Scudo Sports

Deniz otobüslerine bisiklet yasağı!

Scudo
evet dostlar ben mustafa dostumu yalnız bırakmayacağım ....
faceden örgütleniyor millet ....pazar saat 10.00 yenikapı iskele
bi davul zurnacı bulmak lazım ...

:) :) :) :D :D :D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin bey bende mızıka var getirsem olurmu Bremen mızıkacıları gibi oluruz :) :D :) :D

@Zafer Ünlü

mızıkanın sesi çıkmaz zafer ........davul zurna çok etkilidir...

:) :) :) :) :) :) :)

bu tür toplantılarda basın açıklamalarında emniyetin iznine gerek yoktur kimsenin hakkına tecavüz edilmediği sürece istediğimiz yerde toplanır istediğimiz açıklamayı yapma hakkını yasalarımız bize veriyor pazar günü saat 10 da duyarlı herkesi duyarlı bir şekilde tepki göstermek için yeni kapıya bekliyor ve bende geliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Sercan KOCA

mantıklı bir açıklama
ama
ben yine de gerekli bilgilendirmeleri yaptım
sorun yok

program şöyle olsun derim
*saat 10. oo da toplanma
**geleceğini söyleyen ve de gelen basın mensupları ?? na açıklama
***idodan alacağımız istek ve dilekler belgelerini doldurma
****İDO yetkilileri ile görüşme

başka önerisi olan var mı

47 . cumhurbaşkanlığı bisiklet turu............... cumhurbaşkanımız...
evet derşan arkadaşın verdiği bilgiye göre ido müdürü bisiklet solcuların işi demiş kendisi tekvandoyu ve güreşi spor olarak görüyormuş...........
ve cumhurbaşkanlığında birincilikleri yabancılar götürür tabi..................
siz bisikleti ayırır kayırırsanız sonuç bu olur yabancılar gelir birincilikleri alır ve gider .....................evet bisiklet konusunda daha çok fırın ekmek yiyeceğiz....................ben oldum olası zati ne yenikapı nede kartal ve pendik hatlarını kullanmadım çok sevdiğim kartepeyede gidiş yönümü değiştirdim eksprese 5 milyon vermemek için bu ayın 24 temmuzunda 168 km basarak kartepe otel yapacağım ido müdürünüde davet edeceğim bu tura bakalım ne olacak..................
evet en az günahkar hat banliyö hattı 1.5 ytl alır ...............haydarpaşa -gebze trenler yeni ve güzel..
evet eskihisar - topçular hattını alkışlarım bisiklete para almaz ..her gidişimde ordaki görevlilerin ellerini sıkarım tebrik ederim...
(eskihisar eski feribot hattı)

bu hafta yoğunlukdan aranızda olamayacağım ama hafta daha büyük bir hazırlıkla ve daha organize bir şekilde yapılmasını öneriyorum (bankart,basın,tv,vb) bir günde bu hazırlıklar yapılmaz oraya gittiğimizde iyi organize olmuş bir topluluk daha iyi sonuçlar çıkaracağını düşünüyorum

ayrıca dernek bu konuda çalışmaya ilk duyum aldığın da çalışmalara başlamıştır yönetim olarak acil bir toplantıda yapılarak gerekli dilekceler yazılmıştır.

@Halil Atalay

halil.....
diğer topiğede yazdım ben mustafa dostumla küçük bi keşif kolu olarak form doldurup vereceğiz , haftayada pazar günü yani 17 temmuzda dernek olayı üstlenir ve gene orda olacağım her gün basarım yenikapıya ...bisiklet için ...................

@Halil Atalay
mıştır
miştir
muştur
yapılmaz
edilmez

çok yüreklendirici ve faideli bir yazı
tşk

bisiklet derneğini
bu pazar
bayrağı ele almaya davet ediyorum
kimseyi kırıcı olmaya niyetimiz yok
sevimli bir toplantı olsun

dernek de elinden geleni yapsın

merak ettiğim bir konu var
İDO bu kararı alırken bisiklet derneğine danışmış mı
kendilerini bu kadar yetkili ve etkili görüyorlarsa
neden haberleri olmadı
vs vs
binlerce şey akıldan geçiyor

gelen gelir
gelmeyenler ise
yasak devam ederse
ağlamaya hakları olmaz

@Halil Atalay

Köprü geçişi olsaydı gelirdin ama İDO yu yarın protesto ediyoruz Arkadaşlar herkesi Yenikapıya davet ediyorum ne kadar kalabalık olursak o kadar ses getiririz yoksa koyun gibi güdülmeye mahkumuz yeter artık hem İDO yu kullanacam bisikletime bagaj parası verecem hemde beni feribota almayacaklar nerede var böyle saçmalık yarın dananın kuyruğu kopacak gerçekten bisiklete gönül veren insanlar yarın yenikapıda olacaklar Köprü bisikletçileri sizide bekliyorum Yenikapıya

abiler 10-15 kişiyle hiç etkili olmaz.
daha öncede yazdım.
kıçlarıyla gülerler 10-15 kişi olursak.
ne basın
ne ido
ne halk kimse dikkate almaz.

eğer öyle olacaksa
adamlar bizim sırtımızı yere getirmiş olurlar.

bu topikte yazanlara bakıyorum ki,
zaten mağlup olmuşuz.

1725 görüntülenme
74 yanıt

çoğu da zaten
mustafa
kudret abi
ve bir kaç kişi daha

etkisiz olması beni korkutuyor.
iyi düşünmek gerek
bisiklet binenlerin desteği olmazsa biz 3-5 kişi gider çay içer döneriz ama bisiklet ve ido meselesi sonsuza kadar ido nun galibiyetiyle biter...

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
müjde

İDOda karar değişikliği

yasak sınırlandırıldı
sadece yaya yolcu taşıyan feribotlara sınırlandırıldı

sms
mail
fax çeken arkadaşlara teşekkürler

gelen gelir
gelmeyenler ise
yasak devam ederse
ağlamaya hakları olmaz

aynen .............
15 kişide olsak yeter biz form doldurup vereceğiz ses getirsin getirmesin beni o ilgilendirmiyor ben tek başıma orda dikilirim ..işte o kadar...........

@Zafer Ünlü

zafer bizim ihtiyacımız yok binlere animallah 10 milyona bedelim ben.....
ses getirsin getirmesin ben orda olacağım dikileceğim daha ölmedik ben 53 yaşındayım ahmet bey benden çok genç ido müdürü ......ama eminim onu 168 km de geçerim ...

Geri