Scudo Sports

Denizli Bisiklet Platformu

Arkadaşlar kusura bakmayın toplantıya katılamadım. Haftasonu için gezi planı falan varmı?

Scudo
23 Eylül 2007 Pazar günü programı:

Sabah saat 08.45'te Çamlık'ta buluşma.
Servergazi tarafında Değirmenönü piknik alanında ilk mola.
Servergazi türbesinden aşağıya, Yenişehir'e iniş.
Şirinköy'de at çiftliğini ziyaret.
Köy yollarından Karcı'ya gidiş.
Ornaz vadisi.

Hava ve performans durumuna göre güzergahta değişiklik yapılabilir.

Pazar günü havanın kapalı ve yağışlı olma ihtimaline karşı hazırlıklı
olunması rica olunur.

Detaylar mail grubundan üyelere postalanmıştır.
Her türlü konu ve soru, mail grubunda tartışılabilir.

Güzel geziydi. Katılan dostlara çok teşekkürler. Yağmur başladıktan sonra, tugay yolundan inerken dolu da yağmaya başladı. Tam da karşıdan patır patır geliyor. Gözlük falan da olmadığı için bir elimi gözüme siper edip koyverdim velespiti aşağı. Hız göstergesi yoktu allahtan, kadran sağ tarafı kırıp dışarı çıkardı mazallah :D Mazoşist bir zevk :D Yol bittiğinde de kırmızı ışık aniden yanınca frene asıldım ve arka teker ön tekeri geçme mücadelesinde ilk kez galebe çaldı. Bir şey olmadı ama :rolleyes:
Eve vardığımda ayaklarım ayakkabımın içindeki kapalı havuzda ahenkle dansediyor, çoful çuful sesler çıkarıyordu. İyi oldu yağmur :)

arkadaşlar merhaba. foruma yeni katıldım ve denizlide oturuyorum. dün yağmur başlamadan hemen önce ve yada çiselerkendi sanırım yenişehir yürüyüş yolundan müzik eşliğinde bisiklete binerken sizleri gördüm :D neyse lafı uzatmadan sorularımı yağdırayım;

platforma üye olmak için ne yapmalıyım?

okuduğum kadarıyla internet sitesi kurma hazırlıkları varmış? site ne durumda? bitirildimi yapım aşamasındamı?

Ben bu google grupları işini sevmedim. Çok karışık.

Ayrıca benim çarşambaları dersim 22:30 gibi bitiyor. herkes için uygunsa şu toplantıları perşembe veya cumaya alalım........

• Beğen
Tepkiler: cado ve mengutay
İsmail abiyle pamukkaleden geriye dönmek zorunda kaldığımız için gezinin geri kalan kısmına ortak olamadık ve olan bitenin yazılmasını merakla bekliyorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ ve cado
Hüseyin ve Esma da Pamukkale'de bizden ayrıldığı için Ali, Alper, Gökhan, Devrim ve ben devam ettik. Traverten bölgesinin girişinde konuşlanmış güvenlik görevlileri nuh ve peygamber konusunda beklenen yaklaşımlarını sergileyince bisikletleri bırakıp yaya olarak giriş yaptık. Pamukkale'nin iksirli suyuyla ayaklarımıza hidroterapi uyguladık. Dönüşte ilginç bir sürpriz oldu. Ali'nin ayakkabıları yoktu. Koyduğu yerin on metre ilerisinde buldu. Ama çoraplar kayıptı. Daha sonra akıldan yana özgür bir vatandaşımızın çorapları giyip ayakkabıları denediğini farkettik. Ali çoraplarına elveda dedi. Daha sonra geniş bir yay çizerek korucuk tarafına çıktık. İzlediğimiz rota bütük ölçüde off-road tabir edilen (artık türkçe tabir etsek şunları?) bir sürüş keyfi almamıza yolaçtı. Korucuk civarındaki çöp-şiş mekanında güzel ve lezzetli bir mola verdik :)

Devrim ve Gökhan'ın yakaladığı ölümsüz kareleri bekliyoruz hep beraber :)

Pazar günkü geziden aklımda kalanlar... özetle : bisiklet, sıcak, gözleme,pamukkale, güvenlik görevlisi, soda, kızılay, su kanalı,kola,ağaçlık,fotoğraf çöpşiş...

Merhaba,
Denizli Bisiklet Platformu 07.10.2007 tarihinde ilk yarışlarına katıldı.Denizli Bisiklet Platformunu temsilen yarışlara katılan,Ali AKTAŞ vede Mehmet Ali TÜRKDEMİR uluslararası yarışlarda hazırlıksız vede antremansız olmalarına rağmen zirveyi tamamlayarak hazırlıksız performansalarının çok üstünde başarı vede derece yaptılar.Buradan iki sporcumuzuda tebrik ediyorum.Denizli Bisiklet Platformunu temsil ettikleri içinde onlara çok teşekkür ediyorum.
Sporcularımıza destek olan teknik ekip vede tüm denizli bisiklet platformu üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum.
Alanya daki uluslararası yarışlarda da her ikisine başarılar diliyorum.

Arkadaşlar,DBPlatformunu buradan tebrik etmek istiyorum, gerçekten çok uyumlu, koordineli bir şekilde Babdağ yarışlarından alınlarının aklarıyla çıktılar...

"Formaların üzerine sponsor logolarını basıldı mı?..."

Startta kim duracak? Cahide... bu görev senin...."

"Zirveye kim çıkacak?... "

"Ben çıkarım, siz benim zirveye çıkarmam gereken malzemeleri tespit edin..."

"Ender, sen de feed-zone da bekle, millet oraya gelene kadar suyunu bitirir..."

"Hazırmısınız arkadaşlar, hadi biraz antrenman yapalım starttan önce..."

Evet...Bu tür konuşmalar ve soruların cevapları hafta sonu Denizlide gerçek bir platform ortaya çıktığını gösterdi bizlere...Muğla grubu olarak biz de Denizlili arkadaşlarımızla birlikte hareket ettik bu hafta sonu, sağolsunlar hiçbirşey esirgemediler bizden...Biz de bu hizmetlerden faydalandık doğrusu...
Arkadaşlar hafta sonu bizim için çok güzeldi, ama sizlerle....

Herşey için çok teşekkürler...

Ali, Mehmet Ali ve teknik ekibi kutluyorum. Güzel bir başlangıç oldu. Dahan neler olacak, durun :)

Bu arada Mehmet Ali; iletilerinde yazım ve imlâya özen göstermen dikkatimi çekiyor. "Sizin kuşakta var mıydı" dedirtiyor bana :) Bir de bu nedenle kutluyorum seni.

Geri