Selamlar Platform üyeleri !
Alanya yarışından geldik.Denizli Bisiklet Platformu olarak gittiğimiz bu 2. yarışta eksiklikler kendini daha iyi gösterdi sanıyorum.Aksilikler üzerine aksilikler " bu kadar da olamaz ! " dedirtecek cinstendi doğrusu.Yarış deneyimlerim içersinde beni en zorda bırakan yarıştı.İlk turun ortasında lastiğimin patlamasının ardından 50 m bile gidemeden 2. kez patlaması ve destek noktasına kadar 4 km kadar yürümek zorunda kalmam ve destek noktasına vardığımda da bir türlü çıkmayan dış lastik yüzünden en az 10 dk kaybetmem tam bir faciaydı O kadar aksilik çıktı ki ilâhi bir engel olduğunu düşünmemek mümkün değil.Şer görünende de VARDIR BİR HAYIR...
denizliyi bisiklet konusunda çok güzel yerlere getirdiniz emeği geçen herkese teşekkürler.peki neden şehir içinde turlar düzenlemiyorsunuz daha çekici hale gelmez mi bilenler bilir durumum gereği sizlere eşlik edemiyorum emeğiniz için teşekkürler inşallah en kısa zamanda tanışırız.görüşmek üzere iyi pedallamalar.
slm bn bu foruma yeni üyeyim. denizli de oturuyorum. bisikletimin parcalarını degistirmek iatiyorum ama denizli de acera deore satan bir yer yok sanırım. online magazalardan spariş etsim uymazlıgından korkuyorum. ne yapabilirim?
cevaplarınız icin tesekkürler
Denizli şehir merkezi sanki özellikle içinde bisiklet sürülemesin diye tasarlandığından, tur dönüşlerinde eve ulaşırken bir an önce şehir içi yolunun bitmesini istiyoruz. Ama şehir merkezine yakın Çamlık-Çeşmeler turları da hiç fena olmuyor. Bekleriz.
Sanırım en mantıklı çözüm İzmir'deki bisiklet mağazalarıyla iletişime geçip durumu anlatmak, sonra da eğer uygunsa ya gidip almak, ya da kargoyla gönderilmesini istemek.
Böyle bir oluşumdan ben de gayet memnunum; ve Denizlili oluşumdan bi kez daha gurur duydum. Denizli gerçekten doğal yapısıyla dağ bisikletine uygun bir yer...
Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bu arada denizliden bisikletşinas arkadaşlarla da tanışmak isterim.. Yeni bisiklet almak için yardımlarınıza ihtiyacım olacak..
Merhaba. Bİsiklet konusunda size yardımcı olmak isterim. Eğer kafanızda belli bir fiyat varsa bana özel mesajdan bildirin ben size uygun modelleri soylyim.
Merhaba arkadaşlar,yeni bir bisiklet aşkıyla yanıp tutuşurken bu siteyle karşılaştım.Yoğun ilgi hoşuma gitti,Denizli'den bu kadar katılımcı olduğunu düşünmüyordum.
Bu yaşıma kadar(16 bitiyor...)birçok bisiklet eskittim.En sonunda karar verdim adam gibi bir bisiklet alacağım.Biraz birikmişim olunca da karar vermek kolaylaştı.
Aranıza katılmak istiyorum fakat,hep büyük yaş grubu var galiba.Benim için pek sorun teşkil etmez ama...Sitede birçok kişi bu işle profesyonelce ilgileniyormuş gibi yani https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=23118&highlight=Denizli linkte baktım herkes kask takıyor,gözlükleri hatta bisiklet elbiseleri bile var...Ben de en kısa zamanda bu seviyeye ulaşmak istiyorum fakat,yardımınıza ihtiyacım var.Nereden en uygun şekilde bu malzemeleri temin edebilirim?Nasıl bir bisiklet almalıyım gibi...