Scudo Sports

Denizli Bisikletliler Derneği

Scudo
Benim benildiğim eski bisiklet forumda gurupların yapacağı turlar ve buna benzer konular konuşulurdu ama şimdi bakıyorumda forumun hedefinden uzak bi muhabbet içindesiniz ben kötü yazıyorum sen çirkin yazıyorsun sonuç olarak doğru veya yanlış yazan arkadaşın nedemek istediğini anlıyorsan bence bi sorun yok demektir.

@umittosun
Tamam Ümit abi, çirkin yazalım alfabemize yabancı harfler katalım, nede olsa anlaşılıyor değilmi, biz bisiklete binelim nede olsa burası bisiklet forumu, Türkçe miz varsın bozulsun, bisiklet binmenin yanında ne ki...

• Beğen
Tepkiler: naz34
Bu benim fikm böyle buna ister katılın ister katılmayın ..

arkadaşlar yarınki tu hakkında bi değişiklik varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Üresin
@umittosun

Ben şahsen fikrine katılıyorum ümit abi bunu herkez anlıyo bi anlamakta zorluk ceken arkadaşlarım benim dediklerimi anlamamakta ısrar edince onlar kendi şivelerinde ben kendi şivemle konuşurum...Bunda bi sıkıntı yok sıkıntısı olan kendisine kalmış bişey burda benim yazışma sitlime karışan adam yani burası bisiklet forum bisikletle ilgili konuşuluyo gelsinde bide yolda görelim kimin sağlam pedalı daha iyi konuşuyo:boese157: : :D :cool:

Arkadaşlar.....................
Gereksiz yere tartışmanın anlamı yok.
Burası "bisikletforum".. Türkçe dersi verilen bir okul değil..Mutlaka ki bazı şeylere dikkat edilmesi ve Türkçemizin korunması gerekir. Ama bu seviyede müdahale etmeye ve tartışmaya gerek yok.

Okuma ve yazmaya dikkat etmemiş birisi; bisiklet sevdalısı olamaz mı? Bisiklete binemez mi? Bu sayfalarda bisiklet konusunda yazışamaz mı?
Lütfen...Bazı şeyleri abartmayalım.

Tartışmamız gereken şeyler farklı..
-Neden bisikletliler trafikte sıkıntı çekiyor?
-Bu sıkıntılardan kurtulmak için neler yapabiliriz?
-Bisikletlerimizin bakımını nasıl yapmamız gerekiyor?
-Bisikletlerimizde hangi ekipmanlara dikkat ememiz ve kullanmamız gerekiyor?

Buyurun sizlere tartışacak konular.............

Unutmayın ki sizler DENİZLİ de bisiklet binen ve DENİZLİ yi temsil eden arkadaşlarsınız..Neyi paylaşamıyorsunuz?
Hangi ilde birbiri ile uğraşan bisiklet sever var. Birbirinize destek olmak, bütünleşmek yerine neden birbirinizle atışıyorsunuz? Sıkıntınız ne?.

Varsa sıkıntınız gelirsiniz anlatırsınız mutlaka bir çözüm buluruz.

Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Üresin
13 bisiklet severin katılımı ile 85 km lik Denizli- Sarayköy-Karahayıt-Pamukkale-Denizli turumuz, ekip ruhu ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.
Katılımcıların yüreğine ve pedallarına sağlık.:in:

07.02.2010 tarihli gezimizden bir kaç resim

(link) (link) (link)
(link) (link) (link)
(link) (link) (link)

Hareket halindeki resimlerde sorun çıktığı için yükleyemedik. İnşallah bir dahaki sefere doğa ile birlikte olan forotğraflarımızıda sizlere sunacağız.

Helal olsun abi sizlere bravo şu zaman da büyük bir fedakarlık.öCE SİZİN SONRA DA forum sayesin de bir çok genç güzel işlerle meşgul olacak.Kutlarım.Başarılar.

@hakan eryiğit

Hakanım geçmiş olsun ..Sana acil şifalar diliyoruz.
En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eryiğit
Denizli Bisikletliler Derneği'nin kuruluş haberini sevinçle okudum arkadaşlar.
Yanlış hatırlamıyorsam ülkemizdeki dernek sayısı sizinle birlikte 5 oldu, bir dernek de Ankara'da yeniden yapılanma aşamasında.
Dernekler olarak koyduğumuz hedefler aynı zamanda bütün ülkemiz için de ulaşmak istediğimiz hedefler. Bu bağlamda sizinle ve diğer bisiklet dernekleriyle işbirliği yapmanın çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu amaçla bir dernekler üstbirliği oluşturulması çok önemlidir.
Derneğiniz hayırlı olsun.
Muğla Bisiklet Derneği adına
Adnan Çangır.

büyük olasılıkla önümüzdeki turda olamıcam ...

@purplesky

çok güzel yazmışsınız :) bunu üzerine bir şey söylenmez..
hep destek tam destek..

dernekler dayanışması için el ele :in:

@umittosun

Ümit kardeş önümüzdeki turu cumartesi olarak ayarladık.Gelebilirsen seviniriz
Sağlıcakla kalın :in:

Ümit abi herzaman yanımızda görmek isterizzz :D sizi ::D

@umittosun

OoOo Süpermiş ümit Abi :D benn en son :eek: :eek: 95:eek: :eek: bulmuştum:Skull-175 pamukkale yeni acılan yoldan sallanırken :D:D ama çok keyifli bi sürüştü :D:in: :in:

Geri