evet şaka ile karışık panzerler gelmez..ama bellide olma 12 tümenin adamları delidir ...evet bencede ,,,ben şöyle bi uzanayım yenikapıya orda ido müdürü ile çay içebiliriz ve hatta ona sorular sorabilirim vatandaş gibi ben vatandaşım gerçi hiç bi zaman mecbur olmadıkça yenikapı feribot hattını pendik hattını ve deniz otobüsü hattını kullanmadım ben gebzede inerim ondan sonra eskihisardan feribot,,, onlar eskidir bisiklete ücret almaz ,,pendik ve kartal ve yenikapı feribot hatlarını özel sektör yönetiyor ,,,o özel sektörün eli eskihisar topçulara uzanamıyor ....bostancıdan motorlardan bisiklete ücret alınmasınıda gündeme getirmece tabi kim sorumlu ise ...evet daha önce ido müdürünün açıklamasını talihsiz bi açıklama olarak yorumluyorum kendisi ne demişti caydırmak için 5 ytl yapmışlar ...evet çağdaş ülkede bisiklete binilir ...bize afyon içiriyorlar bizi bombardıman ediyorlar kimler otomobil sektörü bu ülkeye milyonlarca araba satsanız ne olacak zati yok olmuş bi doğa var bu açgözlülük bi gün bitecek o zaman ben çok güleceğim ......
deprem sonrası japonyada bisiklet insanların imdadına yetişti imdadına ,,evet önce yiyecekler, sopa yiyecekler, ondan sonra bisiklete binecek bunlar ...bisikleti adam yerine koymayanlar benim gözümde adam değildir ,isterse bu ülkenin yüzde 90 olsun farketmez benim için fakirde birdir zenginde ,kültür açısından ,,,kültür para ile olmaz kafa ile olur akılla olur ...ve akıl bize derki bin kardeşim bisiklete boş zamanlarında sana ruhsal yöntem çok şey verecek inşallah ve de maşallah anlayacak bu millet ben göremeyeceğim 100 kuşak sonramı olur bilemem acı konuşurum çünki 200 km giderim bi günde acı çekerim acıda konuşurum ...doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar neden işlerine gelmez doğru söyleyenler,, günah üstüne hergün yatmak bi ulusu korkak ,duyarsız haklarını aramayan bi hale getirirki, bunun adına toplum denmez olsa olsa koyun sürüsü denir güdülenlerdir,,, ...kusura bakmayın ağır konuşurum..................