Scudo Sports

Denizli Bisiklet Platformu

Bu arada İzmir'den kalkıp buralara kadar gelen İzmir Bisiklet Derneği üyelerine bizimle beraber pedalladıkları için ve özellikle İzmir'de komşum olan Mehtap hanıma da teşekkür ederim:),

akrobasi hareketleri de gerçekten çok güzel ve etkileyici idi. Çalışmalara başladım. Seneye bende yapacağım:):):)

Scudo
Pazar gezisine Mikail abiden baska katilmak isteyen yok galiba.

16.09.07 Pazar gunu yani yarın sabah 9'da camlik kapısında olurum.Gelmek isteyen veya gelemeyecek olanlar 0554 224 69 47 numaradan bana ulaşabilirler.En geç 8.45'e kadar bilgilenirsem ona gore kapıda beklerim.

Sabah ki gezi öğleden sonra 15.30'a kaydırılmıştır.Çamlık çeşmelere doğru çıkılacaktır.Gelmek isteyenlerin dikkatine ! ;)
Ali abinin ya da benim cep tel.den irtibata geçebilir.

Herkese merhaba. Aslında bende gelmek isterim ama izmirde geçirdiğim son 1 aylık süre boyunca bisiklete pek binemedim. Eğer senin gibi performanslı arkadaşlar çıkıcaksa sadece ben gelmiyim.

Mali ile çok güzel bi gezi yaptık sanırım zirve demeliyim çamlık içinden 50 dk gibi bi sürede çıktık. Bayadır böyle zorlanmamıştım iyi oldu... Artık Alanya yarışına hazırız :D

@agencalp

Bisikletin bakımını yaptırmışsın Alper, şimdi daha da güzel olmuştur sanırım.

@gezgin35

Bakım değilde vitesi tamir ettiler. Meğersem kablo bağlantısı yerinden çıkmış.

@dnzl mali

Benimde bomba gibi olmam lazım. Sürekli verilen aralar yüzünden doğru dürüst bir performans artışı gerçekleştiremedim

• Beğen
Tepkiler: cado ve Ali AKTAŞ
Kış geliyorrrrr. arkadaşlar kış geliyor. Kışın çamurda bisiklet binmeyelim asfaltta binelim diyorum. bunun içinde topluca yol lastiklerine geçsek mi acaba ? Asfalt yolda hızımız artar, gücümüzü ekeonomik kullanmış oluruz.
Uzağa gitmeye gerek yok. Nasip bisikletten baktım yol lastiklerine kaymak gibi maşallah. oldukça da güzel lastikler. 10 ytl teki tek fiyat diyor.

Çamur bizi bozmaz be Ali..........
İşin zevki orda....

Ama madem o fiyata güzel yol lastiği var alalım bencede.. Ama 2 sonra eriyip gitmesin lastikler.

• Beğen
Tepkiler: cado
arkadaşlar ben garajın ordala bulununa bisikletcilerden 6 ytl ye aldım yol lastıgını bır bakın ıstersenız ..

Ali ve Ümit abi şu lastiklerin fotolarını bir koyabilirmisiniz.............
Bizde bi görelim bakalım. Aslında hiç dişsiz yol lastikleri var onlar çok şık ama burda bulamayız herhalde. Bulsakta pahalıdır.

@bisiklet tamircisi

hüseyin, hoşgeldin foruma.

arkadaşlar, toplantıyı yarın yapalım mı?
msn'den görüşerek bir yer ve zaman belirleyelim.

bu arada, arkadaşlar bu lastik geyiği nereden çıktı.
bunu toplantıda konuşalım isterseniz.

herkese sevgiler, saygılar :)

Denizli Bisiklet Platformu toplantısı,
20 Eylül perşembe, saat 21.00'de yapılacaktır.

not:katılmak isteyenler 0 532 402 65 75 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Nihayet tanışma olayını gerçekleştirdik. Devrim ve ben çok memnun olduk. Özellikle Cahide ve İsmail'e içtenlikleri ve konukseverlikleri için teşekkürler. Öğrencilik anıları müthişti, çok güldük. Özellikle Devrim'i uzun zamandır bu kadar gülerken görmemiştim.

Geri