "Kamu Hattı ve Tarifeleri"nden faydalanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BURAK SOLAK
@HAKAN ATMACA

(link)
(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

10-10-2010 çivril turu:

(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

Umarım çok keyifli bir gezi olmuştur.
Ben Denizli'ye yeni tayin olduğum için, hevesimi önümüzdeki sezona saklıyordum ama şimdi benim memlekete gittiğinizi görünce çok geç kaldığımı anladım ve pişman oldum.
Sayenizde memleketi de, okulumu da yeniden görmüş oldum teşekkürler..

• Beğen
@Yüksel Çiftçi

Kasım ayında tekrar bir turumuz olacak inşallah..Bekleriz ..

Geri